Şimdi Ara

BEN BURADA OLSAYDIM, G.SARAY BURADA KUPA KALDIRAMAZDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

Seni kaale almadığım için ne dediğin pek problem değil, forum ortamında konuşuyorsak, düşüncelerimi pek dahil söyleyebilirim, ben yine de sana argumanlarla o dönem ile ilgili haklı yorurumu yapayım. Bilgi paylaştıkça çoğalır, tabi anlayanına.

Ben sana yabancı sınırı dahilinde rakiplerinde yaptığı transfeleri gösterdim.

Geçmiş zaman ve güncel zaman tranfer piyasasında Ozan Tufan 8 Milyon Euro, Alper Potuk 9 Milyon Euro, İsmail Köybaşı, 6,5 Milyon Euro gibi anormal fiyatlara transferleri yapıldı...

Ki aynı zaman lig içerisinde bizde Amrabat 8,6 Milyon Euro, Dany 3,3 Milyon Euro, Yiğit Gökoğlan 2,75 Milyon Euro, Sercan Yıldırım 3,0 Milyon Euro, Umut Bulut 2,7 Milyon Euro, Hamit Altıntop 3,5 Milyon Euro gibi değerinde faydalanamadığımız futbolcular transfer ettik.

5+0+3 sisteminde sağ ve sol bek sıkıntımız olduğundan o dönemde pek çok taraftar dahil herkes Tarık Çamdal'ın alınmasından yanaydı, Eboue ve Riera'yı zaten Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder, ve Drogba 5'li si nedeniyle kullanamıyorduk, bunların yanında bir sezon önce 13 Milyon Euro'ya transfer ettiğimiz Bruma'yı da kullanmıyorduk. Bakın tarihimizin en pahalı transferlerinden olan Bruma!

Tarık Çamdal, tıpkı diğer takımların yaptığı gibi haklı bir transferdir, zamanın şartlarında kadronda ki bekler Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta, ezeli rakibinde Gökhan Gönül ve Caner Erkin, ayrıca Tarık Çamdal'ın transfer edildiği sezon Galatasaray şampiyonda olmuştur.

Hiçbir transfer %100 başarıya ulaşacak diye bir kaide yoktur.

Ontivero 2 milyon euro- Yiğit Gökoğlan 2,75 Milyon Euro
    Hajrovic-3,5 Milyon Euro-Sercan Yıldırım 3,0 Milyon Euro
    Endoğan-500 bin euro-Aydın Yılmaz 1 Milyon Dolar
    Umut Gündoğan 550 bin euro-Furkan Özçal 600 bin euro
    Salih Dursun 2,2 Milyon Euro-Danny 3,3 Milyon Euro

Aralarında bir fark var mı? Cevap hayır.

Ayrıca Oğuzhan Kayar, Veysel Sarı, Koray Günter ederinde alınmış oyunculardır, Koray Günter Dortmund'da Klopp yönetiminde a takımına yükselmiştir, ki sözleşmede adamdan umutları olmasa 7,5 Milyon Euro'ya geri alınır maddesi koymazlardı,

Ayrıca Alex Telles harici o liste 11 milyon euro yapıyor. Alex Telles'i başarısız transfer listesine koymaya ben utanırdım şahsen

Sanırım yeterince anlaşıldı.
    Düşüncelerin hakaret boyutuna ulaşıyorsa ben bir güzel kaale alır, önce forumun yetkili mercilerine iletirim sonuç alamazsam aynı üslupla gereken cevabı veririm. Kaale alıp almaman umrumda değil, lafı yer oturursun aşağıya.

Hala diğer kulüpler diyorsun. Fenerbahçe Beşiktaş bugün Avrupaya elini kolunu sallaya sallaya gidiyor. Benim takımım men cezası yedi bir sezon, hala finansal kısıtlamalara maruz kalabiliriz. Fener Beşiktaştan daha beter cezalar alacağız. Sebebi geçmişin günahlarıdır. Benim takımım zarar görüyorsa ben hesap sorarım arkadaş.

