Şimdi Ara

Ben 25-30 milyar arasında bi araba almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 25-30 milyar arasında bi araba almak istiyorum ancak çok kararsızım.Dizel peugeot 307,dizel golf,yeni kasa astra,mazda 3,dizel bora arasında kararsızım.Kalite beni tatmin etmeli yüksek performans beklemiyorum,tasarruflu olmasını istiyorum.Yorumlarınıza ihtiyacım var.Üniversite 4. sınıf öğrencisiyim,seneye öğretmenim sık sık araba değiştirmeyide düşünmüyorum.Buna göre bi yorum yapın. Aklım o kadar karıştıki artık farklı sınıflara bile bakıyorum yeni kasa 2004 vectra gibi mesela. araba almak çok zor iş lütfen yardım edin.Bu saydıklarım dışında aklınızda arabalar varsa onlarıda tavsiye edin,bende böylece kendime uygun bi yol çizeyim....

• yeni kasa astra veya vectra diyorum.kolay gelsin
  • mazda 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: delicem

mazda 3
    toyotadan vazgeçme corolla al veya 2000 daha kat jetta al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.A.K.K

toyotadan vazgeçme corolla al veya 2000 daha kat jetta al.

Alıntıları Göster
    yakıt önemliyse dizel al bak keyfine(bora tdi,307 hdi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

yakıt önemliyse dizel al bak keyfine(bora tdi,307 hdi....

Alıntıları Göster
    istersen en azından dizel mi ,benzinli mi,2. el mi ,0 km. mi ona karar ver bizde ona göre yorum yapalım.çünkü dediğin fiyat aralığında yukarıda saydığım özelliklerde cok fazla araba war.Bunun için bence burada yapılan yorumlar sana yol göstermekten çok aklını karıştıracaktır.
    Ama en önemlisi KALİTE BENİ TATMİN ETMELİ DİYORSAN VW den şaşma derim...........

• quote:

Orijinalden alıntı: greenicee

istersen en azından dizel mi ,benzinli mi,2. el mi ,0 km. mi ona karar ver bizde ona göre yorum yapalım.çünkü dediğin fiyat aralığında yukarıda saydığım özelliklerde cok fazla araba war.Bunun için bence burada yapılan yorumlar sana yol göstermekten çok aklını karıştıracaktır.
    Ama en önemlisi KALİTE BENİ TATMİN ETMELİ DİYORSAN VW den şaşma derim...........

Alıntıları Göster
    honda civic

• quote:

Orijinalden alıntı: efece

honda civic

Alıntıları Göster
    Genç adama Siyah AStra yakışır.. Oradaki araçların hiçbiri Astra kadar yakışıklı değil ,bende üniversitede senin gibi 4. yılını okuyan biri olarak senin zevkine en yakın zevke sahiplerden biriyimdir heralde. Delikanlı adamın aracı yakışıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Genç adama Siyah AStra yakışır.. Oradaki araçların hiçbiri Astra kadar yakışıklı değil ,bende üniversitede senin gibi 4. yılını okuyan biri olarak senin zevkine en yakın zevke sahiplerden biriyimdir heralde. Delikanlı adamın aracı yakışıklı olur

Alıntıları Göster
    astra iyi güzelde ne yazıkki onada sorunlu diolar,yeni kasalarda sorun çıkıomuş!
    sorunsuzluk istiyorsan sen japonlara bak kardeşim,1de üstüne az yaksın diosan toyotanın dizellerine bakıwer sana zahmet,yok ben (arkadaşın tabiriyle) yakışıklı araba isterim diosan mazda 3 ve honda civic in şu an satılan kasasına iyice 1 göz gezdir!teknik verilerine bak,1.6 ları az yakar(japon teknolojisi sonuçta)
    performanslarından söz etmeme gerek yok sanırım zaten 1 kulak dolgunluğu olmuştur,şimdiden güle güle kullan öğretmenim!
    Bu arada bahsetmeden geçemiycem mesleğin çok güzel ya!
    ii forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: delicem

astra iyi güzelde ne yazıkki onada sorunlu diolar,yeni kasalarda sorun çıkıomuş!
    sorunsuzluk istiyorsan sen japonlara bak kardeşim,1de üstüne az yaksın diosan toyotanın dizellerine bakıwer sana zahmet,yok ben (arkadaşın tabiriyle) yakışıklı araba isterim diosan mazda 3 ve honda civic in şu an satılan kasasına iyice 1 göz gezdir!teknik verilerine bak,1.6 ları az yakar(japon teknolojisi sonuçta)
    performanslarından söz etmeme gerek yok sanırım zaten 1 kulak dolgunluğu olmuştur,şimdiden güle güle kullan öğretmenim!
    Bu arada bahsetmeden geçemiycem mesleğin çok güzel ya!
    ii forumlar...

