Şimdi Ara

Ben bu speakerları ne yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    # Woofer: :15"
    # Frequency response:40HZ-20KHZ
    # Rated impedance :8 ohm
    # Sensitivity: 90 + - 3dB

elimde 3 çift speaker var.bunlara anfi almak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.

• şaka yapıyor olmalısın

15" yani 38,5cm çapında bi woofer var ve bunun frekans aralığı 40hz ile 20khz arası

bu kabinlimi yoksa çıplak hoparlörmü kaç yollu? bu boyuta nasıl bir kabin oluyor merak ettim elinde stage speaker olmasın
  • kullancı nikine bakarsak ihtimalle seslendirme kolonu yani stage olabilir.hassasiyeti yüksek olsa kesin seslendirme diyecektim.ki 40Hz. bu tipte ki kolonlar için doğru değer.40hz. bas sesi kuvvetli verdiklerinden daha aşağı iniyor izlenimine kapılıyor insan.neysede..
    benim ilk aklıma gelen eskinin 15'' infinity, akai, pioneer felan kolonları.hassasiyet işaret ediyor çünkü. görelim bakalım.ha ampli sorusuna gelince
    cevap veremem. marka-model ismi almak lazım gelir.
  • Ben bunları internetten aldım.çinden geldi.aslında bunların anfileride vardı.ama gumrukte çakıldı anfiler TSE den uygunluk belgesi alamadım yanlızca speaker lara verdiler uygunluk.yarın gümrükten gidip alıcam ama anfisiz bunlar bi işime yaramıyo dediğiniz gibi bunlar stage heralde cünkü gumruk sahasında gordum kabinleri biraz buyukceidiler.

http://img37.imageshack.us/img37/3267/speakersa.jpg

Bide bişey sorcam bunlar evde kullanılırmı?
  • valla zevk senin karışma gibi bi konu olamaz ancak biraz tiz analog bir ses olur ha bide evi inletmek istersen ona bişey diyemem düğün salonuna döner ev
  • Arkadaşlar yokmu kimse. kaçlık anfi alıcam birisi yardım etsin lütfen .weya bitane link verin şu anfi işini görür bende alternatiflerini araştırayım.

6 kabin var elimde.bu hesaplar nasıl yapılıyo bilen birisi anlatsın lütfen.
    simdi bunların arkasındaki etiketlerinde yazanlar.

max power 500 watt
    rated power 250 watt
    impadance 8 ohm
    Sensitivity: 96 + - 3dB
  • HOCAM HANGİ ŞEHİRDESİNİZ ANKARADAYSANIZ İTFAİYE MEYDANI İSTANBULDA İSE
    TAHTAKALEDE İKİNCİ EL VE SIFIR SESLENDİRME SİSTEMİ SATAN YERLERDEN
    BULABİLİRSİNİZ ANFİNİZ DAHA ÇOK SESLENDİRME AMAÇLI OLUR
    HOPARLÖRLERİNİZ PROFESYONEL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.