Şimdi Ara

belgesel izlemek için hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha çok belgesel kanalları seyretmek için hangi platformu önerirsiniz?

Kablo Tv burada yok. Digitürk ün 9.99TL lik paketi çok uygun fakat, National Geographic ve İz Tv var. Nat Geo neysede İz tv ne ya???. Nat Geo nun yanına Wild yada History Channel ı verseydi düşünmeden alacaktım. siz ne dersiniz?

• Ben d-smartı tavsiye ederim. Discovery kanalı var teknik imalat ve inşaat konularında çok sayıda program var. Ama yeni bölüm yayınlamaları mucize oluyor sürekli tekrar. 2 yıl önce seyrettklerimi görüyorum bazen.

investigation discovery - Sırf adli olaylar çok sıkıcı
    Discovery channel -otomobil, motosiklet, inşaat yani imalat ve tadilat programları çok zevkli oluyor ama tekrar çok
    animal planet- sırf ev hayvanlarıyla ilgili- doğa belgeseli nadir oluyor.
    world- tarihi belgeseller- çok güzel tarihi belgesel oluyor( savaş, silahlar, genel tarih belgeselleri)
    discovery science- bilimle ilgili belgeseller oluyor - bazen ağzım açık seyrediyorum. ama bazende eski tarihli programlara rastlıyorum komik oluyor bilene. bide nasıl yapılır programları var
    Travel living- dövmecilik ve ev emlak prog var şu sıralar sürekli bakmıyorum genelde
    Davinci Learning- Çocuklara yönelik ve bilim programları oluyor genelde veya çok basit

quote:

Orijinalden alıntı: haluk52

Arkadaşlar daha çok belgesel kanalları seyretmek için hangi platformu önerirsiniz?

Kablo Tv burada yok. Digitürk ün 9.99TL lik paketi çok uygun fakat, National Geographic ve İz Tv var. Nat Geo neysede İz tv ne ya???. Nat Geo nun yanına Wild yada History Channel ı verseydi düşünmeden alacaktım. siz ne dersiniz?

• Discovery channel
  • Teşekkürler arkadaşlar. öğrenci evine almayı düşünüyorum, 2 kişi olacağımızdan altından kalkabilmemiz lazım, keşke kablo tv olsaydı hiç düşünmeden alırdım. D-Smart şimdi aile paketi falan olmuş. Kutuya onca para veriyosun sonra bide pakete veriyosun, onun yerine digitürk ekonomik paket daha cazip fakat onuda alamayız heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk52

Arkadaşlar daha çok belgesel kanalları seyretmek için hangi platformu önerirsiniz?

iz tv ne yaaaa demişsin...kısaca anlatayım gazeteci Coşkun Aralın sahibi olduğu yayın yönetmenliğini yaptığı ve HOTBIRD tarafından 2007 de avrupanın en iyi belgesel kanalı seçilen bir kanaldır..ve şuan Türkiyede ilk ve tek yerli yapım belgesel kanalıdır...bilmem anlatabildimmi.....
  • İz Tv yi çok izledim, ilk çıktığı zaman Türksat ta şifresizdi. Ben yerel belgeselleri ve anlatım tarzlarını sevmiyorum. İz Tv yerine History veya Nat Geo Wild olsaydı keşke.
  • Ya tabi kişiden kişiye göre değişir de İz Tv bana kalırsa kaliteli yayın yapıyo. Digiturkte en düşük paketteyim 2 kanalla idare ediyoruz. Bide Yaban diye bi kanal geldi galba. Paket yükseldikçe alternatiflerde artıyo tabi..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canx -- 27 Şubat 2011; 19:44:15 >
  • Konu 5 yıllık cevaplar içerdiğinden mütevellit hort, aynı dertten muzdaribim, kablo tv yok, bu durumda digi biraz daha kapsamlı gibime geldi, sırf belgesel kanalları genişliği belki bi kaç yetişkin kanalları, bu durumda tavsiyeleriniz nedir?

(iptv vs yeter derecede hat genişliği sağlanamıyor, uydu bağıntılı bu paketlerden seçim yapmak istiyorum, tabii ekonomik olmasıda etken olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmgnd

Konu 5 yıllık cevaplar içerdiğinden mütevellit hort, aynı dertten muzdaribim, kablo tv yok, bu durumda digi biraz daha kapsamlı gibime geldi, sırf belgesel kanalları genişliği belki bi kaç yetişkin kanalları, bu durumda tavsiyeleriniz nedir?