Terim döneminde yapılan transferler,

2011-12

Gelenler: Johan Elmander(Bolton/Bedelsiz), Felipe Melo(Juventus/Kiralık), Tomas Ujfalusi(Atletico Madrid/ 2M €), Fernando Muslera(6,7M € + Lorik Cana), Emmanuel Eboue (Arsenal 3,5M €), Selçuk İnan, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam(Trabzonspor/Bedelsiz), Necati Ateş(Antalyaspor 250.000 €), Yiğit Gökoğlan(Manisaspor 2,5M €), Sercan Yıldırım (Bursaspor 3M €)

Toplam: 18MN

Gelenler: Burak Yılmaz(Trabzonspor 5M €), Nordin Amrabat(Kayserispor 8,5M €), Hamit Altıntop(Real Madrid 3,5M €), Umut Bulut(Toulouse/Kiralık), Felipe Melo(Juventus/Kiralık), Cris(Lyon 1M €), Wesley Sneijder(Inter 7,5M €), Didier Drogba(Shanghai Shensua/Bedelsiz)

Toplam: 26MN

Bu oyunculardan Ceyhun, Yiğit, Sercan, Cris dışında çöp oyuncu çıkmadı. Hepsi başarılı dönemler geçirdi. Elmander efsanedir, Melo 3 sene oynadı, Muslera hala oynuyor, Sneijder, Drogba efsane, Burak kaç sefer gol kralı oldu. Çöplerin toplam fiyatı 7MN.

Yani Terim'in verdiği zarar 7MN. Kaldı ki diğer oyunculardan elde edilen gelirler ve sportif başarılarla bu zarar 100 kere kapanmıştır.

Şimdi gelelim sevgili başkanının ve Mancini dönemine.

2013-14 sezonu 12 oyuncu ödenen bonservis 40milyon Euro, Transfer edilen oyuncular; "Burdisso, Veysel Sarı, Lucas Ontivero, Koray Günter, Oğuzhan Kayar, Alex Telles, Salih Dursun, Umut Gündoğan, İzzet Hajroviç, Bruma, Aurelien Chedjou, Erman Kılıç.

Chedjou, Bruma Terim transferleridir. Bruma 10MN'a geldi çapsız Dursun tarafından 5MN kar edilip gönderildi, Chedjou da yıllarca gene forma giydi ve başarılı dönemler geçirdi. 6.300'e geldi. İkisi de çöp çıkmadı.

Şimdi gelelim Başkancığının bir devre arası transfer maliyetine.

Galatasaray, sözleşme imzaladığı 9 futbolcuya 17 milyon 300 bin avro, 3 milyon 911 bin lira ve 250 bin dolar olmak üzere yaklaşık 57 milyon liranın üzerinde bonservis bedeli ödemeyi taahhüt etti.

Sarı-kırmızılılar, Izet Hajrovic (22), Umut Gündoğan (23), Salih Dursun (22), Alex Telles (21), Koray Günter (19), Oğuzhan Kayar (18), Lucas Ontivero (19) ve Veysel Sarı'ya (25) 4,5'ar yıl mukavele imzaladı. Guillermo Burdiso'yla da (25) ile kiralık olarak anlaştı.

Galatasaray, yaptığı sözleşmelerle bu 9 oyuncu için 18 milyon 625 bin avro ile 26 milyon 269 bin lira da garanti ücret ödeme taahhüdünde bulundu.

Bu oyuncuların hepsi çöp çıktı. Kulübe toplam bonservis bazında 18 milyon lira zarar verildi. Terim'in verdiği zarardan 11 milyon fazla. O sezon şampiyon olamadığımız için lig bazında sportif başarı primlerini alamadık. CL'de ertesi sezon rezil bir performans gösterdik.

Ayrıca 2014-15 sezonu yaz dönemi de Aysal eseridir.

2014-15 Sezonu 8 oyuncu ödenen bonservis 14 milyon Euro. Transfer edilen oyuncular; "Tarık Çamdal, BlerinDzemali, Goran Pandev, Yasin Öztekin, Erdogan Adili, Olcan Adın, Sinan Bolat, Sinan Gümüş.

