arkadaşlar valla ben bıraktım rahatladım bize memur hattı diye 2 hat verdiler ayda 18ytl gelecek dediler diğer hatları aramak su para mesaj bu para dediler ekstre bir geldi çıldımakiçten değil hat başına 100 ytl geldi ve söyledikleri rakamların 2 katı fiyatlar vardı .
zaten çekmiyor bu gerçek ayrıca bundan da önce 2 tane öğrenci hattı almıştık, hani 10 dakkası 1.5 kontur olan ama nerdeee 10 dakka konusmana izin verseler zaten 1,5 kontur verecemde on dakkada 10 kere kesilince kontur dayanmıyordu yani hatta bir keresinde avea merkezi aradım neden böyle diyen teldeki adam tam bir dakka bakıyorum dedi hop hat gitti
neyse kardeşler ben bıraktım geçtim telsim konturluya şuanda kafam okadar rahatki inanamazsın siniri alınmış et gibiyim valla billa sizde bırakın rahatlayın
bence konturluya geçtiğinde çok rahat baş edersin kardeş bak ben telsim cep aile aldım konturlu olarakdan tüm ay aldıgımız toplam kontur 30 ytl 2 hat için valla çok rahat oldu en azından ne harcadığını biliyorsun
hayırlı olsun ne dıyelım
gectiğin operatörde öle çok güzel bir operatör değilki yine çekmeme şebeke yoğunluğu gibi problemlerle karşılaşabilirsin. turkcell bu konularda en iyisi bence birz pahalı ama değer
katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nescafe07
gectiğin operatörde öle çok güzel bir operatör değilki yine çekmeme şebeke yoğunluğu gibi problemlerle karşılaşabilirsin. turkcell bu konularda en iyisi bence birz pahalı ama değer
tşk. ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nescafe07
İyi yapmışsın kardeşim. Ben de bıraktığımda senin gibi hissetmiştim
bende zaten turkcellde var ve bencede o daha iyi ama ne yapacaksın bu daha ekonomik yani tamamen duygusal
Avea Genel Müdürünün şöyle bir demeci olmuş;
"Sınırsız kullanımlar kısıtlanacak Telefon abonelerinde sınırsız kullanımların kendilerini etkilediklerini belirten Türktan, bazı kamu kurumlarında kısıtlamaya gideceklerini açıkladı. Bu durumun zaman zaman istismar edildiğini belirten Türktan, �Limitsiz kullanım dünyanın hiçbir ülkesinde yok. İngiltere�de benzer bir uygulama sadece hafta sonu için yapıldı ancak uygulamalar olumsuz sonuç verdiğinden kapatıldı� şeklinde konuştu..."