Şimdi Ara

Belhndanin kazandirdirdigi bir mac soyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adami bir de sniejderde kiyasliyorlar
    Kotu oynamasa da yetmez bu oyun mac kazandirman lazim
    Gulliano talisca rakiplere kac mac kazandirdi belhanda kac mac kazandirdi
    Iyi oynadigimiz macta cosuyor herkes cosuyor
    Kotu oynadigimiz macta cikip bir arapas ile bir sut ile mac kazandirmasi lazim
    Bu yonuyle sniejderin tirnagi etmez.
    Takim iyiyse iyi kotuyse kotu hani yildizlik
    Sniejderin olu hali bile bize 6 puan kazandirirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir Fenerbahçeli olarak benim için son 10 sene içinde Galatasaray'a gelmiş en korkunç oyuncu Sneijder'dir. Bunu Galatasaray konusunda da yazdım ve troll ilan edildim.

Top Sneijder'e geldiğinde bilirdim ki farklı bir şey yapacak. Zaten Türkiye'ye gelen stoperlerin tecrübe ve pozisyon bilgisi ortada. Sneijder bu sebeple ara paslarıyla çok sıkıntı çıkaran bir oyuncuydu.

Hırslıydı da. Maç boyu hakemin peşini bırakmazdı. Geçen sene Kadıköy'de 2-0 yenildiğiniz maçta çıldırıp defansa kadar geliyordu top almak için.

Terim'in seçme şansı olsa Sneijder'i mi isterdi yoksa Belhanda'yı mı? Belhanda trolleri bunu bir sorsun kendisine.
  • Bir Fenerbahçeli olarak benim için son 10 sene içinde Galatasaray'a gelmiş en korkunç oyuncu Sneijder'dir. Bunu Galatasaray konusunda da yazdım ve troll ilan edildim.

Top Sneijder'e geldiğinde bilirdim ki farklı bir şey yapacak. Zaten Türkiye'ye gelen stoperlerin tecrübe ve pozisyon bilgisi ortada. Sneijder bu sebeple ara paslarıyla çok sıkıntı çıkaran bir oyuncuydu.

Hırslıydı da. Maç boyu hakemin peşini bırakmazdı. Geçen sene Kadıköy'de 2-0 yenildiğiniz maçta çıldırıp defansa kadar geliyordu top almak için.

Terim'in seçme şansı olsa Sneijder'i mi isterdi yoksa Belhanda'yı mı? Belhanda trolleri bunu bir sorsun kendisine.
  • Getirin ordan bir karabük Belhanda kardeşim şov yapacak.
  • Deplasmanda 0 gol 0 asist. Çöp futbolcu aşıklarına gelsin.
  • Geldiği günden beri söylüyorum. Tarihimizin en berbat futbolcularından biri belhanda. Arap’tan futbolcu olmaZ. Salah hariç tabii ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Bir Fenerbahçeli olarak benim için son 10 sene içinde Galatasaray'a gelmiş en korkunç oyuncu Sneijder'dir. Bunu Galatasaray konusunda da yazdım ve troll ilan edildim.

Mac kazandiriyordu hocam en basitinden arenada fenere attigi 2 gol o dakikalara kadar dk zaten ga kotuydu 80 leri gecmisti mac berabere bitecekti cikti 2 tane yazdi.

O sene prandelli gitti belki o galibiyetle sampiyon olduk

Daha boyle nice maci var.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Getirin ordan bir karabük Belhanda kardeşim şov yapacak.
    ne alaka karabük maçına hatta ztk maçlarına bile etki edemedi çöp kovası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bize yazilmis bir sarki
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belhndanin kazandirdirdigi bir mac soyleyin

Kıymetini bilemedik,Belhanda'yı yollamadın diye o kadar küfürler ettik.Aziz'den büyük Fenerliymişin haberimiz yokmuş
  • Hep söyledik ama biz futboldan anlamayan bebeydik, şimdi çoğunluk ağlıyor sevenleride var hala 😄 fegulide balon galatasaray futbolcusu olamaz bunuda hep söyledim yine yanılmıcam. Sneijder‘e gelirsek ki gelmeyelim sneijder’in karşılığı belhanda cümlesi bile yanlış hatadır. Sneijder maistrodur beyindir. Galatasaraya gelmiş geçmiş en iyi 3 beyinden biridir bence. Hagi-Lincoln-Sneijder

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Futbol Profesörü Modu Açık;

Hadi ordan. Belhanda 100 tane göbek eder taam mı.. Hem kampada geç gelmiyor. Siz ne anlarsınız. Bizlerden,büyük duayenlerden daha mı iyi bileceksiniz ??!!

Ayrıca sen Galatasaray tayaftayı değilsin. Zaten yaşın da küçüktür. Çocuksun sen. Hainsin. Art Niyetlisin. Pas,Step,Blok..... Blok... FASfaef... Oh rahatladım, gidim açim bir el fifa atayim. Bu arada yanılmamışım, zaten Fener taraftarıymışsın. Nasıl ama, ben anlarım işte.

Hocam umarım yanlış anlamassın. Basit bir ironi yapmaya çalıştım. Değerli yorumun için teşekkürler. Sizler gibi objektif insanlar sayesinde güzel bu ortamlar.
  • Sezon başından beri dilinde tüy bitti Belhandanın 3 gömlek altımızda bir keko olduğunu söylemekten. Ferro ve yandaş trolleri savundu neymiş oyunu kuruyormus, asistin asistinin asistini yapıyormus, o olmayınca takım top çeviremiyormus.. Babası bile bu kadar savunmuyordur bu kekoyu.. İddia ediyorum bunun yerine bırakın Taliscayı, Emre Akbaba bile olsa şuan şampiyonduk.