Sinan haricinde alayı çöp çıktı. Toplam zarar 14MN.

Diğer bedellerle toplandığında 14MN+18MN=32MN.

Hala Terim'e dil uzatıp yabancı sınırı, mevki ihtiyacı gibi bahanelerin arkasına sığınıp bu transferlere olabilir yauv ne var bunda diyecek adamın zeka problemi vardır. Daha fazla tartışamam.

Yeterince anlaşıldı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2013-14 sezonu 12 oyuncu ödenen bonservis 40milyon Euro, Transfer edilen oyuncular; "Burdisso, Veysel Sarı, Lucas Ontivero, Koray Günter, Oğuzhan Kayar, Alex Telles, Salih Dursun, Umut Gündoğan, İzzet Hajroviç, Bruma, Aurelien Chedjou, Erman Kılıç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Düşüncelerin hakaret boyutuna ulaşıyorsa ben bir güzel kaale alır, önce forumun yetkili mercilerine iletirim sonuç alamazsam aynı üslupla gereken cevabı veririm. Kaale alıp almaman umrumda değil, lafı yer oturursun aşağıya.

Hala diğer kulüpler diyorsun. Fenerbahçe Beşiktaş bugün Avrupaya elini kolunu sallaya sallaya gidiyor. Benim takımım men cezası yedi bir sezon, hala finansal kısıtlamalara maruz kalabiliriz. Fener Beşiktaştan daha beter cezalar alacağız. Sebebi geçmişin günahlarıdır. Benim takımım zarar görüyorsa ben hesap sorarım arkadaş.

2011-12

Gelenler: Johan Elmander(Bolton/Bedelsiz), Felipe Melo(Juventus/Kiralık), Tomas Ujfalusi(Atletico Madrid/ 2M €), Fernando Muslera(6,7M € + Lorik Cana), Emmanuel Eboue (Arsenal 3,5M €), Selçuk İnan, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam(Trabzonspor/Bedelsiz), Necati Ateş(Antalyaspor 250.000 €), Yiğit Gökoğlan(Manisaspor 2,5M €), Sercan Yıldırım (Bursaspor 3M €)

Gelenler: Burak Yılmaz(Trabzonspor 5M €), Nordin Amrabat(Kayserispor 8,5M €), Hamit Altıntop(Real Madrid 3,5M €), Umut Bulut(Toulouse/Kiralık), Felipe Melo(Juventus/Kiralık), Cris(Lyon 1M €), Wesley Sneijder(Inter 7,5M €), Didier Drogba(Shanghai Shensua/Bedelsiz)

Bu oyunculardan Ceyhun, Yiğit, Sercan, Cris dışında çöp oyuncu çıkmadı. Hepsi başarılı dönemler geçirdi. Elmander efsanedir, Melo 3 sene oynadı, Muslera hala oynuyor, Sneijder, Drogba efsane, Burak kaç sefer gol kralı oldu. Çöplerin toplam fiyatı 7MN.

Yani Terim'in verdiği zarar 7MN. Kaldı ki diğer oyunculardan elde edilen gelirler ve sportif başarılarla bu zarar 100 kere kapanmıştır.

2013-14 sezonu 12 oyuncu ödenen bonservis 40milyon Euro, Transfer edilen oyuncular; "Burdisso, Veysel Sarı, Lucas Ontivero, Koray Günter, Oğuzhan Kayar, Alex Telles, Salih Dursun, Umut Gündoğan, İzzet Hajroviç, Bruma, Aurelien Chedjou, Erman Kılıç.

Chedjou, Bruma Terim transferleridir. Bruma 10MN'a geldi çapsız Dursun tarafından 5MN kar edilip gönderildi, Chedjou da yıllarca gene forma giydi ve başarılı dönemler geçirdi. 6.300'e geldi. İkisi de çöp çıkmadı.

Galatasaray, sözleşme imzaladığı 9 futbolcuya 17 milyon 300 bin avro, 3 milyon 911 bin lira ve 250 bin dolar olmak üzere yaklaşık 57 milyon liranın üzerinde bonservis bedeli ödemeyi taahhüt etti.

Sarı-kırmızılılar, Izet Hajrovic (22), Umut Gündoğan (23), Salih Dursun (22), Alex Telles (21), Koray Günter (19), Oğuzhan Kayar (18), Lucas Ontivero (19) ve Veysel Sarı'ya (25) 4,5'ar yıl mukavele imzaladı. Guillermo Burdiso'yla da (25) ile kiralık olarak anlaştı.

Galatasaray, yaptığı sözleşmelerle bu 9 oyuncu için 18 milyon 625 bin avro ile 26 milyon 269 bin lira da garanti ücret ödeme taahhüdünde bulundu.

Bu oyuncuların hepsi çöp çıktı. Kulübe toplam bonservis bazında 18 milyon lira zarar verildi. Terim'in verdiği zarardan 11 milyon fazla. O sezon şampiyon olamadığımız için lig bazında sportif başarı primlerini alamadık. CL'de ertesi sezon rezil bir performans gösterdik.

2014-15 Sezonu 8 oyuncu ödenen bonservis 14 milyon Euro. Transfer edilen oyuncular; "Tarık Çamdal, BlerinDzemali, Goran Pandev, Yasin Öztekin, Erdogan Adili, Olcan Adın, Sinan Bolat, Sinan Gümüş.

Hala Terim'e dil uzatıp yabancı sınırı, mevki ihtiyacı gibi bahanelerin arkasına sığınıp bu transferlere olabilir yauv ne var bunda diyecek adamın zeka problemi vardır. Daha fazla tartışamam.

Alıntıları Göster
    Harfiyen katılıyorum diline sağlık. Yıl olmuş 2018 hala Aysal'ı savunanlar var.

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Adam onu dedi zaten. Ali Koç " ben olduğum için mi kaldırıldı sanki? orada diğer arkadaşlar da vardı engel olsaydılar ya." dedi. Zaten olayın o saatte onunla alakalı olmadığını iletti. Tamam bire bir olarak Galatasaray hak etti demedi, diyemezdi de öyle bir ortamda. Tepki toplardı. Ama sorumlunun kendisi değil, öncesinde o şekilde yöneten ekibin olduğunu, açık şekilde Aziz Yıldırım olduğunu söyledi.
  • Eliyle kupa kaldırma hareketi yapıp kupayı nasıl kaldırdığımızı gösterdiği esnada koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

2011-12

Alıntıları Göster
    Sana şimdi Bilal'e anlatır gibi anlatacağım ve nasıl kendinle çeliştiğini birebir de göstereceğim;

quote:

Fatih Terim zamanında yapılan çöp transfer şampiyonluk gelirleri ile fiksleniyorsa

2014-2015 sezonu yani Tarık Çamdal, Olcan Adın, Xhemaili, Pandev, Endoğan ve Yasin transferleri şampiyonluk gelirleri ile 100 kere kapanmıştır.

Bir diğer husus;

quote:

Bu listeden Telles çıkartıldığında Galatasaray'ın 11 milyon euro battığını düşünen ileri zekalı arkadaşların olduğunu görüyoruz.

Ayrıca, Aysal-Mancini döneminde yapılan transferlerin yıllık ücretleri ile beraber hesaplayıp, Terim dönemini hesabını tutamamak riyakarlığın başka bir modeli olsa gerek, Zira Hamit, Umut, Dany, Sercan, Yiğit, Furkan, Aydın Yılmaz vb oyuncuların sözleşmelerini hesaba katarsan ortaya devasa bir bütçe açığı çıkacaktır.