(iptv vs yeter derecede hat genişliği sağlanamıyor, uydu bağıntılı bu paketlerden seçim yapmak istiyorum, tabii ekonomik olmasıda etken olabilir)
    quote:

Orijinalden alinti: tmgnd

Konu 5 yillik cevaplar içerdiginden mütevellit hort, ayni dertten muzdaribim, kablo tv yok, bu durumda digi biraz daha kapsamli gibime geldi, sirf belgesel kanallari genisligi belki bi kaç yetiskin kanallari, bu durumda tavsiyeleriniz nedir?

(iptv vs yeter derecede hat genisligi saglanamiyor, uydu bagintili bu paketlerden seçim yapmak istiyorum, tabii ekonomik olmasida etken olabilir)

Konuyu yıllar önce ben açmyışım. Şimdi cevap vereyim o zaman.

2011-2013 arasında D-Smart kullandım. Şu an Digiturk kullanıyorum. Modüllü üyelik istiyorsan kesinlikle D-Smart al, kutu ve kablo karmaşası olmuyor. Ama kutu benim için önemli değil diyorsan. Kesinlikle Digiturk al derim. Hele de söz konusu belgesel olunca. Çeşitlilik bakımından Digiturk çok zengin. Şöyle bir kıyas yaparsak.

Digiturk Belgesel Kanalları

-BBC HD
    -Nat Geo HD
    -İz Tv
    -BBC Knowledge
    -Nat Geo
    -Nat Geo Wild
    -Nat Geo People
    -History
    -Discovery Channel
    -Discovery Science
    -Animal Planet
    -Investigation Discovery

D-Smart Belgesel Kanallari

-BBC HD
    -Discovery Channel
    -Discovery HD Showcase
    -Animal Planet
    -Discovery Science
    -Discovery World
    -Discovery Turbo Xtra
    -Investigaiton Discovery Xtra
    -Animaux

Görüldüğü gibi fark ortada. Digiturk'te BBC grubu, Nat Geo grubu ve Discovery grubundan oluşan, çok çeşitli belgesel kanalları varken. D-Smart'ta neredeyse tamamen Discovery grubu kanalları var.

D-Smart'ta aynı grubun birçok kanalı olsada, sonuçta arşiv aynı arşiv. Yani bir süre sonra aşırı sıkıcı oluyor. Zaten Discovery'ler artık belgesel değil Reality şov kanalı oldular. Animal Planet ise kedi,köpek,veteriner ve evcil hayvanlarla dolu. Turbo kanalında sürekli oto tamircileri falan oluyor.

Digiturk'te arşiv çeşitliliği çok daha fazla. BBC Knowledge özellikle çok güzel, gerçek anlamda belgesel yayınlyyor ve reklam neredeyse hiç vermiyor. Nat Geo Wild zaten tartışmasız 1 numaralı vahşi yaşam kanalı. Nat Geo'da her ne kadar çok reklam versede, güncel olaylara ilişkin belgeselleri çok yayınlıyor. Nat Geo HD zaten ayrı yayın içeriğine sahip, yani SD yayınla eş zamanlı değil. Bu da ayrı bir çeşitlilik oluyor.

Karar senin. Ben Digiturk'te Giriş + Belgesel ve Eğlence/Yaşam kanallarını + HD aylık 15 TL'ye izliyorum. Üyeliğimin bitmesine de az kaldı. Üyelik yeniletmede ya fiyattan kıracaklar yada Film/Dizi ve diğer keyif paketlerini de isteyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymecheng -- 2 Ekim 2014; 9:10:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

quote:

Orijinalden alinti: tmgnd

Konu 5 yillik cevaplar içerdiginden mütevellit hort, ayni dertten muzdaribim, kablo tv yok, bu durumda digi biraz daha kapsamli gibime geldi, sirf belgesel kanallari genisligi belki bi kaç yetiskin kanallari, bu durumda tavsiyeleriniz nedir?

(iptv vs yeter derecede hat genisligi saglanamiyor, uydu bagintili bu paketlerden seçim yapmak istiyorum, tabii ekonomik olmasida etken olabilir)

Konuyu yıllar önce ben açmyışım. Şimdi cevap vereyim o zaman.

