Dostum bu sana verilen emin ol bir ceza değil bir hediye her zaman şunu bileceksin etrafındaki insanlar seni sen olduğun için sevecek kimse tipin veya boyun için değil,seni karakterin,kişiliğin,davranışların için sevecekler zannetme ki biz çok mutluyuz üzül diye söylemiyorum 1.87 boyum var Allah'a şükür tipimde sorun yok ama etrafımdaki yapmacık insanlardan bıktım 3-4 senedir hiçbir kızla çıkmadım,mutluyum ki erken farkına vardım ama sen şanslısın çünkü insanlar seni sevdiğinde her şeyin ile sevecek üniversitede bile belki diye düşünüyorum orada kendi kafanda ve meşrebinden insanlar olacak ama karşıma çıkanın ne zaman gerçek yüzünü göreceğim diye bekleyeceğim dostum hiç kafana takma ve üzülme çalış,oku mutlu olur elimde neler yok diye üzülme elindekiler ile yapabildiklerine sevin
İnşallah Allaha yönelip asıl hayatın bu dünyada olmadığını ve asıl hedefin Allahın rızası olacağını anlamışsındır. Acınacak durumda insan varsa o da Allâh siz yaşayan dir.
quote:
Orijinalden alıntı: StallionTR
Hocam bunun kritik durumla alakası yok ya,karın dogum yapıyor."Bir insanın direk demesi gereken şey;Doktor ne gerekiyorsa yapın".Bu kadar,zaten babam beni istemiyormuş.Annem zorlamış.Orasıda ayrı bir hikaye..
Hocam sizi bağlayan bir şey yoksa her şeyi bırakıp neden sıfırdan yaşamayı denemiyorsunuz. Elinizden ne iş gelir bilemem ama her yerden uzaklaşıp bir yerlerde çalışırsanız bir yıl içinde annenizi de destekleyebilirsiniz gibime geliyor. Bunu okuyunca aklıma ilk gelen şey bu oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Kurokochin
quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN-61
quote:
Orijinalden alıntı: Kurokochin
OKUMA ZEBANI
Yav he he csb+blok
Ay beni bir blokladın bir üzüldüm ay ağlıyorum
Bende blokladım birde pişkin pişkin yorum yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: PortakalsızSoda
Dostum bu sana verilen emin ol bir ceza değil bir hediye her zaman şunu bileceksin etrafındaki insanlar seni sen olduğun için sevecek kimse tipin veya boyun için değil,seni karakterin,kişiliğin,davranışların için sevecekler zannetme ki biz çok mutluyuz üzül diye söylemiyorum 1.87 boyum var Allah'a şükür tipimde sorun yok ama etrafımdaki yapmacık insanlardan bıktım 3-4 senedir hiçbir kızla çıkmadım,mutluyum ki erken farkına vardım ama sen şanslısın çünkü insanlar seni sevdiğinde her şeyin ile sevecek üniversitede bile belki diye düşünüyorum orada kendi kafanda ve meşrebinden insanlar olacak ama karşıma çıkanın ne zaman gerçek yüzünü göreceğim diye bekleyeceğim dostum hiç kafana takma ve üzülme çalış,oku mutlu olur elimde neler yok diye üzülme elindekiler ile yapabildiklerine sevin
Hocam bu bir hediye değil emin olun.Tip olmadığı için dolayısıyla özgüvensiz oluyorum ve etraftakilerede karakterimi gösteremiyorum.Canımdan çok sevdiğim kızın gözünde bir hiçim asıl bu koyuyor bana yoksa etraftakiler umrumda değil.Zaten bu devirde karaktere fln bakan pek kalmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
Belki sıkıcı bir nasihat olacak ama, ''Daha kötüsü var" demek "Daha iyisi var" demekten her zaman iyidir. Sahip olduğun şeyler uğruna şükret, 1.67 boyundayım sana karşı 1 cm üstünlüğüm ya da yine kız arkadaşım olduğu için senden ilişki bazlı bir üstünlüğüm mü var?
Basit bir mantıkla bu Dünya'da senden şanslı olduğumu öngörebilirsin ama yarın bacağımı veya kolumu kaybettiğimde inan bana acıyacaksın.
Hedeflerin kim olursan ol seni güçlendirsin, çünkü unutma ki daha kötüsü var.
Knk zugurt tesellisi yapma be :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme