Şimdi Ara

Bellekler İçin 'Disk Yazma Korumalı.' Hatası ve Çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
67.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerbahceli43

Program device not found hatası vermekte.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Flash disk yazma korumasını kaldırmak için bu programı kullanabilirsiniz;
    https://yadi.sk/d/BRnuBaALbfyUB

Flash disk biçimlendirmede sorun yaşıyorsanız bu programı kullanabilirsiniz;
    https://yadi.sk/d/8cIPXGRJbfyZM

iki programda ücretisiz ve lisans gerektirmeyen programlardır.

kendiniz dikkat edin.

penzer

Konfüçyustan 2500 yıl ileride yaşayıp ondan 2500 yıl geride bir kafaya sahip olmaktan utanmıyor musun? okusana, anlasana....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penzer -- 26 Eylül 2014; 13:02:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: penzer

Merhaba arkadaşlar,

Flash disk yazma korumasını kaldırmak için bu programı kullanabilirsiniz;
    https://yadi.sk/d/BRnuBaALbfyUB

Flash disk biçimlendirmede sorun yaşıyorsanız bu programı kullanabilirsiniz;
    https://yadi.sk/d/8cIPXGRJbfyZM

iki programda ücretisiz ve lisans gerektirmeyen programlardır.

kendiniz dikkat edin.

penzer

Konfüçyustan 2500 yıl ileride yaşayıp ondan 2500 yıl geride bir kafaya sahip olmaktan utanmıyor musun? okusana, anlasana....

Alıntıları Göster
    Bu konuda iki gündür karıştırmadığım site kalmadı A 101 den alınan
    16 GB hi level flash diskler için
    Sandisk ALcor AU6989ANHL-G USB format tool bu programı internetten indirip AP klasörünün içindeki istar proğramı ile formatladım

disk korumalı hatası öyle basit proğramlarla olmuyor üretici firmaların chip format proğramlarıyla halletmek gerek . umarım yardımı olur

ayrıca
    flashbelleginikurtar.blogspot.com.tr/2014/03/flash-bellek-disk-yok-hatas-m-veriyor . html bu sitede güzelce açıklamış gerçi o siteden indirmedim ama aynı işlemi tavsiye etmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: tomyvercekti

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=730JV4QjSzMSkIQC0UeqWRYOa8ILOu6F2akan6AVeLI%3D
    1.5 saattir uğraşıyorum bu proğram işimi gördü tavsiye ederim.

Device not found
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozleri

Sandisk ALcor AU6989ANHL-G USB format tool bu programı internetten indirip AP klasörünün içindeki istar proğramı ile formatladım

disk korumalı hatası öyle basit proğramlarla olmuyor üretici firmaların chip format proğramlarıyla halletmek gerek . umarım yardımı olur

ayrıca
    flashbelleginikurtar.blogspot.com.tr/2014/03/flash-bellek-disk-yok-hatas-m-veriyor . html bu sitede güzelce açıklamış gerçi o siteden indirmedim ama aynı işlemi tavsiye etmiş

istar programını çalıştıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

ayrıca

istar programını çalıştıramadım

Alıntıları Göster
    bende çalıştı üstelik win 8.1 kurulu pc de sağ tık yönetici olarak çalıştırdan bir dene istersen

• quote:

bende çalıştı üstelik win 8.1 kurulu pc de sağ tık yönetici olarak çalıştırdan bir dene istersen

Alıntıları Göster
    silicon power proğramı görmüyordu denemiştim piyasadaki tüm proğramları :) flaş belleğin içini açıp şase bile yaptırdım ama yine olmamıştı sadece chip üreticisinin programıyla halledebildim.
  • quote:

silicon power proğramı görmüyordu denemiştim piyasadaki tüm proğramları :) flaş belleğin içini açıp şase bile yaptırdım ama yine olmamıştı sadece chip üreticisinin programıyla halledebildim.

Alıntıları Göster
    aynı sorun la ben karsı karsıyayım chip uretıcısının programını paylaşabılırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

aynı sorun la ben karsı karsıyayım chip uretıcısının programını paylaşabılırmısınız

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR DÜNYA KADAR PROGRAM DENEDİM. ARTIK ONLARDAN MI BİLMEM AMA FLASH A SAĞ TIKLAYIP TAŞINABİLİR AYGIT OLARAK AÇ DEDİM VE FORMATLADIM (FAT32) VE SONUÇ ARTIK ÇALIŞIYOR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuis

ARKADAŞLAR DÜNYA KADAR PROGRAM DENEDİM. ARTIK ONLARDAN MI BİLMEM AMA FLASH A SAĞ TIKLAYIP TAŞINABİLİR AYGIT OLARAK AÇ DEDİM VE FORMATLADIM (FAT32) VE SONUÇ ARTIK ÇALIŞIYOR...

arkadasım bıraz acarmısın nasıl yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkucuker

quote:

Orijinalden alıntı: tuis

arkadasım bıraz acarmısın nasıl yaptın

PC flash belleki görüyordu fakat ne açılıyor nede format atılıyordu. format atınca yazmaya karşı korumalı hatası veriyordu. flashı taktım pc gördü bilgisayarım ı açtım flash a sağ tıklayıp "taşınabilir olarak aç" yaptım ve formatladım. bende çalıştı şu anda kullanıyorum. inş. işe yarar.
  • umitkucuker U kullanıcısına yanıt
    SAĞ TIKLAYIP TAŞINABİLİR AYGIT OLARAK AÇTIKTAN SONRA FOTMAT SEÇENEKLERİ ÇIKMIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih!