Ayrıca bahsettiğin dönemlere ait şampiyonlar ligi market pool ödeneklerinide hemen altına yazacağım

2012-2013 sezonu Çeyrek Final 24.782.000 Euro
    2013-2014 sezonu 2. Tur 21.072.000 Euro
    2014-2015 sezonu Grup Etabı 18.594.000 Euro
    2015-2016 sezonu Grup Etabı 32.489.000 Euro

Velhasıl, 3-4 yıllık süreçte Aysal'ın toplam zararı, 18 Milyon Euro'yu geçmemiştir.

Bunun yanında, Erkek Basketbol, Kadın Basketbol, Voleybolve Futbol'da tarihi başarılar kazanılmıştır.

Anlayabileceğini zannetmiyorum, ama yinede şansımı denedim, belki fanboyluktan çıkıp olaylara objektif açıdan bakabilirsin, zannetmiyorum ama hayırlısı...

• Yıl olmuş 2018 hala gerçekleri göremeyenler var.

Sahi Fatih Terim'in kader ortağı Yıldırım Demirören'in Galatasaray başkanı olmasını ister misin?
  • Fatih Terim kovuldu o dönem. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün yönetimden çıkarılması bunun en büyük delili.
  • quote:

Sana şimdi Bilal'e anlatır gibi anlatacağım ve nasıl kendinle çeliştiğini birebir de göstereceğim;

quote:

Fatih Terim zamanında yapılan çöp transfer şampiyonluk gelirleri ile fiksleniyorsa

2014-2015 sezonu yani Tarık Çamdal, Olcan Adın, Xhemaili, Pandev, Endoğan ve Yasin transferleri şampiyonluk gelirleri ile 100 kere kapanmıştır.

Bir diğer husus;

quote:

Bu listeden Telles çıkartıldığında Galatasaray'ın 11 milyon euro battığını düşünen ileri zekalı arkadaşların olduğunu görüyoruz.

Ayrıca, Aysal-Mancini döneminde yapılan transferlerin yıllık ücretleri ile beraber hesaplayıp, Terim dönemini hesabını tutamamak riyakarlığın başka bir modeli olsa gerek, Zira Hamit, Umut, Dany, Sercan, Yiğit, Furkan, Aydın Yılmaz vb oyuncuların sözleşmelerini hesaba katarsan ortaya devasa bir bütçe açığı çıkacaktır.

Ayrıca bahsettiğin dönemlere ait şampiyonlar ligi market pool ödeneklerinide hemen altına yazacağım

Velhasıl, 3-4 yıllık süreçte Aysal'ın toplam zararı, 18 Milyon Euro'yu geçmemiştir.

Bunun yanında, Erkek Basketbol, Kadın Basketbol, Voleybolve Futbol'da tarihi başarılar kazanılmıştır.

Anlayabileceğini zannetmiyorum, ama yinede şansımı denedim, belki fanboyluktan çıkıp olaylara objektif açıdan bakabilirsin, zannetmiyorum ama hayırlısı...

Alıntıları Göster
    Tam da onu diyecektim chedjuyu 6.3 e tranfer ettik ama oynadı zarar etmedik deyip Tellesi zarar listesinde gösterip aklı sıra zarar diye rakamları şişirmiş.

Kafası prıl pırıl yeminle.

• Nasil engelleyecekmis onu da bi aciklasaymis keske. Isiklari mi acacakmis?

• BEN BURADA OLSAYDIM, G.SARAY BURADA KUPA KALDIRAMAZDI
  • quote:

quote:

Bir diğer husus;

quote:

Alıntıları Göster
    Yahu şaka gibi adamsın doğrusu. Ünal Aysal'ın paralı trolü olmuşsun, gelmiş burada bana fanboy diyorsun. Aktroller senin kadar gözü kapalı Erdoğan'ı savunmuyor. Sen resmen tapıyorsun Aysal'a. Ben de sana güzelce çelişkilerini anlatayım da bir sus artık be adam.

