Şimdi Ara

BELİRTİLEMEYEN BİR HATA OLUŞTU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Tr serveri oyuncusuyum. Geçen gün oyundan çıkmam gerekti, Alt + F4 ile cıktım. 2 saat sonra tekrar girdiğimde bu hatayı verdi. Sildim tekrar yükledim flan bir şey değişmedi. Format attım tekrar yükledim yine aynı yerde (%99) aynı hata. Hayır çözümünü bir türlü bulamadığım için kafaya takmış durumdayım. Format attıktan sonra bile aynı hatayı vermesi cok sacma geliyor. Normalde yüksek ayarlarda 120 fps gibi değerlerle sorunsuz pingsiz zaman geciren ben şimdi yükleyemiyorum bile, bir fikri olan var mı? windows 8.1 kullanıyorum.
    Not: aynı sistemde 4-5 gün önce sorunsuz oynuyordum, alt+f4 ile çıkana kadar. Merak eden olursa kedimin ameliyat dikişi açıldı, hemen çıkıp veterinere koştuk.

• Format falan atmışsın, normalde direk oyunu "Onar" falan derdim ama şimdi sıfırdan yükleyen bi kullanıcı gibi o hataları alman garip
  • Hocam zaten bilgisayar bilgim konusunda kendime güvenirim, genelde sorun çözenimdir soran değil fakat cidden kafayı kırmak üzereyim. Onar demiştim zaten ilk aldığımda, 3 4 kere tekrar yükledim superonline hız kotam 20 gb kalana dek ugrastım dedim olmayacak, format attım yine 3 4 kere yükledim yine aynı hata...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.