Şimdi Ara

Ben ayrıldım ama seviyorum, doğru kız değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 14ay süren bir ilişki; lise öğrencisiyim ayrılan taraf benim ayrılma bedenim kendime göre doğru 3ay oldu ayrilali ama hala onu düşünüyorum aklımdaki olması gereken kız profiline uymuyor yanlışıni gördüğümde kahroluyorum beni çok üzdü seviyor buna inanıyorum ama ilisikimizin ilk zamanlarında beni lise aşkı olarak görüyordu şimdi bana bu yaşta ciddi mi düşündün demeyin çünkü gerçek seviyorum ama ben onu en başından beri evlenecegim kız olarak gördüm yanlış yaptı bana yalanlarini yakaladim ama ufak ama büyük bunlar yıpratti çok sabrettim ki son zamanlara kadar ama en son da bir saklama olayını yakaladim ve artık Bunları yasamamam gerektiğini düşündüm ayrilmakta hakliyim ama seviyorum sogumak için bir çok sebebim var sogudum ama unutamiyorum öfkeyle karışık bir duygu yaşıyorum yardimci olur musunuz nasıl unuturum? Ve hep barışma istiyor benimle barismak istemeyen benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vallahi hocam yaptıklarının boyutuna bağlı gerçekten çok kötü şeyler yaptı ve hala yapabileceğini düşünüyorsan ayrılmayan iyi olmuş.Ama onu affedebilirsen onunla bir daha böyle yapmaması gerektiği hakkında düzgünce konuşabilirsen belki bir şans daha verilebilir ilişkinize madem bu kadar seviyorsun.
  • Hocam bir çok kez gururumu yerlere serdim bu yil başlıgicinda gayet iyiydi ama düşünün eski bir tartışmamizda twitter a seni defalarca aldatmak istiyorum bile dediği olmuştu düşünün bana bile değil twittera, bu dönem gerçekten iyiydi her şeye rağmen yaptıklarını signeye çektim ama yalana katlanamam yalan söylediğini hissettiğim oldu ama kanitlayamadigim için kendime inkar ettim ama son olayda ilişkimiz sırasında yaşanan bir şeyi benden sakladığıni yakaladim hocam seviyorum ama birlikteyken çok kötü zamanlar geçirdim çok üzüldüm ama seviyorum onla da olmuyor onsuz da olmuyor modundayim affetmek beni çok yıpratti sorun yanlışıni affetmek değil yanlışiyla sevememem ben ona sarılmak istiyorum ben onu seviyorum ama neden bulamıyorum 3ay boyunca sürekli sevmedigime ikna olmaya çalıştım ama seviyorum ve aklımda sürekli o da beni seviyor sürekli yanımda birlikte olmak istiyor ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum inanin imkansızin ortasında gibiyim yardıma ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakir1461 -- 3 Nisan 2014; 19:28:34 >

• Up

• Arkadaşlar aklım barismamalisin diyor ama kalbim Barış diyor aynı şeyleri yasayacagimi biliyorum aslında o bir şey yapmayacak ben eskileri düşüncem ve üzülcem yaptığı ufak hataları yan yana koyup buyutecem ve sonu yine acı olacak ne yapmalıyım bilmiyorum sarılmayı özledim sürekli gözümün önünde unutamiyorum da :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakir1461 -- 5 Nisan 2014; 20:14:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.