Şimdi Ara

Ben bu köpeği ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Alman Kurdu kırması bir köpeğim var neredeyse 1.5 senedir bahçede bakıyoruz , Elimizde büyüyen evdeki herkesle samimi olan köpek birden agresifleşti kontrolü eline aldı hırlamaya başladı herkese , Kız kardeşimi ısırdı artık hayvana yaklaşmaya çekinir olduk köpeği üzülerek söylüyorum elden çıkarmalımıyız ? Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim arkadaşlar.

• Connor241 kullanıcısına yanıt
    Köpek sizinle ve ailenizle liderlik yarışına girmiş bir köpek eğitmeninden yardım almanızda fayda var köpek davranışlarından anlamayanların çözeceği sorun değil
  • Haklısınız fakat ailem eğitmene yanaşırmı acaba bilmiyorum malum parasal durumlardan dolayı .
  • Eğitmeni bulup telefon ile ararsan muhtemelen herhangi bir ücret talep etmeden telefonda en azından yapmanız gerekenleri açıklayacaktır.
  • Böyle bir imkan varsa gerçekten süper olur.
  • Kısırlaştırmayı deneyebilirsiniz. Köpeği sakinleştirip daha uysal hale getirecektir.
  • Cahilliğimden dolayı kusra bakmayın ama köpeğim erkek genelde dişiler kısırlaştırılır diye biliyorum yanlışmıyım ?
  • Connor241 kullanıcısına yanıt
    Elden çıkarmanın Türkçesi sokağa atmak mi? Neyse erkek de kisirlastiriabilir. Davranışları ile ilgili sosyal medyadaki hesaplardan yardım alabilirsin. Durumu açıkça yaz yardım alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacck4434

Elden çıkarmanın Türkçesi sokağa atmak mi? Neyse erkek de kisirlastiriabilir. Davranışları ile ilgili sosyal medyadaki hesaplardan yardım alabilirsin. Durumu açıkça yaz yardım alirsin

Hayır sokağa atmaktan bahsetmemiştim ama neyse durumumuz düzeliyor yavaş yavaş anlaşmaya başladık bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.