Şimdi Ara

Türkiye Geneli Kaldırım ve Sokak Skandalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi Türkiye'mizin bu rezalet göçüklerle dolu sokakları ve kimin için yapıldığı belli olmayan kaldırımları yıllardan beri çok büyük bir sorun. Sizce bu sorunun temel sebebi nedir? Neden yıllardan beri düzgün yolu ve kaldırımı olan bir şehir yok. Sırf muhalif bir parti yönetiyor diye söylemiyorum ama İzmir bile neden senelerdir düzeltilemiyor.

Belediyelerin her sene ihale verip kaldırım ve yol yaptırdığını biliyoruz, adamlar bilerek dandik yapıyor ki seneye tekrar yapılsın diye ama allahınızı seviyorsanız bir tane bile şehir, belediye olmaz mı düzgün yapan ya bir semt bile yok yolları kaldırımları düzgün olan kafayı yemek üzereyim bu kadar işini yapamayan insan nasıl denk geliyor bu ülkeye.

Kentsel dönüşüm ayağına, boş arazilerin üzerine sıfırdan bir şehir yapıyorlar, onların bile yolları kaldırımları bozuk akıl sır erdiremiyorum.

Sizce bu işin çözümü ne olmalı?

Türkiye Geneli Kaldırım ve Sokak SkandalıTürkiye Geneli Kaldırım ve Sokak Skandalı

• Nitelikli mühendisler yetiştirmek ve işin ne olursa olsun herkesin işini sevmesi ve en iyi şekilde yapmaya çalışması. Buna ek olarak herkesin maaşının, Türkiye koşulları göz önünde bulundurularak en iyi seviyeye yükseltilmesi.

Sadece kaldırımları düşünmedim, yıkılan binalar, göçük altında kalan maden işçileri...herkesi düşünmeye çalıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA983A317

Nitelikli mühendisler yetiştirmek ve işin ne olursa olsun herkesin işini sevmesi ve en iyi şekilde yapmaya çalışması. Buna ek olarak herkesin maaşının, Türkiye koşulları göz önünde bulundurularak en iyi seviyeye yükseltilmesi.

Sadece kaldırımları düşünmedim, yıkılan binalar, göçük altında kalan maden işçileri...herkesi düşünmeye çalıştım.
    keşke okadar basit olsa

not: inşaat mühendisi

• Bekir YENİKARAMURAT B kullanıcısına yanıt
    Zaten bu dünyada hiçbir şey basit değil, bunu hepimiz biliyoruz; böyle yazmak kolay ama bu bir süreç ve siz inşaat mühendisisiniz sanırım, benden daha iyi bilirsiniz tabiki de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.