Şimdi Ara

Belt Of Life

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun gece res den sora talos kesdim we belt of life dusdu sever : gırakon

itemin değeri yaklasık olarak nedir ? weya hangi itemle eşit değerdedir bi bilgi werirseniz sewinicem

• fazla heveslenme okadar ıyı bı ıtem degıll görev takılarıı ondan ıyıı
  • çok iyi bi item olmadığını biliorum da yaklasık olarak bi değerini öğrenmek istedim
  • kardeş dün akşam 17m e gördüm..
  • Çok da dandik bişey deil. Priest ve mageler için ske beltden sonraki en iyi item. Görev takısından fazla hp veriyor upgrade olursa 4 hp bonus 50 hp daha artar. Görev takısının böyle bir şansı yok. +7 ms ile +7 raptor arası bi fiyatı olur sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

Çok da dandik bişey deil. Priest ve mageler için ske beltden sonraki en iyi item. Görev takısından fazla hp veriyor upgrade olursa 4 hp bonus 50 hp daha artar. Görev takısının böyle bir şansı yok. +7 ms ile +7 raptor arası bi fiyatı olur sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

Çok da dandik bişey deil. Priest ve mageler için ske beltden sonraki en iyi item. Görev takısından fazla hp veriyor upgrade olursa 4 hp bonus 50 hp daha artar. Görev takısının böyle bir şansı yok. +7 ms ile +7 raptor arası bi fiyatı olur sanırım.

Sence ne peki? Belki bronze belt ya da kekuri belt olabilir ama onlar upgrade olunca bişey değişmiyor bence bu daha değerli

• Bronze Belt Var Ondan Sonra kekury Belt Var Dediğin Gibi...Ama Skeleton Beltden Sonra Bu Gelmez
  • undy almak içi eyce
  • hımmm ms7 den fazla para ediosa gayet iyi bnm için

zaten server gırakon pot paramı zar zor çıkarıorum
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

hımmm ms7 den fazla para ediosa gayet iyi bnm için

ms7? hani şu bildiğimiz mirage sword olan ms?

• quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

hımmm ms7 den fazla para ediosa gayet iyi bnm için

ms7? hani şu bildiğimiz mirage sword olan ms?

ewet yukarda yazan arkadasın sölediği ms senin o bildiğin ms... bn ne kadar ediceğini bilmiorum ki buraya konu açdım senn bi fikrin warsa söle yoksa bos yanıtlara gerek yok
  • Belt Of Life 40Milyona satmıştık clanca . Şu anki fiyatı daha da düşük olması lasım belt of life cok iyi bi item degil açıkcası .
  • Çok FaZLa değerli olabileceğini sanmam
    Ama genede hayırlı olsun pot paran çıksa yeter zaten
  • ewet statlari pek iyi deil çok para etceğini sanmıorum ama dediğin gibi pot paramı karsılasa yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.