< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bir Fenerbahçeli olarak benim için son 10 sene içinde Galatasaray'a gelmiş en korkunç oyuncu Sneijder'dir. Bunu Galatasaray konusunda da yazdım ve troll ilan edildim.
Top Sneijder'e geldiğinde bilirdim ki farklı bir şey yapacak. Zaten Türkiye'ye gelen stoperlerin tecrübe ve pozisyon bilgisi ortada. Sneijder bu sebeple ara paslarıyla çok sıkıntı çıkaran bir oyuncuydu. Hırslıydı da. Maç boyu hakemin peşini bırakmazdı. Geçen sene Kadıköy'de 2-0 yenildiğiniz maçta çıldırıp defansa kadar geliyordu top almak için. Terim'in seçme şansı olsa Sneijder'i mi isterdi yoksa Belhanda'yı mı? Belhanda trolleri bunu bir sorsun kendisine. |
Geldiği günden beri söylüyorum. Tarihimizin en berbat futbolcularından biri belhanda. Arap’tan futbolcu olmaZ. Salah hariç tabii ki.
|
![]() Kıymetini bilemedik,Belhanda'yı yollamadın diye o kadar küfürler ettik.Aziz'den büyük Fenerliymişin haberimiz yokmuş ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 13 Nisan 2018; 10:45:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 14 Nisan 2018; 15:56:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |