Şimdi Ara

Belkide herkesin sorunlarından birisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba benımevımde suan 9mb hat gozukuor ancak ben dl olarak 5mb nın ustune cıkamıorm. Bu acaba neden kaynaklanabılır.Bu konuda belkı herkesın bır sorunu vardır.Bilgili arkadaslarımızdan yardım beklıorzz.
    Baglantı degerlerımde bu sekıldedir.

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    959
    Downstream Hızı (Kbps)
    9117
    Upstream Sınırı
    9
    Downstream Sınırı
    6
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    40
    Upstream Hat Zayıflaması
    22
    Peak Cell Rate
    2261 cells per sec
    CRC Rx Fast
    0
    CRC Tx Fast
    0
    CRC Rx Interleaved
    103
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Interleaved

Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfendos -- 14 Aralık 2011; 0:01:26 >

• Speed Test sonuçlarını paylaşın zira ping degeri normal ise problem olmaz, ancak hattınızın kaldırmadığı bir hıza tanımalamkta kopmalara neden olacaktır ve onlien oyunlarda sıkıntı olacaktır,

SPeed test sonucunu paylaşınız
  • Evin uzaklığı cok önemli. Malesef hatlar halen veri hızını mesafe yüzünden düşürecek düzeyde bakımsız, eski usul.
  • Arkadaslar benimde 2 ay oncesine hizim 8mbite kadar çıkıyordu şimdi gece bile girsem en fazla 2mbit oluyor. hiç 8mbit görmemiş olsam desteklemiyor derdim ama gördüm.Kirpiyorlar mi ne yapıyorlar anlamadım
  • Test sonucu 5.01mb dl 0.81 ul ve 15ms ping cıktı. Eet mesafe olayı var ama bana cok sacma gelıor.belli bi klometreden sonra hız dusuomus.bu bı bahane olmamalı. o zaman kabloları yenıleyın dusmesın...yanı bılmıorm bu konuda nasıl bır cozum arayısına gırmeliiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elfendos

Arkadaslar merhaba benımevımde suan 9mb hat gozukuor ancak ben dl olarak 5mb nın ustune cıkamıorm. Bu acaba neden kaynaklanabılır.Bu konuda belkı herkesın bır sorunu vardır.Bilgili arkadaslarımızdan yardım beklıorzz.
    Baglantı degerlerımde bu sekıldedir.

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    959
    Downstream Hızı (Kbps)
    9117
    Upstream Sınırı
    9
    Downstream Sınırı
    6
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    40
    Upstream Hat Zayıflaması
    22
    Peak Cell Rate
    2261 cells per sec
    CRC Rx Fast
    0
    CRC Tx Fast
    0
    CRC Rx Interleaved
    103
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Interleaved

Tesekkurler...

Merhaba

Wireless ile bağlanıyorsanız sinyal düşükse hızın tamamını alamazsın evet hız testinde 8 mbps çıkması gerekiyor..

Lan kablosunu takarak deneyiniz. .

• Down Olarak Hangi Siteden File İndirdin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla kablo ile baglıyım ve aksam saatlerınde cok kopma yasıyorum. speedtest.com dan aldım bilgileri.
  • quote:

valla kablo ile baglıyım ve aksam saatlerınde cok kopma yasıyorum. speedtest.com dan aldım bilgileri.

Virüs ve spyware taraması yap .zararlı yazılım bulaşmış olabilir

speedtest saçmalıyo bazen sonuçlar yanlş download yaparak dene..

modemi resetle tekrar kur .
  • Valla kardesım pc formatlı dl olarak torrent ındırıorm 500 u az gecıo. Modemı resetlemeyı denemedım, acaba ıse yarar mı ?
  • quote:

Valla kardesım pc formatlı dl olarak torrent ındırıorm 500 u az gecıo. Modemı resetlemeyı denemedım, acaba ıse yarar mı ?

kardeşi torrentten o kadar hızda indirmen normal

internet download manager programı bişeyler indir kaç mb ile indirecek 1.1 mb ile indirmesi gerek sen yinede modemi restle tekrar kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.