Şimdi Ara

Ben annemin ve babamın yaptığı hatayı yapmayacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 12 Eylül 2015; 21:31:40 >
  • Kardeşim üzülme ya bu fani dünya için.. Yukardaki arkadaşın da dediği gibi her zaman daha kötüsü vardır. Okulda ki millete çatan kendini bi halt sanan o insanlarda şuanda mezun oldukları için babalarından hergün azar işitiyolar ya da amele amele işlerde köpek gibi çalışıyolar bunu unutma hele bi şu üniversite çağını geçir kurtar kendini gerisi kendiliğinden olur inşallah
  • Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt
    Yaşamaları hata hocam,Babam ayrıldıktan sonra biriyle evlenmiş ve ondanda bir çocuk yapmış ben sadece o cocuga acıyorum.Gerçekten diyecek birşey yok..
  • Simdi annen babanin yaptigi umursama yani simdi onlara kizip hayatindan vazgecmene gerek yok.Sen evlen daha iyi bi baba ol cocuguna sana yapilamayanlari yap.Yani yasadiklarin zor tabi ama simdi su an ah suyum var buyum var dediginde bisey degismeyecek.Yani su andan sonrada annen baban tamam sebep olmus biseylerede sen istedigin.kadar sucla sana bi yarari olmayacak o yuzden biseyleri degistirmeye cabala elbet biseyler yolunda gidecektir.Boy vs seylerine takilma yani 165olupta kiz arkadas olan yok var.Para yok diye seni sevmeyen kizi zaten.napacaksin.Yani simdi hani su yok bu yok diyosun tamam haklisinda demek bi care getirmeyeck biseyleri degistirmekte senin elinde.Bende cocukken fzla disari cikmazdim annrmler iste korurdu ederdi lisede de cekingen.utangactim baya ama yani atlatiliyor emin ol.Degismek senin elinde hani konusmak istersen mesaj atabilirsin konusabiliriz biseyler tavsiye ederim falan yardimci olmaya calisirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gitmeyi düşünüyorum 2yıllığı kazandım.Konyada yinede savaşmaya hazırım hocam bakalım ne olacak.Gözüm kapalı yaşıyorum artık..
  • gerçekten üzüldüm kardeşim ama sabret ne kadar alçalırsan o kadar iyi yukarı zıplarsın derslere vs. devam et hiç bırakma okumayı çalışmayı merak etme bir süre sonra her şey değişecek , tipin hiç bir önemi kalmayacak... Roaccutane kullanmaya devam et kaçıncı ayın ilk 3,4 ay etki göstermez 5. ve 6. ayda müthiş fayda görürsünbende kullandım bir daha asla çıkmadı aşırı zor bir süreçten geçiyorsun ama deyiyor
  • Hocam bir kızı kendimi çekemiyorum.Evlenemiceğimi biliyorum benim genetiğim bozuk.Hadi bir çekilde evlendim diyelim.Çocuğumunda benim gibi tipsiz ve özgüvensiz olmasını istemiyorum.Bu özgüven çok önemli ben ona nasıl bir gelecek sağlayabilirim ki bu halde atomu parçalıyacak değilim ya köşeyi dönmem için.Yalnız kaderime önceden yazılmış..
  • Sen seni yapamazsın zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulum hep ezik birşey şekilde geçti içimde kimseye karşı bir kötülük yoktu hep iyimser davranır ve kafamı sıraya koyup dururdum sürekli dalga geçerlerdi,benimle ugraşırlardı.

ciddiyim şu kısımda çok üzüldüm. daha iyilerini hak ediyorsunuz. o dalga geçenlerde şimdi nerede kimin pisliğini temizliyorlardır acaba
  • Hocam kimse brad pitt değil. Tipini önemsemeyi bırak. Hayat acı çekmek için çok kısa. Bu zamana kadar acı çektiğini düşünürsen dön bak geriye, ne kazandın? Sadece vakit kaybı değil mi acı çekmek? Herkesin hayatı eşittir inansan da inanmasan da.. Senin kaderin böylesine kötü ilerlediyse ilerde çok mutlu olacaksın. Herkesin hayatı inişler ve çıkışlarla doludur. Hiçkimse sürekli yükselmez. Ya bi yükselir bi alçalırsın, ya da çok yükselip aniden düşersin. Sen de bunu düşün, yapman gerekenleri yap. İlerde iyi bir baba ol. Evladını en iyi şekilde yetiştir. Her şey iyi olacak, sen acı çekmeyi bırakınca.
  • Anne ve babamın yaptığı hatayı yapmayacağım.

