Şimdi Ara

beler ince okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beler ben xxsapikxx oyundakı adım bu lwl 35 ve altı olanları büyü kbi istekleri kasarım lwllim 41 genelde d8 veya d6 da ss dayım (sprint spire) bu arada merak tan soruyorum oyunda yarımızdan fazlası okula gidior merak işte KARNELER nasıl ciddi olursak sevinirim

• ben gitmiyorum şu andada cekiyorm .....online beni maffetttiii sirf ko ıcın okuldan kacıyordum arıyorum o yılları ogut vermek gıbı olmasın..
  • takdir
  • bende düzce üniversitesinde okul ikinciliği artı onur belgesi artı üstün başarı belgesi artı taktir belgesi aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxsapikxx

bende düzce üniversitesinde okul ikinciliği artı onur belgesi artı üstün başarı belgesi artı taktir belgesi aldım

yuuh çüş ohaaa yawaşşşşşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

quote:

bende düzce üniversitesinde okul ikinciliği artı onur belgesi artı üstün başarı belgesi artı taktir belgesi aldım

ne oldu kardeşim ablamıda bilionuz bia ra forumu dağıtmıştı bizim kafada bi sorun var galiba bi tek fransızcam 4 dierleri müthiş

• baya calısgan gordum senı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B@LiCi ** buralara ugrar gordum seni
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

quote:

ne oldu kardeşim ablamıda bilionuz bia ra forumu dağıtmıştı bizim kafada bi sorun var galiba bi tek fransızcam 4 dierleri müthiş

Kafada gerçekten bi sorun oldugu kesin...Bu kadar şey diyorsun ama bi beyler yazısını yazamıyorsun...Yoksa şakacıktanmı beler yazıyorsun...
    D.N : Ne kadar doğru bilmiyorum ama ablanda beler yazıyordu...

• ünide taktir belgesi mi varmış?? okul birincisine bi onur belgesi veriyolar.. üstün başarı içinde 4 üzerinden 4 alman lazm.. en azından bizim üni de notlar 4 üzerinden veriliyo lise misali 5 deil.. fransızcada harfli sistemden ne aldın??
  • ben uludag uvıversıtesınde okuyorum.bu yıl cok guzel gectı okul.notlarım gayet yuksek hıc kırık not yok.ama bunun sebebını soylemek gerekırse bu yıl okul baslamasına 1 ay kala knıghtta 70 lvl charımı satmıs ve knıghtı bırakmıstım.buda derslerımdekı basarımı arttırdı.

hero onlıneye gelınce

her oyuncunun tek basına partı olması.kimseye baglı lvl kasmaması şu an için okul ile ilgili hiç bir soruna yol açmıyor.knıgtta guzel bir partiye girmek satlerinizi alabilir.buda o partiden ayrılmanızı engeller ve saatlerce oyun basından ayrılmazsınız.

heroda herkes gibi tek basıma level kasıyorum ve sıkıldığım an veya oyun oynamamam gerektiği zamnalarda bu zamanlar (okul ve body salonuna gitmem gereken zamanlar) hiç düşünmeden oyunu kapatıp okuluma veya body salonuna antrenmana gidiyorum.

eğer ayarını kaçırmadan fazla bağımlısı olmadan oynayabilirseniz.. hero online knightan 10 kat daha güzel ve 10 kat daha zevkli bir oyun

umarım knight onlinede yabancı oyuncuların oyunu terketmesine neden olan hack,dupe,macro,küfür,ks gibi olgular ile bu güzelim oyun mahfolmaz.

• Arkadaşın alışı kuvvetli imiş
    Hepsini birden almış...Ünv. napsın bu durumda...
  • bi iş var ama hadi bakalım cıkıcak yakında
  • Hayır hala hayal dünyasında yaşıyor..Belki hayal gücü geniştirNe bilim böyle yaratıcı gençleri aslında farklı kulvarlarda görmek isteriz...İnşalah hakettikleri değerleri "yalanlar diyarından" alacakları güzel ödüllerle taçlandırırlar...Çok saçma konuşuyor yalanlar diz boyu ve önceki yalanını hala sürdürmek istiyor ne yani burdaki birçok insan salakmı? anlamasınlar burdaki yalanları xxxsapikxxx artık yeter cnm yeter yani , burdaki çoğu insan düşünebiliyor.Kendini yerin dibine sokmaktan vazgeç yol yakınken dön bu işlerden...

Her kötülüğün anası YALANdır demiş atalarımız untmayın lütfen...
  • Bacılı kardeşli her lafları ayrı bir olay.... Nasıl bir gen dir bu hepsi birbirinden başarılı
  • merak ta nasıl bi merak karne meraki olurmu belki kötü aldı senin yüzünden yalanmı söylicek senin merakın için tabi söylicekse
    çok alınma biraz şaka birazda işte sinir... varmı karnem sadece taktır :D hiç bişi alamadım
  • gülmekten ölücem çok komiksin
  • biraz usturuplu salla be bilader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@LiCi -- 29 Ocak 2007; 11:45:30 >
  • bu sapıkın yazısını şaka mı yapıyo topic konu başlıgı bile pff....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.