Bir kere Aydın Yılmaz bu kulübe Terim zamanında gelmedi cahil arkadaşım. Sözleşmesi uzatıldı 2013 yılında. Bu adam altyapıdan yetişme bir adam olduğu için o dönem vefa gösterildi. Kaldı ki Süper Final Beşiktaş maçında attığı gol hala dillere destan ve 2012-13 CL grup maçında Bragaya attığı kritik gol sayesinde tur atlamıştık. Bu adam sözleşmeyi hak etmişti o dönem. Al sana Aydın Yılmaz transfermarkt detayları, büyüteçini al eline iyi incele.

https://www.transfermarkt.com.tr/aydin-yilmaz/profil/spieler/37736

Hamit bu takımda 2012-13,13-14 sezonunda kritik maçlarda önemli roller üstlenip oynadı. Hamit'e neye göre çöp diyorsun? Terimden sonra çöp oldu evet, yaşı da geçmişti. Terim bu adamdan son derece güzel faydalandı, Schalke maçında dillere destan gol attı. Çöp olduktan sonra Dursun çapsızı sözleşme imzaladı. Bu Terim'in günahı değil.

https://www.google.com.tr/amp/m.haberturk.com/spor/futbol/haber-amp/1261425-galatasaray-hamit-altintop-ile-sozlesme-uzatti

Umut Bulut Terim döneminde yedek golcü olarak yine önemli vazifeler üstlendi. Juventus'a attığı kritik gol olmasaydı o sene Mancini hocan tur atlayamazdı. Bir dönem gayet iyi oynamıştı, sonradan Terim ayrıldıktan sonra çöp oldu.

Dany Nounkeu yine oynadığı dönem için çöp sayılamaz. CL maçlarında kritik maçlarda kısıtlı yeteneğiyle güzel performans sergilediği maçlar izledik. Çöp diye tanımlamak acımasızlıktır, Ünal Aysal fanboyluğundan gözün kör olmuş.

Şimdi gelelim oynamadan para kazanan çöp transferlere. Yiğit, Sercan, Furkan Özçal. Toplamda 6-7MN gitti bu transferlere. Yazık bu paraya. Kralı gelse fark etmez, Terim suçludur. Bak ben suçlu ilan edebiliyorum Terim'i.

Peki senin laf söz söyleyemediğin Galatasaray tarihinin en rezil başkanı Ünal Aysal'ın verdiği zararlara bakalım,

Hadi Telles sevdalısı seni mi kıracağım, çıkartayım onu. Bruma, Chedjou Terim transferleri ve gayet başarılı transferlerdi o dönem için. Erman Kılıç ise çöptü ve fazla tutulmadı zaten, Eskişehire postalanmıştı. Hadi onu da Terim'e yazalım. Totalde Chedjou, Bruma, Erman'ı ve Telles'i düş 22 MN listeden düşüyorum. Ne kaldı 18MN zarar. Senin çöp dediğin Dany, Umut, Hamit bu forma için belirli dönemler ter döktü, çaba gösterdi, şu 18MN zararın içindeki hangi futbolcunun ne başarısını gördük. Hadi örnek koy da seni görelim delikanlı.

Dur daha bitmedi. Seni o at gözlüklerinden kurtaracağım, azılı bir Terim düşmanısın, relax ol, sakinleş, mantıklı ve beyninle düşün, düşmanlık hislerini bir kenara koy ve bana hesap ver.

Dzemaili'nin alkışları hak ettiği maçı yok, Pandev kupa maçlarında ruh gibi geziyordu, Yasin kazığını hala bir taraflarımızda hissediyoruz, Olcan'a hala para ödüyoruz, Sinan Bolat tam bir çöptü, Adili'yi saymıyorum. 14MN+22MN etti 36MN zarar.

Şimdi Terim sonrası sportif başarılara bakalım,

Toplam 39MN kar. 13-14 sezonu şampiyon olunamadı, 14-15 şampiyonluğunu da Aysal'a yazamazsın, o dönem Duygun Yarsuvat bu takımı şampiyon yaptı. Prandelli ile devam edilseydi şampiyonluk gelmezdi.

Haaa dur Prandelli demişken teknik isimlere daha gelmedim evlat.

