Bildirim
Belgesel izlenebilecek uygulama veya youtube kanalı varmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
www.belgun.tv/ -
Takip edelim, güzel şeyler çıkabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap verenler olsa çok güzel şeyler çıkar -
Youtube da;
-Defec tv
-Hdbelgeselizle Org
Bu iki kanalı öneririm. Mobil olduğum için link atamıyorum ama arama yerine yazarak bulabilirsiniz.
Gönül Rahatlığıyla oxygeniuzzapp TV adlı kanalı tavsiye ederim oxygeniuzzapp TV -
Nat Geo'nun Youtube kanalları var bakabilirsin .
Ben Burayı takip ediyorum
Yatmadan önce yemek yerken boş olan her bir an da en azından yaşama dair bir iki şey öğrenmeden duramayanlar belgesel eşliğinde uyuyan belgesel eşliğinde yemek yiyen ,belgesel seven bilgiye aç güzel insanlar hepiniz buraya. Demişler Harika Belgeseller var site de
Belgeselin Dibine Vyran Site LinkBelgesel İzle Türkçe Dublaj Full HD
En Güncel Belgeseller Türkçe Dublaj Belgesel İzlehttps://belgesel.site
-
Kısa kısa videolar olsa da burada güzel şeyler var bir de 10 saatlik relaxingler var da o ayrı mesele :)
-
Konu eski ama aynı şeyi merak edenler olabilir tesadüfen böyle bir kanal buldum bunlar nasıl telif'den ceza yemiyor veya kapanmıyor anlamış değilim ama içerik güzel.
-
Bbc ve aljezzire nin de var
Bbc ve 32.Gün belgeselleri
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kendi adıma yararlı birkaç link buldum.
Sağolun dostlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Youtube
Ayhan Çakmur patika
Kaan Ünsal Alphan
Ayhan Tarakçı
Tr_Brs kanallarını tavsiye edebilirim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tr_brs kapandı:( yüksek çözünürlüklü güzel belgeseller yüklüyordu -
Son dönemde izlediğim belgeseller içinde kesinlikle önerdiğim : Minimalizm belgeseli
Bu belgeseli ve diğer önerilerimi paylaştığım Youtube kanal listesinden izleyebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X