Şimdi Ara

''Belediye içindeki Tunceli ve Diyarbakır mafyası yapıyor.' ( Yeni CHP İzmiri )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pofpor01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• x (formerly twitter)
    Savaş Medya (@savasmedya) on X
    https://x.com/savasmedya/status/1879896425561309210

🔵İzmir'de zorunlu kepenk kapatan 60 yıllık boyozcu gündem oldu: "Belediye içindeki Tunceli ve Diyarbakır mafyası yapıyor."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İddialar vahim bakalım İzmir Belediyesi ne diyecek.

""Belediye içindeki Tunceli ve Diyarbakır mafyası yapıyor." ( Yeni CHP İzmiri )

""Belediye içindeki Tunceli ve Diyarbakır mafyası yapıyor." ( Yeni CHP İzmiri )https://www.tamgaturk.com
    İzmir'de 60 Yıllık Boyozcu, Kürtçü Belediye Mafyasının Baskı ve Tacizlerine Dayanamayarak Kepenk Kapattı
    https://www.tamgaturk.com/404.html

• Haberin kaynağı abidik gubidik twitter adresi  

Özkan'ın attığı sayfa haberi silmiş. İşte böyle millet birbirine girsin diye uğraşıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 17 Ocak 2025; 18:35:26 >
  • Tunceli ve Diyarbakırlılar sizi hoyratça sevmiş anlaşılan…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dükkanı başka bir mevkide "Demirören Boyoz" adıyla tekrar açsınlar. 3-5 mafya bozuntusu zabıtaya pabuç bırakacak değiller ya.

• Yalan. O dükkanı bilmesek neyse. Biraz ucuz satıyordu diye kuyruk vardı. Madem işinde iyi gitsin başka yere açsın. 40-50 sene öncesinin standartlarıyla ana caddede dükkan işletiyordu. Kurallara uygun dükkan işletmezler sonra böyle şeyler ortaya atarlar. Kutu kadar dükkan böreği nerede pişiriyorsun hamur nerede açılıyor belli değil resmen merdivenaltı bir işletme gibiydi.

• izmir’de son dakika - izmir haber - izmir haberleri - izmir
    İzmir'in köklü boyozcusu artık yok: Doğan Boyoz kapılarını kapattı
    https://www.izmirdesondakika.com.tr/izmirin-koklu-boyozcusu-artik-yok-dogan-boyoz-kapilarini-kapatti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyozcunun paylaşımında öyle bir şey geçmiyor, o haber sayfası nerden öğrenmiş

• adnansetek kullanıcısına yanıt

x (formerly twitter)
    Savaş Medya (@savasmedya) on X
    https://x.com/savasmedya/status/1879929467109622063

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 17 Ocak 2025; 19:15:6 >

• Lobi de değil ha mafya  . Haber sitesindeki fotoğrafta bile yolun ortasına masa koymuş. Yaya yolunun ortasında yemek yiyor müşterisi. Muhtemelen bu adamdan oradaki insanlar şikayetçi olmuş, belediye de gerekeni yapmış. Dükkan önüne masa, sandalye koydurmuyorlarmış. Yolun yarısını kaplamış.

• Millet 1 km yakınından geçmediği mekanlar hakkında yazıp çiziyor ya ona gıcık oluyorum. Bu mekanın boyozu güzel değildi, kaşarlı poaça satardı inanın kaşar neresinde anlayamazdın.

Tüm özelliği biraz ucuz olmasıydı. Dedikleri gibi kaldırımı işgal edip masa atardı. Merkezi semtlerde zabıtalar dükkanlara terör estirirken buna dokunmazdı. Yok öyle tüm kaldırımı işgal etmek ama bunlar yapıyorlardı. Ha bir de ruhsat meselesi var. Eskiden 2 tane belediyeci tanırdın bacasız yere ruhsat çıkardı şimdi çıkmıyor.

Şu belediyedeki tuncelili, diyarbakırlı meselesine gelince izmirde olsa olsa mardinli olur, tunceli desen az sayıda. Ayrıca bu tuncelililerle ne alıp veremedikleri var merak ettim. Adamlar pkklı değil tek olayları alevi olmak. Ha bende bulgardan 89'da gelip birçok mahalleye çöreklenen belediyede çalışan bulgar göçmenlerinden şikayetçiyim. Alayı cimri, hemşericilik yaparlar, kafaları hala komünizmde kalmış. Devletten beleşe ev, arsa alıp havadan milyonlarca liralık mala çöktüler. Hepsinde 2 kimlik var yurtdışına da para kaçırıyorlar. İçlerinde izmirin kordonundaki apartmana bakıp buradan bana niye daire vermediler benim onlardan farkım ne diyenini gördüm. Bu ayılara belediyede iş veriliyorsa o tuncelililer melek kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 17 Ocak 2025; 20:5:33 >

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

İnanmam, x2yk ozkan polatk dezenfektasyon yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt

Ancak işletmenin kapatılmasının arkasından ruhsat eksikliği olduğu öğrenildi. İşletmenin; yıllardır büfe ruhsatıyla unlu mamul sattığı ortaya çıktı. Belediyenin işletmeye durumu düzeltmesi için süre verildiği ancak bu süre zarfında ruhsatla ilgili bir düzeltmenin yapılmadığı bildirildi. Öte yandan kapatılan işletmenin unlu mamul satmasına olanak sağlayacak boyutta olmadığı öne sürüldü.

gündeme bakış
    Kapanan Doğan Boyoz ‘baskı’ dedi gerçek başka çıktı... Büfe ruhsatıyla satış!
    https://www.gundemebakis.com/kapanan-dogan-boyoz-baski-dedi-gercek-baska-cikti-bufe-ruhsatiyla-satis

İşte işin aslı bambaşka çıktı. Bunların kafası sadece şeytanlığa çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 17 Ocak 2025; 20:25:31 >

• Benim anladığım gördüğüm adamı bildiğin yıldırma bıktırma operasyonları ile zorla kapttırtmışlar.

60 yıllık firma ve son 32 yıldır aynı sokaktaymış :) Vee dedikleri laf ruhsatı yok ondan kapattık. Şaka mı bu ? 32 yıldır Ruhsatsız mı satıyordu yani ? Ruhsat bahane. Adam alamasın diyede kim bilir neler neler yapıldı. Belediye Ruhsatı vermek istese 1 dakikada verir.

Veya bu yok masalarını almalar zorla önüne resmi araçlar partk etmeler flan bunlar normal işler mi ? O sokaktaki bütün dükkanlara bütün esnafa bu yapılıyorsa eyvallah. Veya oradaki bütün dükkanların önüne araçlar park ediliyorsa tamam. Ama sanki kasıtlı olarak bu dükkan kapansın orada başkaları tek el olsun diye yapılmış bir operasyon gibi okudum ben.

Adamın astığı dev pankart zaten olayı özetliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 17 Ocak 2025; 20:37:25 >

• Neredeyse hergün geçiyorum, bende böyle pankart görmedim orada.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önü bu şekidle, aynı cadde de ki tüm kenar cep bölmelerine günün her vakti araç bırakan oluyor. Bit pazarının giriş kısmında tam dükkan. Bahsedilen masalarda , o ufak minik çardaklara konan tabure ve oval masadan. Ama onları yola yakın kısma koyuyorlar hep. İşgaliyeyi ödüyorlarsa haklılar.

• Bu fotoğrafın çekim açısına göre, sarı montlu tam orası 3-5 masa konan yer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.