Bildirim
Belgesel kanallarini en uygun nasil izlerim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Taahhütü zorla mı yaptılar?? Tivibu nun belgesel kanalları gayet yeterli. Diğer kanallarla işiniz yoksa hesaplı olması için belgesel paketi alabilirdiniz. Veya ona benzer bir paket. Diğerleri tivibu dan pahalı diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha ne kadar uygunu olacak kardeşim 50 krştanmı verecekler -
Tivibu en uygun olandır D-Smart falan çok daha pahalı bence Tivibu ile devam et derim -
Ben tivibuya ayda 1 tl veriyorum. Belgesel kanalları iyi ayrica s sport olmasıda güzel. Ama sinema kanalları felan çok vasat. -
bana göre en uygunu belgesel için d-smart modül. 70-80 TL ye alabilirsin 1 yıllık. en büyük avantajı da ekstra bir uydu alıcısı ve kumandaya gerek duymuyorsun -
Bu iyiymiş hocam varmı ayrıntılı bilgisi bir yerlerdequote:
Orijinalden alıntı: cimbomly
bana göre en uygunu belgesel için d-smart modül. 70-80 TL ye alabilirsin 1 yıllık. en büyük avantajı da ekstra bir uydu alıcısı ve kumandaya gerek duymuyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcutta kullandığın tv de yada uydu alıcısında modül girişi var mı ? Varsa n11de en uyguna. 72₺ görünüyor.diğer linklerdende bakabilirsin. Ben dilaraticaret diye bir satıcıdan almıştım. Benim şansıma paket haricinde olan bbc earth ve viasat historyde açıktı.quote:
Orijinalden alıntı: sunyy2003
Bu iyiymiş hocam varmı ayrıntılı bilgisi bir yerlerde
Alıntıları Gösterm.n11.comDsmart Dfix Modül 4k Aile +spor+go +akıllı Kumanda+hızlı Kargo - n11.comhttps://m.n11.com/dsmart-dfix-modul-4k-aile-sporgo-akilli-kumandahizli-kargo-P305937966
. İçeriğindeki kanallara burdan bakabilirsin
Aylık 6₺ ye geliyor. Bedava resmen :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sadece kanalların adı belgesel, Nat Geo Wild dışında kötüler.
Günün yarısı pasta yapan, eski eşyaları satan programlar var. -
katılıyorum, bbc earth de yine güzel yayınlar yapıyor. Ama viasat history ve love nature gibi sürekli güzel yayın yapanlarda var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X