Şimdi Ara

Belgesel kanallarini en uygun nasil izlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belgesel kanallarini en uyguna nasil izlerim arkadaslar
    Su anda tvbu uydu kullaniyorum bazi kanallar ufak ufak gittiler dtx animal planet gibi birde bugun arayip 15 tl 2 yil taahut olayi yaptilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taahhütü zorla mı yaptılar?? Tivibu nun belgesel kanalları gayet yeterli. Diğer kanallarla işiniz yoksa hesaplı olması için belgesel paketi alabilirdiniz. Veya ona benzer bir paket. Diğerleri tivibu dan pahalı diye biliyorum.

• Daha ne kadar uygunu olacak kardeşim 50 krştanmı verecekler
  • Tivibu en uygun olandır D-Smart falan çok daha pahalı bence Tivibu ile devam et derim
  • Ben tivibuya ayda 1 tl veriyorum. Belgesel kanalları iyi ayrica s sport olmasıda güzel. Ama sinema kanalları felan çok vasat.
  • bana göre en uygunu belgesel için d-smart modül. 70-80 TL ye alabilirsin 1 yıllık. en büyük avantajı da ekstra bir uydu alıcısı ve kumandaya gerek duymuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

bana göre en uygunu belgesel için d-smart modül. 70-80 TL ye alabilirsin 1 yıllık. en büyük avantajı da ekstra bir uydu alıcısı ve kumandaya gerek duymuyorsun
    Bu iyiymiş hocam varmı ayrıntılı bilgisi bir yerlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: sunyy2003

Bu iyiymiş hocam varmı ayrıntılı bilgisi bir yerlerde

Alıntıları Göster
    Mevcutta kullandığın tv de yada uydu alıcısında modül girişi var mı ? Varsa n11de en uyguna. 72₺ görünüyor.diğer linklerdende bakabilirsin. Ben dilaraticaret diye bir satıcıdan almıştım. Benim şansıma paket haricinde olan bbc earth ve viasat historyde açıktı.
    m.n11.com
    Dsmart Dfix Modül 4k Aile +spor+go +akıllı Kumanda+hızlı Kargo - n11.com
    https://m.n11.com/dsmart-dfix-modul-4k-aile-sporgo-akilli-kumandahizli-kargo-P305937966

. İçeriğindeki kanallara burdan bakabilirsin

Aylık 6₺ ye geliyor. Bedava resmen :)

• Sadece kanalların adı belgesel, Nat Geo Wild dışında kötüler.
    Günün yarısı pasta yapan, eski eşyaları satan programlar var.
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    katılıyorum, bbc earth de yine güzel yayınlar yapıyor. Ama viasat history ve love nature gibi sürekli güzel yayın yapanlarda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.