Selamlar, iki gün kadar önce öğrenci olarak İstanbul'a geldim. Sultanahmet civarında 2010 İstanbul Kültür Kenti projesi sebebiyle ücretsiz wireless olduğunu duyunca garipsemiştim, şuan gördüğüm şey ise daha bir garibime gitti. Belediye belirli alanlarda ücretsiz internet erişimi sağlıyor. Şuan bir otobüsteyim, otobüs laptoplarla dolu ve hepsi internet erişimine açık. Denemenizi tavsiye ederim, hız bakımından fena durmuyor. Ben şuan Eyüp'teyim.
belnet bayağıdır var aslında da giden eden yok.
otobüs derken ne otobüsü iett mi?
Duyulmasın yayılmasın kamp kurmaya giderler Cidden öyle birşey var mı?
İett mi gerçekden
Evet var.
sarıyer belediyesi sahilde ücretsiz wireless internet hizmeti veriyor. sahilde oturmak vardı
belnet geçen seneden beri var otobüste internet olayı
o internet otobüsten yayılıyordur
Direk Eyüp'te Mercedes markalı bir otobüsün içine 9-10 tane notebook kurmuşlar, internet kullanımına açıktır, ücretsizdir falan yazıyor işte. Daldım direk ben gerçi. Otobüs hareket halinde değil bu arada, olduğu yerde duruyor.
He öyle desene. Şu belneti Fatih'e de getirseler hiç fena olmaz hani fevzipaşa civarlarına mesela
DH 'ye söylemeyecekin şimdi o otobüsün içinde torrent asılan insan topluluğu göreceksin
Hala burdaysan görüşelim
otobüs diyince bizde
Dedim wireless in olmadığı yerde kablosuz internet nasıl oluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme