Şimdi Ara

Ben annemin ve babamın yaptığı hatayı yapmayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailem cahil ve bencil hikayemi size şöyle anlatiyim;

Ben doğarken bir takım sorunlar oluşmuş ve zor doğum gerçekleşmiş.Bu zor doğum aslında babamın yüzünden sezeryan doğum için parası yokmuş.Doktor sürekli dogum anında babamın yanına gidip sezeryan yapmak zorundayız diye uyarmış ama babam dinlemeyip normal doguma zorlamış o yüzden yüzümde bir takım asimetrik bozukluklar oluştu.Son kez sert bir şekilde uyarmış;"Zeki bey eğer sezeyan yapmazsak çocugunuz ve karınız ölecek"
    Sonrada doktor dayanamayıp herşey para değil sezeryan parasını ben ödüyorum diyip sezeryanı yapmış, bazen diyorum ki keşke doktor sezeryan yapmasaydıda ölseydim.En azından direk cennete giderdim.Neyse olan olmuş,Her aynaya baktığımda yüzümdeki o dogumsal bozukluğu görüyorum.

Çocukluğum hep evde geçti İstanbul`un kötü bir semtinde otuyorduk o yüzden ailem beni dışarıya salmıyordum.Bütün günüm evde geçiyordu.Ben ne kadar ısrar etsemde annem beni babamla korkutuyordu.

Okulum hep ezik birşey şekilde geçti içimde kimseye karşı bir kötülük yoktu hep iyimser davranır ve kafamı sıraya koyup dururdum sürekli dalga geçerlerdi,benimle ugraşırlardı.

Bu sırada annemle babam kavga etmeye başladı.Ayrılma kararları uzun sürmedi.Babam annemi evden kovdu.Sonra bende babamla kalamayıp annemle İzmire taşındık.Orda hiçbirşeyimiz yoktu.Gecekondudan beter bir ev tuttuk.Evin çatısı dokunsan yıkılıcak durumdaydı.Uzun süre babamla konuşmadım.

Sonra mahkeme bitti.Aylık sadece 100 tl nafaka yolluyordu.Oda 18 den sonra vermemeye başladı.100 tl nin lafını yapmıyorum.

Hep yolsukluk ve fakirlik içinde büyüdüm.Elimden gelen herşeyi denedim.Hocalara kendimi göstermeye çalıştım sınıfı birincilikle bitirdim ama yerimde sayıyorum.

Bu zamana kadar hiç bir kızla dogru düzgün konuşmadım.Evden çıkamıyorum milletin ne düşündüğü umrumda değil ama yolda geçen güzel bir kız görüp baglanmaktan korkuyorum.

Tip yok zaten,Para yok Anne 1.54 Baba 1.65 .Ben 1.66 Boy desen yok,Suratı sivilceler basmış özellikle yanlarda stressten çıkan sivilceler Roacctune tedavisine başladım onunda bir etkisini göremedim henüz

Sevdiğim ve Red yediğim kızı sabah rüyamda görüp uyanıyorum.

BEN EĞER YAŞARSAM BÖYLE İNSANLARIN YAPTIĞI YANLIŞLARI YAPMICAM KONUSUNDA KENDİME YEMİN ETTİM.ZATEN EVLENEMİCEĞİM BÖYLE BİR DÜNYAYA BÖYLE BİR DURUMDA ASLA ÇOCUK YAPMAM.

• Allah yardımcın olsun hocam üzüldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dünyaya geldiysen vardır bir amacın kendi özelliklerini ve yetenekleri keşfet, zayıf yönlerini kapatmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

OKUMA ZEBANI

Yav he he csb+blok
  • Şuraya okumadim , uzun , ozet gec diyen çocuklara sesleniyorum ulan okumak istemiyorsab çık git seni zorla tutmuyorlar adam burda konu acmis yalan mi dogrumu ALLAH bilir gelip buraya sacma sapan yorumlar yapmayin saniyonuz ki tum forum "oha adam nasıl trolledi " diye sizi izliyor asıl dedikleri koca bir "MAL ve VELET" den ibaret
  • Samsundaysan arkadaş olabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

quote:

OKUMA ZEBANI

Yav he he csb+blok

Ay beni bir blokladın bir üzüldüm ay ağlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

OKUMA ZEBANI

Yav he he csb+blok

Ay beni bir blokladın bir üzüldüm ay ağlıyorum

Laf üzeri
  • Hocam vardır elbet ama aynaya bakınca özgüven faln kalmıyor zaten hiç birşey yapasım gelmiyor.

Ayrıca bu forumda herkes troll değil lütfen gerçek olduğu bilin..
  • quote:

quote:

OKUMA ZEBANI

Yav he he csb+blok

düşündürücü

• Yaş kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18
  • Belki sıkıcı bir nasihat olacak ama, ''Daha kötüsü var" demek "Daha iyisi var" demekten her zaman iyidir. Sahip olduğun şeyler uğruna şükret, 1.67 boyundayım sana karşı 1 cm üstünlüğüm ya da yine kız arkadaşım olduğu için senden ilişki bazlı bir üstünlüğüm mü var?

Basit bir mantıkla bu Dünya'da senden şanslı olduğumu öngörebilirsin ama yarın bacağımı veya kolumu kaybettiğimde inan bana acıyacaksın.

Hedeflerin kim olursan ol seni güçlendirsin, çünkü unutma ki daha kötüsü var.
  • Roacctune kullanmayı bırak bence depresyona girmiş durumdasın seni dahada kötü yapar.
  • kaç yaşında olduğunu yazmamışsın ve hangi şehirdesin şu an

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Yaş 18 Şehir İzmir hocam
  • Annenle babanın hatası evlenmek olmuş, çocuk yapmak değil.
  • Üniversiteye gitcek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

quote:

OKUMA ZEBANI

Yav he he csb+blok

düşündürücü

• quote:

Orijinalden alıntı: StallionTR

Yaş 18 Şehir İzmir hocam

uzağız be
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.