kadir in linki yandex e attım.
    2 saattir kafam şişti bu program çözdü olayı.

http://yadi.sk/d/7Kx94ze_K7uM8

Uzun aramalarımdan sonra çözüme ulaştırdın beni tebrikler, güzel program
  • kesin çözüm şu :) hiçbirşey işe yaramıyor. sadece ghost 11 programı ile başka bir flash belleği kaynak gösterip local > disk > to disk yaparak şeklini şemalini değiştirebilirsiniz ancak. ben 25-26 program denedim olmadı, regeditle uğraştım olmadı, bilgisayarım > yönet ile uğraştım olmadı, rus sitelerinden bi ton program indirdim olmadı. olmadığı gibi sonunda flash disk kayboldu geri getiremedim :) son çare ghost 11 ile başka flash diski buna klonlamak oldu ve işe yaradı... inşallah sizde kurtulursunuz :)) iyi günlerrr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeafrica27

kesin çözüm şu :) hiçbirşey işe yaramıyor. sadece ghost 11 programı ile başka bir flash belleği kaynak gösterip local > disk > to disk yaparak şeklini şemalini değiştirebilirsiniz ancak. ben 25-26 program denedim olmadı, regeditle uğraştım olmadı, bilgisayarım > yönet ile uğraştım olmadı, rus sitelerinden bi ton program indirdim olmadı. olmadığı gibi sonunda flash disk kayboldu geri getiremedim :) son çare ghost 11 ile başka flash diski buna klonlamak oldu ve işe yaradı... inşallah sizde kurtulursunuz :)) iyi günlerrr.
    sandisk te koruma vardı sonra arçelik bi flash bellek denedim korumalı oldu en son kingston denedim hiç bir sorun oluşmadı çalışıyo denemediğm program kalmadı çözüm yok çöp olcak bellekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman59

sandisk te koruma vardı sonra arçelik bi flash bellek denedim korumalı oldu en son kingston denedim hiç bir sorun oluşmadı çalışıyo denemediğm program kalmadı çözüm yok çöp olcak bellekler

Alıntıları Göster
    her yolu denedim olmadı ama sorunun çözümünü aşağıdaki konuda buldum arkadaşlar. denedim oldu..
    http://uzmanim.net/soru/disk-yazmaya-karsi-korumali-hatasi-nasil-cozulur/238

• kenanerol kullanıcısına yanıt
    Hocam eline sağlık düşüncelerime tercüman olmuşsun.Konuda ki bütün çözümleri de denedim hiç biri işe yaramıyor.Hala regedit komutlarını konuya yazanlar var.Olmuyor herhalde flash belleği çöpe atıcam.Artık bitti herhalde.
  • Arkadaşlar bnim pc windows 7 pc de bir sorun yok flash okulun bilgisayarina taktiktan sonra açilmaz oldu "Çıkarılabilir disk" olarak görünüyor tıkladığımda ise "G:\ erişilemiyo
    Bir G/Ç aygıt hatası " diyor dediğinizi yaptim dsk/f vs. Olmuyo FORMAT yazıyorum disk yok diyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gozleri kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
    bu yöntemi araştırırken bulmuş ancak başaramamıştım, indirme linkinizdeki dosya uygun bir şekilde çalıştı benim de flashım hi level ve kesinlikle yazma koruması kalkmıyordu, yuklediğiniz programı kullandım baştan olmadı ama sonra oldu şu an flashım çalışıyor....

bence de üretici chipi bulup flashı formatlayın, regedit diskpart vs. gibi yöntemler işe yaramadı, ancak üretici alcor programı işe yaradı

sağolun iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluadampc

teşekkür ederim hocam
    bu yöntemi araştırırken bulmuş ancak başaramamıştım, indirme linkinizdeki dosya uygun bir şekilde çalıştı benim de flashım hi level ve kesinlikle yazma koruması kalkmıyordu, yuklediğiniz programı kullandım baştan olmadı ama sonra oldu şu an flashım çalışıyor....

bence de üretici chipi bulup flashı formatlayın, regedit diskpart vs. gibi yöntemler işe yaramadı, ancak üretici alcor programı işe yaradı

sağolun iyi çalışmalar
    Disk yazma koruması 'hata' değil ' bilakis diski korumak amaçlı ' yapılmış bir eylemin sonucu diskin kurcalanmasını engelleme durumudur. Genelde yazılımlar yardımı ile disk koruması açılıp/kapanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: direkt3d

Disk yazma koruması 'hata' değil ' bilakis diski korumak amaçlı ' yapılmış bir eylemin sonucu diskin kurcalanmasını engelleme durumudur. Genelde yazılımlar yardımı ile disk koruması açılıp/kapanır.

Alıntıları Göster
    https://yadi.sk/d/8cIPXGRJbfyZM bunu indirin sorununuz çözülecektir ben yaptım oldu. alıntıdır.... flash belleğim çalışıyor şimdi biçimlendirme hatasını düzeltti yazma korumasını kaldırdı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.