Şimdi Ara

Bellek Read Olmadı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Half Life 2 Episode 2, oynarken bu hatayı alıyorum, fakat inanın bu sorunun çözümü mevcut değil, herkes birşeyler diyor..

1-Format at düzelir denildi..........Attım..
    2-Ram yetmez değiş denildi........Değiştim, hatta yeni Ram ilave ettim..
    3-Sanal bellek ayarından denildi..Birton ayar çektim...
    4-Oyunu tekrar yükle denildi.......Yükledim, (herkesin sorunsuzca oynadığı oyun)..

Bu hatayı başka nedenlerden alanların sayısı oldukca fazla... Banada bu oyundan almak nasip oldu. yardımcı olursanız sevinirim gerçekten.. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montage -- 11 Aralık 2007; 21:35:26 >

• hocam biraz araştırdım şöyle bi şeye ulaştım arkadaşın mesajını aynen yapıştırıyorum :

çok basit geçte olsa microsoft bu konuda açıklama yaptı alın size linkler

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=91237

http://download.windowsupdate.com/Wi...gent30-x86.exe

makaleyi okumak için

http://support.microsoft.com/kb/932494/tr

bi güncellemeden bahsediyor isterseniz bir deneyin

• Öncelikle yardımın için teşekkürler...
    WindowsUpdateAgent30-x86.exe, yamasını kurdum, bilgisayarı yeniden başlattım denedim olmadı aynı hatayı verdi malesef.
  • Burda nacizane windows türkcemiz gene ortaya cikmis :)

Tahminimce Bellek read olamadi derken ramlerden okuyamadigini anlatmaya calisiyor, tavsiyem sadece yeni aldigin rami tak eskisini veya eskilerini cikar, ram kaynakli problem olabilir.

Cünkü bilgisayarda ne kadar problem varsa hep bu ramlerden cikiyor, cok farkli problemleri olabiliyor

*kimi bozuk olur bilgisayari hic acmaz
    *kimi bozuk olur bilgisayari acar windows yüklemeye kalkarsin hep ortasinda hata verir 3 gün ne oldugunu anlamadan deliler gibi ugrasirsin (ben)
    *kimi bozuk olur windows yükletir, belli bi uygulama calistirince gerekli hatalari hemen göz önüne serip bizi tatmin noktasina ulastirir.

bi dene zararini görmezsin.
  • ramlerde sorun olmadığına eminsen anakartın ram slotunda bi sorun olma ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 11 Aralık 2007; 21:32:03 >
  • Sorunun RAM'den kaynaklandığına hem fikirsiniz.. 2x toplam 512MB Ram vardı, bugün gidip, 1GB daha aldım taktım.. 512 olan Ramler 4 yıldır takılı.. Bir ara bu 512lik RAM'leri çıkatıp öyle deniyeceğim.. Şuan elimi neye atsam bozuluyor, ellemim en iyisi donanıma..
    Bilgisayarın format zamanı geldiğinde Vista kurarak tekrar denemeyi düşünüyorum, olmazsa Ramleri sökerim.. Teşekkürler..

Edit:
    (03 Mart 2008): Ramleri çıkarttım işe yaramadı en sonunda başka biryerden oyunu yükledim sorun kalktı buda demek oluyorki bellek read olmadı hatası program hatasıdır. Yardımcı olan herkese teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montage -- 3 Mart 2008; 6:01:49 >
  • bence kurcala, kendi kendine olacagi yoktur dedigimi bi dene

eski ramleri cikar sadece yeni ram takili kalsin.

hicbisey olamaz o kadar da hassas bi alet degil bu bilgisayar dedigimiz sey. sonucta servise götürdügün zaman senin yapacaginin aynisini servis elemanlari yapip parani alcaklar ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Bellek Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.