Şimdi Ara

ben bu bilgisayarcıyı ne yapıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Derdim BÜyük şimdi benim his iceq 4 1gb 256 bit kartım vardı.. daha yeni aldım bilgisayarı 1 ay bile olmamıştır..sonra bu kart sorun vermeye başladı en sonunda bilgisayarcı farkedince degiştiricegiz dedi 400 w güç kaynagı vardı onuda degiştirdi ve 550 w aldı birde kendi kafasına göre kartı degiştirip gts 250 taktı.. eyw dedik eve geldik önceden sormuştum açarmı diye oyunları eve geldim crysis i açtım aa8x ve full seviye aldım adım atınca donuyor ki 4870 de böyle bir sorun yoktu.. mükemmel çalıştırıyordu sonra gta ıv yi açtım ordada aynı sorun..4870 aynı şekilde açıyordu kasmaksızın.. simdi ben bu bilgisayarcıya desem degiştirme hakkım varmıdır çünkü ben burda magdur durumdaydım bana sormadan gitmiş kart almış gts250 295 tl his hd 5770 330 tl 30 tl fark verip ben 5770 alabilirdim ki böyle dandik bir kart görmedim degiştirme hakkım varmı ?

• 4870 nere gts250 nere

haklısınız sonuna kadar diretin kafasına gore almasaydı...

ona bi yerlerden ucuza fln gelmiştir yada elinde vardır yalan soluodur aldım die...
  • 4870 İCEQ ile GTS 250'yi karşilaştıramazsınız adam seni kandırmıs.

550W PSU demekte birşey ifade etmez, büyük ihtimal sahte bir PSU takmıstır seni tekrar kandırmıstır. Markasına bakmalısın.
  • Gts250 şu an sıfırı 195-200 TLye bulunabiliyor.
    Bilgisayarcıya HD4870yi heba etmek de bir başka saçmalık.
    Sorununuzu foruma yazıp öneri beklemek yerine bilgisayarcı diye geçinen asalaklara giderseniz kakalanmaya mecbursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 25 Şubat 2010; 12:34:51 >
  • Ya abi ben aldıgımdada anlamıştım bi sorun olucagını az çok olsada kartlardan anlıyorum daha 3 gün felan oldu gidip söylicegim zaten gts 250 ile tüm oyunları açar cart curt.. gidip kafasına atmak geliyor kartı.
  • @ftrzk D
    Dostum ben bu bilgisayarı alırken zaten 5770 istemiştim elimizde yok demişti 4870 takmıştık.. sonra bu kart ısınma sorunu gösterip kendi kendine kapanıyordu biglsiayar bozuk oldugunu anlamıştım zaten degiştirdik ve ben okuldaydım (lise 2 ögrencisiyim) aynı sistemi dayım'ada almıştık o hiç anlamaz böyle böyel yaptık diye gts 250 1gb 256 bit modelini takmış dayımada aynı performans verir demiş..eve geldim oyunları açtım tak tuk donmalar gta ıv yi bile orta seviyede donmalar yaşadım.ben simdi ona gidip küfür etsem yüzene karşı haklıyım eminim ben burda tamamen magdur durumdayım kakalanma felan yok sistemimide burdan toplattım sistem tavsiyelerinden..
  • bu bilgisayarcı da tam bi kan emiciymiş. müşterinin parçasını kafasına göre neden değiştirirler onu anlamam işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun öncelikle...

Mümkünse aldığınız ne varsa iade edip paranızı alın bütçenizi söyleyin, ona göre tek yerden sistemi toplar sipariş verip alırsınız, daha kaliteli ve uzun ömürlü olur...

Uğraşamam dersen de yaptığı hatayı kabul edip senin istediğin ürünü ya da benzer performansı sunan eş bir ürünü vermeli.

Ayrıca o kasa powerının markasını felan da öğrenin bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 25 Şubat 2010; 12:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelisporlu

@ftrzk D
    Dostum ben bu bilgisayarı alırken zaten 5770 istemiştim elimizde yok demişti 4870 takmıştık.. sonra bu kart ısınma sorunu gösterip kendi kendine kapanıyordu biglsiayar bozuk oldugunu anlamıştım zaten degiştirdik ve ben okuldaydım (lise 2 ögrencisiyim) aynı sistemi dayım'ada almıştık o hiç anlamaz böyle böyel yaptık diye gts 250 1gb 256 bit modelini takmış dayımada aynı performans verir demiş..eve geldim oyunları açtım tak tuk donmalar gta ıv yi bile orta seviyede donmalar yaşadım.ben simdi ona gidip küfür etsem yüzene karşı haklıyım eminim ben burda tamamen magdur durumdayım kakalanma felan yok sistemimide burdan toplattım sistem tavsiyelerinden..

Haklısın kardeşim tepkim ağır olmuş olabilir o yüzden kusura bakma.Benim kızdığım bu ufak bilgisayarcıların ellerindekini pahalıya vermesi en az 40-50 tl fark oluyor.550w psu takmış marka ne belli değil. gts250yi gitmiş hd4870le bir tutuyor.Elindeki kartı değiştirt zorla da olsa paranın hakkı bir kart al hd5770 ,gtx260 gibi kartlara zorla. 550wlık o psu da dandikse onu da değiştirsin.

• Ayrıca bir de senden GTS250 için paramı aldı? Öyle bir şey de varmış gibi anladım ben.

Her ahlukarda adam yalan söylemiş. Ya da daha beteri ; Salak, o da bilmiyor.

Taktırdığı PSU nun da markası neymiş bak.
  • arkadaşlar benden hepinize tavsiye olsun ya adam gibi tanıdığınız birine toplattırın bilgisayarı (tabii ilk önce bileşenler için forumdan yardım isteyin) yada vatan nova exa inventus gibi işini adam gibi yapan müşteri memnuniyeti odaklı yerlere toplatın sisteminizi ki daha sonradan kafanız ağrımasın sinirleriniz yıpranmasın o kadar çok kan emici ufak esnaf varki işleri güçleri müşteriyi tokatlamak kandırmak ama bilmiyorlar ki bir insanı bir kere kandırırsın sonra da o müşteriyi kaybedersin...

Örnek : bakınız İzmir ne tekmar ın ne de olbimin doğru dürüst işi var NEDEN peki tabii ki müşteri memnuniyeti ''0'' olduğu için ....

arkadaşım sen de sormuşsun bu bilgisayarcıyı ne yapalım diye bana kalırsa onun canı bi temiz istiyor...

• Albay(Pegasus) bilgisayar dan mı aldın ?

Elinde faturan varsa faturada kartın modeli düzgün bir şekilde yazılmış olmalı, faturanla birlikte İl tüketici hakem heyetine başvur (Uğur mumcu parkını karşısındaki bina da) orada sana yardımcı olurlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.