Şimdi Ara

Belhanda hiç bir boka yaramıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Founder -- 21 Nisan 2018; 21:5:15 >

• hakan balta yı forvet arkasına koy en kötü bu patates çuvalı kadar oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

hakan balta yı forvet arkasına koy en kötü bu patates çuvalı kadar oynar
    Gs tarihinin en bos apacisi bu belhanda fener alsaydi keske
  • Bu adamın adının önüne öyle sıfatlar koyardım ama boş yere ceza almayalım şimdi.
  • Yahu bir grup var ölümüne savunuyorlar adamı, ben bu çöpün paralı adamları olduğunu düşünüyorum. Ben tam 7 tane pas hatası saydım, biri de gitti gol oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa sarp bile daha faydalı bir oyuncuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün ban yersem belhanda yüzünden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sneijder şişman len
    Sneijder'ın misyonu doldu len.
    Teknik direktörü Sneijder seçiyor len.
    Sneijder idmana gelmiyor len.

En iyi 10 numaralardan biri olan Sneijder daha ligimizde 1 2 sene idare ederdi. Hele bu kadroda gözü kapalı gol attırırdı ileri uca.

Alacaklarından vazgeçerek giden bir Sneijder yerine 3 4 katı maliyetli bir halta yaramayan Belhanda aldık.
  • kupa maçından elenmenedenini belhandanın olmamasına bağlayan vardı :D hatta mağara adamları ile caps falan atıyodu genç belhandacılar
  • Bu apaçiyi gerekirse beleşe katar'a mısır'a postalamak lazım.

Seneye Avrupa'da rezil rüsva oluruz bununla.

• 10 numara değil, Modern ortasaha, 8 numara vs. savunulmadık şey kalmadı. Kendisini eleştirenlerde futbol cahili oldu.. Farklı farklı argümanlarla savunmayada devam edecekler, bende yeni birşey uydurayım bu adam 6 numara!!!

10 numara dendi, skora katkısı sağ bek oyuncumuz mariano'dan bile zayıf. Deplasmanlardaki rezil skor katkısını anlatmama gerek yok. Bugüne has değil herzaman vasatı aşamadı.
    Modern ortasaha, çift yönlü vs gibi argümanlarla savunulmaya başlandı bir ara. Bu arkadaşın neresi iki yönlü ben anlamadım. Hücumda katkısı Donktan hallice. rakip cezasahasında yok desek yeridir, skor yapmasını geçtim takımı asla yönlendirmiyor bile rakip sahada. Defansa katkısı hiçbir zaman iyi olmadı, rakibi ısıran oyuncu değil, ikili mücadelede iyi değil.

8 numaraymış.. En garibime gidende bu. Ortasahada bukadar top kaybı yapan, dibindeki adama top veremeyecek kadar zayıf tekniği olan Belhanda nasıl 8 numara? Asla bir oyun kurucu olamaz, yaratıcılığı şuanki Selçuktan bile zayıf.

Şuan kendisine ihtiyacımız olması iyi bir oyuncu olduğunu göstermez. Ofansı Defansıda yeterli değil. Kendisi sadece tempolu bir ortasaha, iyi bir köprü görevi görüyor ortasaha-hücum arası (nadiren) Ötesi değil. 8 numara, 10 numara felan olamaz. 4-3-3 merkezinde yanında hücumcu bir ortasaha ile oynarsa etkili olabilir. 4-1-4-1, 4-4-2 oynayan Terim'in asla tutacağını sanmıyorum.

• sneijder olsaydı gomis heralde 45 gol falan atmıştı şimdiye

bu kadar kötü oyuncu ben görmedim.
  • Gizli kahraman siz futboldan anlamiyorsunuz

Size sniejder gibi disiyle tirnagiyla oynayan en az 20 gole etki eden buyuk ve zor maclarda sahneye cikan oyuncu mustehak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 21 Nisan 2018; 21:56:15 >
  • Olum adam o kadar sorumluluk almaktan kaçıyor ki bundan dolayı bunu karşılıksız savunan kitle bunu 10 Numaradan 8 numara yaptı, Yok abi bu adam 8 numara olsa 6'ya kaçar öyle bir adam, sorumluluk almaktan kaçmakla büyük futbolcu kesinlikle olunmaz, gerçi suç bunda değil buna 5 yıllık sözleşme yaptıran vizyonsuz Özbek yönetiminin.
  • Asırı top kaybı yaptı ve cok saçma kayıplar defansada gelmeyor.. Bu maç çok kötüydü

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    O kadar gizli ki görmüyoruz adamı, o derece gizlenmis

• ara pası= yok
    uzun pas= yok
    duran top= yok
    Uzaktan şut= yok
    sürpriz gol= yok
    bitiricilik= yok
    ikili mücadele= yok
    top çalma= yok

Arada adam eksiltiyor sonrasında da topu kaptırıyor.

ama adam 10 numara, yersen.
  • bugün ikinci yarıda ceza yayının orda gelişine bi top ıskaladı ya kahkahayı bastım orda
  • Feghouli ile bu arkadaşı sezon sonu postalamak şart. Gamsız futbolcu hiç çekilmiyor.
  • ya bu adam aslında stoper 10 numara giydi diye öyle artistlik işler beklemeyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.