• Orta sahamaız Fernando-Belhanda önlerinde de oyunu değiştirebilecek bir oyuncu olsaydı Belhanda bu kadar göze batmazdı. Takımda maçın kaderini değiştirecek oyuncu olmadığı için Belhandadan bekleniyor bunu yapması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

Orta sahamaız Fernando-Belhanda önlerinde de oyunu değiştirebilecek bir oyuncu olsaydı Belhanda bu kadar göze batmazdı. Takımda maçın kaderini değiştirecek oyuncu olmadığı için Belhandadan bekleniyor bunu yapması.
    Sneijder'in yerine gelip, on numarayı giyince bu beklenti normal gözüküyor.
  • 10 numaralı formayı giydiği için değil 8 milyon euro bonservisle satın alınıp, kulüpten yılda en az 3.35 milyon euro çarptığı için bir şey bekliyor insanlar. Asistin asisti gibi uyduruk argümanlar değil, somut bir şeyler görmeyi bekliyorlar.

Türkiye'de bu bedelleri vereceğiniz oyuncunun, oynadığı alanda fark yaratması, takımı ön plana çıkartması beklenir. Türkiye'deki hiçbir kulübün bu bedelleri verip ''vasat'' futbolcu transfer edebilecek lüksü yoktur.

Belhanda'yı ister 10 numara ister 8 numara olarak değerlendirin, her türlü boş topçudur. Hücum tercihleri bu denli kötü, oyun zekası düşük bir heriften Galatasaray'a anca kambur olur.

Galatasaray otelci yüzünden sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış, kariyerinde gördüğü en büyük kulüp Schalke 04 olan adam için 21 küsür milyon euro borç yüküne girdi. Bu gerizekalılıkla 3-4 tane daha transfer yapıldığı zaman Riva parası çıkıyor zaten.

Belhanda daha önce de söylediğim gibi Sneijder ile değil Misimoviç ile kıyaslanabilecek bir adam. Sneijder'in göbeğinden dolayı Belhanda fanı olan kitle kendini eğlendirmeye devam edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

Orta sahamaız Fernando-Belhanda önlerinde de oyunu değiştirebilecek bir oyuncu olsaydı Belhanda bu kadar göze batmazdı. Takımda maçın kaderini değiştirecek oyuncu olmadığı için Belhandadan bekleniyor bunu yapması.
    Belhanda da ortasaha oynayacak fizik ve sertlik goruyor musun cidden.
    Bir kere ortasaha ayagindan kolay kolay top kaybetmemeli
    Selcuk bile kaybetmiyor, kaybedecegi zaman da faul aliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 13 Nisan 2018; 10:45:39 >
  • sorumluluktan kaçma, umursamazlık, banane yavv cılıkta selçukla yarışır. Yoksa yetenek olarak 2 side kaliteli. Ama tam kapasite oynayacak motivasyon 2 sinde de yok.

Snayder meselesi başka. Snayder yaz kapmı geçirmediği için fazla kilo sakalatlık vs. derken son 2 sezonun ilk devrelerini yatarak geçiriyordu. Sakatlığı atlatıp form tutanana kadarda sezon bitiyordu.

Yani adamda profesyonel futbolcu-kulüp ilişkisi kalmamıştı. Tek başına snayderin suçu yok ona kardeşim sen burda maaş alan futbolcusun demeyenlerde suçlu. İpin ucunu kaçıranlar ipini kesmekte buldu çareyi.
  • Belhanda konuları baydı artık, her sene 1 oyuncuya takılınır onla devam edilir yerden yere vurulur, karşı savunanlar olur. Herkes sneijder snijder yazıyor, geçen sene sneijder'i yerden yere vuruyordunuz hangi maçı kazandırdı diye Belhanda faydalı oyuncu, tek bir oyuncunun zaten maç kazandırmasını istemiyorum takım olarak maç kazanalım bize bu yeter. Belhanda'nın alternatifi sanki daya iyi bir oyuncu da o oynatılmıyor.
  • maç alma olayı sadece tabela yapmakla alakalı sanırım tabela yapmazsa dünya'nın en iyi oyununu da oynasa gönderilmelidir takımdan böyle oyuncu olmaz ya 10 numara dediğin tabela yapıp 80 dk sahada yatmalı
  • Sneijder daha iyiydi.

Sneijder gönderildi Belhanda alındı.

Elinde Sneijder yok Belhanda var.

Belhanda'nın alternatifi yok.

Neden hala bu tartışmalar yapılıyor anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

maç alma olayı sadece tabela yapmakla alakalı sanırım tabela yapmazsa dünya'nın en iyi oyununu da oynasa gönderilmelidir takımdan böyle oyuncu olmaz ya 10 numara dediğin tabela yapıp 80 dk sahada yatmalı
    Belhanda iyi mi oynuyor ?

Kaldi ki kornerleri cikar asisti bile duser

Belhanin oynadigi mevkide bu kadar yararsiz bir oyuncu ornegi ver?

Hak verelim

Kaldi ki begenmeyip gonderdigin sniejder hem tabela yapiyor hem de surekli oyunun icinde olan bir oyuncuydu

Surekli hucumda top almak isteyen alan, topla en cok bulusan adamlardan biriydi
    Hic kacak oynamazdi

Ciksin alsin basaksehir macini lafimizi yiyelim

Onunde 2 mac kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 14 Nisan 2018; 15:56:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.