Alıntıları Göster
    bütçeniz 25 - 30 ise sıfır araçı tavsiye ederim, şuan kampanyada C4 al derim, kalitesi ve donanımı yüksek...
    Ama en önemlisi sen bütün araç bayileri uğra aracı test etmen gerek... ben daha önceden netteki tüm yorumları ve arkadaşlardan bilgi aldım. hangi araç alacağına karar veremedim. tam 4 ay boyunca tüm araçları tek tek test ettim. sonunda C4 aldım. şimdi gayet çok memnunum.
    Aracı bir defa alırsın, pişman olup geri veremezsin bunu unutma kardeş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzhan26 -- 14 Aralık 2005, 9:30:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhan26

bütçeniz 25 - 30 ise sıfır araçı tavsiye ederim, şuan kampanyada C4 al derim, kalitesi ve donanımı yüksek...
    Ama en önemlisi sen bütün araç bayileri uğra aracı test etmen gerek... ben daha önceden netteki tüm yorumları ve arkadaşlardan bilgi aldım. hangi araç alacağına karar veremedim. tam 4 ay boyunca tüm araçları tek tek test ettim. sonunda C4 aldım. şimdi gayet çok memnunum.
    Aracı bir defa alırsın, pişman olup geri veremezsin bunu unutma kardeş...

Alıntıları Göster
    Mazda 3 veya Citreon C4, bana sorarsan C4 harika araba tabi gücün yeterse dizelini al derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Heroisboceq

Mazda 3 veya Citreon C4, bana sorarsan C4 harika araba tabi gücün yeterse dizelini al derim..

Alıntıları Göster
    devır tasarruf devrı dostum bence citroen C 3 dıyorum 1 depoyla 1200km yol yapıyo alet uzun yol tabı
    ama sehır ıcındede 1000km yapsın 1 ay benzıncıye ugramazsın herhalde saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigabate

devır tasarruf devrı dostum bence citroen C 3 dıyorum 1 depoyla 1200km yol yapıyo alet uzun yol tabı
    ama sehır ıcındede 1000km yapsın 1 ay benzıncıye ugramazsın herhalde saygılar

Alıntıları Göster
    Bence bir Golf,Leon,Toledo ya da Astra tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPERBOY91

Bence bir Golf,Leon,Toledo ya da Astra tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    tabiki focus al
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyaypay

tabiki focus al

Alıntıları Göster
    astra veya vectra dıyorum ben..
  • 31 Milyara Yeni jetta al
    benzinli
    Dizel motorlar 3.5 milyar masraf çıkarır her bakımda.
    LPG taktırdın mı
    Yarı yarıya tasarruf edersın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genci

31 Milyara Yeni jetta al
    benzinli
    Dizel motorlar 3.5 milyar masraf çıkarır her bakımda.
    LPG taktırdın mı
    Yarı yarıya tasarruf edersın.
    TOYOTA NIN DİZELLERİ ŞU ANDA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALINACAK ARABALAR...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaadam

TOYOTA NIN DİZELLERİ ŞU ANDA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALINACAK ARABALAR...........

Alıntıları Göster
    Alacağın araba dizel olsun arkadaşım benzine vereceğin parayı arabayı alırken dizel motoruna verirsin.Devir ekonomi devri.
    Şu anda bir çok araba dizel motor seçeneği sunuor ve ilerde de benzinli arabanı satmakta zorlanırsın dizel al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loop

Alacağın araba dizel olsun arkadaşım benzine vereceğin parayı arabayı alırken dizel motoruna verirsin.Devir ekonomi devri.
    Şu anda bir çok araba dizel motor seçeneği sunuor ve ilerde de benzinli arabanı satmakta zorlanırsın dizel al derim

Alıntıları Göster
    bu araba için hiç düşünme
    27milyar
    gayet sükseli bir makine
    5800motor 470 hp
    km.de 400binlira yakıyor
    +vade
    97model

• quote:

Orijinalden alıntı: asdef

bu araba için hiç düşünme
    27milyar
    gayet sükseli bir makine
    5800motor 470 hp
    km.de 400binlira yakıyor
    +vade
    97model

Alıntıları Göster
    Şık bir görüntü, ekonomik motor, mükemmel malzeme-işçilik-iyi donanım istiyorsan Astra 1.6 idealdir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.