2011-2013 arasında D-Smart kullandım. Şu an Digiturk kullanıyorum. Modüllü üyelik istiyorsan kesinlikle D-Smart al, kutu ve kablo karmaşası olmuyor. Ama kutu benim için önemli değil diyorsan. Kesinlikle Digiturk al derim. Hele de söz konusu belgesel olunca. Çeşitlilik bakımından Digiturk çok zengin. Şöyle bir kıyas yaparsak.

Digiturk Belgesel Kanalları

-BBC HD
    -Nat Geo HD
    -İz Tv
    -BBC Knowledge
    -Nat Geo
    -Nat Geo Wild
    -Nat Geo People
    -History
    -Discovery Channel
    -Discovery Science
    -Animal Planet
    -Investigation Discovery

D-Smart Belgesel Kanallari

-BBC HD
    -Discovery Channel
    -Discovery HD Showcase
    -Animal Planet
    -Discovery Science
    -Discovery World
    -Discovery Turbo Xtra
    -Investigaiton Discovery Xtra
    -Animaux

Görüldüğü gibi fark ortada. Digiturk'te BBC grubu, Nat Geo grubu ve Discovery grubundan oluşan, çok çeşitli belgesel kanalları varken. D-Smart'ta neredeyse tamamen Discovery grubu kanalları var.

D-Smart'ta aynı grubun birçok kanalı olsada, sonuçta arşiv aynı arşiv. Yani bir süre sonra aşırı sıkıcı oluyor. Zaten Discovery'ler artık belgesel değil Reality şov kanalı oldular. Animal Planet ise kedi,köpek,veteriner ve evcil hayvanlarla dolu. Turbo kanalında sürekli oto tamircileri falan oluyor.

Digiturk'te arşiv çeşitliliği çok daha fazla. BBC Knowledge özellikle çok güzel, gerçek anlamda belgesel yayınlyyor ve reklam neredeyse hiç vermiyor. Nat Geo Wild zaten tartışmasız 1 numaralı vahşi yaşam kanalı. Nat Geo'da her ne kadar çok reklam versede, güncel olaylara ilişkin belgeselleri çok yayınlıyor. Nat Geo HD zaten ayrı yayın içeriğine sahip, yani SD yayınla eş zamanlı değil. Bu da ayrı bir çeşitlilik oluyor.

Karar senin. Ben Digiturk'te Giriş + Belgesel ve Eğlence/Yaşam kanallarını + HD aylık 15 TL'ye izliyorum. Üyeliğimin bitmesine de az kaldı. Üyelik yeniletmede ya fiyattan kıracaklar yada Film/Dizi ve diğer keyif paketlerini de isteyeceğim.

Cevap için teşekkür ederim, aylık ödeme fiatlandırma gayet uygun, o bir tarafa belgesel çeşitliliği digiturk'te karar kıldım.

• Belgesel ve film izlemek için nasıl bir paket önerirsiniz maçla aram yok olmasa da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Belgesel ve film izlemek için nasıl bir paket önerirsiniz maçla aram yok olmasa da olur.

Güzel bir soru daha, aynen, fitfol vs ilgim yok, bende şöyle sormaya çalışayım , bayii/satıcıya şu kanalları açmak istiyorum belgesel/kıvır zıvır, gerisi beni ilgilendirmiyor dendiğinde acaba kanalları seçmek mümkün oluyormu? , yoksa belli paketleri almak'mı gerekiyor?

Zaten fiat uygun diyebilirsiniz (kimine göre) , ancak yinede bu tip seçenek mevcutmudur?, son olarak web sayfasından paketlere filan baktığımda kafam karıştı, en uygun fiatlı belgeselli paket ( yetişkin pakette olur ise fena olmaz ) ,'i nedir, lütfen yardımcı olunuz, zira yaşadığım yer küçük bir ilçe, adamlara bişey sorulduğunda tren misali bakar yahut absürd cevaplar alırsınız, bu durumda forumun bilgelerinden yardım taleb ediyorum.

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Digiturk te oluyor giriş paketi 15 TL + 2 keyif paketi (belgesel,müzik vs) 8 TL belgeselli 23 TL sinemada isterseniz 14 TL 37 TL ye sahip olabilirsiniz tahadüt isterseniz dehttp://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyafilm bundan yararlanin 7 TL lik hdyi bedava veriyor ilk ay tüm paketlerde acik sonrasında belgesel ve film alabilirsiniz bide hd 36 TL.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmarttan şaşma digiturke kanma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.