elimde 3 çift speaker var.bunlara anfi almak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
şaka yapıyor olmalısın
15" yani 38,5cm çapında bi woofer var ve bunun frekans aralığı 40hz ile 20khz arası
bu kabinlimi yoksa çıplak hoparlörmü kaç yollu? bu boyuta nasıl bir kabin oluyor merak ettim elinde stage speaker olmasın
kullancı nikine bakarsak ihtimalle seslendirme kolonu yani stage olabilir.hassasiyeti yüksek olsa kesin seslendirme diyecektim.ki 40Hz. bu tipte ki kolonlar için doğru değer.40hz. bas sesi kuvvetli verdiklerinden daha aşağı iniyor izlenimine kapılıyor insan.neysede.. benim ilk aklıma gelen eskinin 15'' infinity, akai, pioneer felan kolonları.hassasiyet işaret ediyor çünkü. görelim bakalım.ha ampli sorusuna gelince cevap veremem. marka-model ismi almak lazım gelir.
Ben bunları internetten aldım.çinden geldi.aslında bunların anfileride vardı.ama gumrukte çakıldı anfiler TSE den uygunluk belgesi alamadım yanlızca speaker lara verdiler uygunluk.yarın gümrükten gidip alıcam ama anfisiz bunlar bi işime yaramıyo dediğiniz gibi bunlar stage heralde cünkü gumruk sahasında gordum kabinleri biraz buyukceidiler.
valla zevk senin karışma gibi bi konu olamaz ancak biraz tiz analog bir ses olur ha bide evi inletmek istersen ona bişey diyemem düğün salonuna döner ev
Arkadaşlar yokmu kimse. kaçlık anfi alıcam birisi yardım etsin lütfen .weya bitane link verin şu anfi işini görür bende alternatiflerini araştırayım.
6 kabin var elimde.bu hesaplar nasıl yapılıyo bilen birisi anlatsın lütfen. simdi bunların arkasındaki etiketlerinde yazanlar.
max power 500 watt rated power 250 watt impadance 8 ohm Sensitivity: 96 + - 3dB
HOCAM HANGİ ŞEHİRDESİNİZ ANKARADAYSANIZ İTFAİYE MEYDANI İSTANBULDA İSE TAHTAKALEDE İKİNCİ EL VE SIFIR SESLENDİRME SİSTEMİ SATAN YERLERDEN BULABİLİRSİNİZ ANFİNİZ DAHA ÇOK SESLENDİRME AMAÇLI OLUR HOPARLÖRLERİNİZ PROFESYONEL