Şimdi Ara

belediyenin çukuru veya inşaat için kesilen yolda araç hasarının tazmini hk. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Büyükşehir belediyesi sınırları içindeki bir yolda akşam üstü tam hava kararırken logar kapağının yoldan 10 cm altta kalması nedeniyle çukura girdim ve aracımın karteri yırtıldı, yağ tamamen aktı ve çektirerek servise götürmek zorunda kaldım.

Belediyenin yapmadığı tamirattan dolayı yaptığım masrafların ve hasarın giderilmesi için nasıl bir girişimde bulunmam gerekiyor.
     belediyenin çukuru veya inşaat için kesilen yolda araç hasarının tazmini hk. yardım belediyenin çukuru veya inşaat için kesilen yolda araç hasarının tazmini hk. yardım

• Kasko şirketiyle görüşün onlar aracınızı yaptırıp belediyeye dava açıp parasını alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis çağırıp tutanak tutturdunuz mu?

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    araçla çukura girdikten 5 km. falan sonra diğer sürücülerin uyarılarıyla yağ akıttığını anladık ve durduk. çukurun olduğu yere gitme imkanıda olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZULKUFHACETTEPE

Merhabalar,
    Büyükşehir belediyesi sınırları içindeki bir yolda akşam üstü tam hava kararırken logar kapağının yoldan 10 cm altta kalması nedeniyle çukura girdim ve aracımın karteri yırtıldı, yağ tamamen aktı ve çektirerek servise götürmek zorunda kaldım.

Belediyenin yapmadığı tamirattan dolayı yaptığım masrafların ve hasarın giderilmesi için nasıl bir girişimde bulunmam gerekiyor.
     belediyenin çukuru veya inşaat için kesilen yolda araç hasarının tazmini hk. yardım belediyenin çukuru veya inşaat için kesilen yolda araç hasarının tazmini hk. yardım

Forumumuza hoş geldiniz,sefalar getirdiniz

• Maalesef bir şey iddia edemezsiniz. Bu durumu tutanak, şahit, kamera gibi kaynaklarla destekleyebilseydiniz, bir ihtimal şansınızı zorlarsınız. Şimdilik küfredin ve belediyeye oranın düzeltilmesi için dilekçe verin.

• İşiniz çok zor ve büyük ihtimalle boşa uğraşacaksınız ama yinede uğraşın en azından içinizde kalmaz,geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çukur da maşallah bebek yıkanacak kıvamdaymış. Geçmiş olsun. Servisten gerekli mekanik hasar proforma faturasını alın ve noterde onaylatın.Daha sonra belediye'de ilgili bölüme yönlendirirler sizi,direkt bir konuşun baktınız olmuyor kamu davası açabilirsiniz.

Ancak burası Türkiye ve prosedürler ve insani tutum sizi çileden çıkarabilir.Zamanınız çok değerli ise uğraşmayın.
  • Adamlar düble yol yapıyor bir de şikayet ediyorsunuz

• evvelden millete kızardım şehiriçi neden arazi aracı kullanıyorlar diye.dağ taş bütün yollar şehiriçinde bile.arazi arabası kullanmak gerek.
  • Forumda bi konu daha vardı bişey alamamıştı ve kaskodan yaptırmıştı aracını.

• Koca çukuru görmedin mi

• Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Hakkınızı arayın.

Benzer bir olay arkadaşımın başına geldi. Eşi yolda giderken logar kapağının seviye farkından dolayı (Belkide yarım açık kalmış tam bilinmiyor.) sağ tekerin bağlı olduğu kısımında araç darbe alarak ön iki hava yastığını açtı, tabi ön düzende hasar aldı.

Olay yerinin, logar kapağı ve aracın fotoları çekildi. Servisin hasar tamiratı için çıkardığı proforma fatura; Avukat yolu ile İSKİ, Belediye ve Taşeron firmaya protesto(hukuk dilini tam bilmiyorum:)) çekildi. 15 gün süre içerisinde dönmeleri gerekiyormuş sanırım. Süre bitmeye yakın telefonla taşeron firma arandı. Zararı ödeyecek misiniz, yoksa dava mı açalım görüşmesi sonrasında Taşeron firma yetkili servisin belirlediği rakamı (Yaklaşık 10 bin tl) sorun çıkarmadan ödedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

evvelden millete kızardım şehiriçi neden arazi aracı kullanıyorlar diye.dağ taş bütün yollar şehiriçinde bile.arazi arabası kullanmak gerek.

onlar da 15 litre yakıyor. incir ağacı mübarek.

her yapılan yola 20 cm paracı verip de 5 cm yaptırırlarsa böyle çukurlar 3 ayda oluşuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.