Şimdi Ara

Ben basketbolcu olabilirimiym?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar aslın basketbolcu olmak gibi planım yok ama merak ediyorum ve oynamaktan zevk alıyorum. yaşım 13,5 killom 60 boyum 173. vücudum güzel. arkadaşlar ın dedigine göre de atletigimdir 2.95 lik potaya degebiliyorum ama asılamıyorum o ayrı. sg oynarım genelde de sizce meckiim ne olmalı bu arada çok hızlı koşarım at gibisin derler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ramboba60

killom 60 boyum 173. vücudum güzel.

uuuuvvvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

killom 60 boyum 173. vücudum güzel.

uuuuvvvv

ya güzeli atletigim anlamında dedim :D
  • quote:

ya arkadaşlar aslın basketbolcu olmak gibi planım yok ama merak ediyorum ve oynamaktan zevk alıyorum. yaşım 13,5 killom 60 boyum 173. vücudum güzel. arkadaşlar ın dedigine göre de atletigimdir 2.95 lik potaya degebiliyorum ama asılamıyorum o ayrı. sg oynarım genelde de sizce meckiim ne olmalı bu arada çok hızlı koşarım at gibisin derler :D

Zamanında bende de böyle hayaller vardı. Basketboluda futboluda çok iyi oynardım 1.85 boyundayım. Ama bi işe yaramıyor yani demek istediğim böyle kasmaya gerek yok. Mahalleye çık arada ter dök stres at. Kalan zamanda da ders çalış. Bu gibi şeyler için çok küçüklükten iyi bir eğitim gerekiyor yetenek konusundan bahsetmiyorum bile. Anlayacağın olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olur boyle seyler -- 11 Ağustos 2012; 19:01:27 >

• Kardeşim ben senin yaşında düşünüyodum sbs felan filandan dolayı gidemedim.Şimdi 15 yaşındayım biraz geçti gibi ama zaten Hidayet Türkoğlu olacak halimiz yok.Şimdi güzelce git oyunu öğren zaten 1-2 ayda çok alışırsın.Lisede okulun basketbol takımına girersin kendini çok geliştirirsin.2 Sene sonra 15 yaşına gelince hem boyun yaşıtlarından +6-7 cm fazla olur hemde çok iyi fit az yağlı bir vücuda sahip olursun.Dediğim gibi kardeşim daha fazla geç olmadan başla.Ramazandan dolayı ben başlayamadım ama çok şükür Ramazanıda hayırlısı ile atlattık hemen gidip kendimi geliştirmek + vücudu bilgisayar başında saatlerce geçirmek ve sadece ders çalışmaktan ibaret asosyal bir hayat olmasını istemediğim için bende başlıyacağım.Dediğim gibi benim yaşıma gelince 2 senelik deneyimin olmuş olur yemin ederim köpek gibi pişman olursun.Sen sen ol yaşın daha erken başla.Zaten çok profesyonel olmucaz vücut gelişsin maksak hareketsiz kalmayalım.

• Forvet olursun bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu jinekomastiyi napacagim ben
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.