Ne demeye çalışıyorsun. Anne baban seni dogurmakla hata mı yapmış yani? Zira Şimdi sen de diyorsun ki bu durumda evlenmem mümkün değil. Ve cocuk ta yapmiycam asla. Anne babanın yaptığı hata yanlış bir evlilik yapmış olmaları. Evliliğin temeli güven ve sabırdan geçiyor , ve tabi ki anlasabildigin bir insanla evlenmek. Anne babanın yaptığı temel hata bu olmuş ki ayrılmışlar ve hayatınız gerçekten kötü bir duruma düşmüş. Öyleyse senin demen gereken sey bence gerçekten güvendiğim , sevdiğim bağlı olduğun bir kadınla evlenecegim yani yanlış bir evlilik yapmayacağım yönünde olmalı bence. Eğer öyle evlilik yaparsan emin ol ki meyvesi de güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Allah yardimcin olsun. Ben dinledigim gercek bir hikayeyi aktarayim, belki sana yardimci olur.
    Bir genc varmis, bu genc yanlis hatirlamiyorsam madde bagimlisiymis, alkol aliyormus, kendini jiletliyormus. Yani anlayacagin cocuk batmis. Birgun yine icmis eve gelmis, evde sesler duymus, sopayi almis gelmis. Bir de bakmis babasi dua ediyor. Duasini duymus, Allahim bana Yusufumu geri ver diye. Genc tabii cok duygulanmis. Obursu gun cocuk ilim ogrenme macerasina baslamis ve 4 yildir devam ediyormus. Allah a olan umidini sakin kesme.

• fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 dk zevk ugruna bir canlının hayatını karartırıyorsun sen daha dogum masraflarını ödeyemiyorsun kalkıp çocuk yapıyorsun ben buna yanıyorum.Yoksa iyi bir geliri vardır.Bir düzeni vardır.Yaparsın çocugu benide niye çukura sürükliyorsun.
  • 000cat kullanıcısına yanıt
    Buna rahmen sivilce çıkar diye kola bile içmiyorum.Sigaraya başlamadım çünkü nedense dumanını hiç sevmiyorum.
  • Ingvar kullanıcısına yanıt
    Herkes bratt pit olmayabilir.Hocam biliyorum.Ben içimi kemiren bile bile yapılan bir hata bu nasıl bir insanlıktır.Para yoksa birinden borç alırsın ödersin ne biliyim,Allah tarafından oluşan bir kaza olsa gam yemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StallionTR

Buna rahmen sivilce çıkar diye kola bile içmiyorum.Sigaraya başlamadım çünkü nedense dumanını hiç sevmiyorum.

En iyisini yapiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: StallionTR

Herkes bratt pit olmayabilir.Hocam biliyorum.Ben içimi kemiren bile bile yapılan bir hata bu nasıl bir insanlıktır.Para yoksa birinden borç alırsın ödersin ne biliyim,Allah tarafından oluşan bir kaza olsa gam yemem.

Bir de şöyle bir şey var, insan çok kritik durumlarda mantıklı düşünemez.
  • Umarım ilerleyen zamanlarda hayatın istediğin şekilde yoluna girer. Ülkede çok fazla sıkıntı çeken insan var ya.
  • Ingvar kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun kritik durumla alakası yok ya,karın dogum yapıyor."Bir insanın direk demesi gereken şey;Doktor ne gerekiyorsa yapın".Bu kadar,zaten babam beni istemiyormuş.Annem zorlamış.Orasıda ayrı bir hikaye..
  • Sana şunu söylemek isterim ki dış görünüşünden şikayet etmeyi bırak. Bir şeyler geçmesini istiyorsan kendin için iste. Ayrıca eğer biri seninle dış görünüşün için konuşmayacaksa bu senin kazancındır. Senin durumunu anlayamam ancak kimseye dış görünüşünden dolayı kötü anlamlar yükleme. Acaba bu ne der diye düşünme. İnanki bir çok insanın umrunda bile değil. Lütfen bu yüzden üzülme. Hepimiz insanız ve kimse kusursuz değil. Birileriyle git konuş ve kendinle dalga geçmesini öğren ben böyleyim demeyi öğren. Hayatta başarılar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.