Galatasaray Prandelli'ye yılda 2 milyon 250 bin EURO ödeyecek. İtalyan teknik adamın şampiyonluk primi ise 750 bin EURO olarak belirlendi.

Hadi Mancini'yi başarılı sayalım da üzülme. Peki Prandelliyi nasıl açıklayacaksın. 2 milyon lira da Prandelliye gitti. Zarar kar dengesi 38MN-39MN oldu. Diğer şubeleri örnek vermişsin, bana net hesap söyle, diğer şubelerde para olmadığını sen de çok iyi biliyorsun. Bana de ki baskette Euro Cup geldi şu kadar para kasamıza girdi. Hesap ver hesaaap.

Şimdi Terim dönemine geleceğim.

2011-12

Yiğit, Furkan, Erman, Cris, Sercan dışında bana bir çöp göster hele. Toplam 7-8MN zarar var.

Sportif başarılara gelelim.

2011-2012 ve 2012-2013 STSL şampiyonluğu

Sezonu zirvede bitirecek takım, sıralama bonusu olarak yaklaşık 30 milyon lira alacak.

Yani toplamda 60 milyon lira da buradan gelecek.

Şimdi kar zarar dengesini bir de bu açıdan düşün. Cidden üzüldüm sana bu kadar gözü kör edecek ne var? Terim'in yanlışına biz yanlış diyebiliyoruz ama sen Ünal'a toz bile konduramıyorsun. Yazık. Acaba bu sezon Terim'in şampiyon ettiği takıma da aynı kini nefreti besliyor musun merak ettim?

• Daha önce de Galatasaray dostumuz değil. Dostumuz olsaydı sahamızda kupa kaldırmazdı demişti.

Kıyamam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Keşke şu Galatasaray'ın parasını Tarık Çamdal'lara, Selçuk İnan'lara gömen, Galatasaray'ın en büyük efsanesi Fatih Terim'e komplo düzenleyip, kuyusunu satan, ihanet eden. Gemiyi batırıp ilk kaçan kendisi olan içimizdeki İrlanda'lının resmini koymasaymışsın.

Alıntıları Göster
    Şampiyon olduk ortalıktan kayboldun. Şimdi niye geldin Hayırdır Yılmaz? Ali koç başkanlığı sevindirdi heralde seni :))

• 9 puanlık farkı yarıya indirip süper final diye bir saçmalık çıkarıp finali kadıköyde yaptırıyorsan o kupanın orada kalkmasına hazırlı olacaksın.
    Bir de utanmadan ben olsaydım o kupayı kaldırmazdım diyor sen kimsin?
  • Fatih Terim'i sevmezsiniz olabilir de gidip Fatih Hoca'yı kötülemek için saçma şeyler söyleyip Ünal Aysal'ı savunmayın. Ünal Aysal başkanlığa mükemmel başladı. Sonrasında Fatih Terim'in daha ön planda olmasını kendine yediremedi ve önce FT'nin etrafındakileri kovarak onu yıldırmaya çalıştı, sonrasında da onu da kovdu. Sonra çakallık yapıp FT gitmiş gibi gösterdi. UEFA'dan 1 yıl men yememizin ve şuan ki FFP sıkıntısının baş sorumlusu Ünal Aysal'dır. Yaptığı iyi şeyleri , yaptığı berbat şeyler bir anda götürdü. Örnek olarak Aziz Yıldırım'a bakın. FB için çok çok önemli faydaları oldu ama özellikle son 8-10 yılda yaptıklarıyla efsane başkan olacakken , herkes tarafından istenmeyen başkan olarak ayrıldı. Bazen çok kötü yaptığınız şeyler iyi yaptığınız şeyleri götürür böyle. Ünal Aysal'da da durum aynı. O yüzden artık gidip Ünal Aysal'ı savunmayı ve FT düşmanlığı yapmayı bırakıp takımınıza destek olun.

• Yav bu kadar savundukları FT milli takımda TD iken yabancı kuralından muzdarip olmasına rağmen neden tek kelime etmedi ?

• Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    Vay anasını be..
    nankör taraftar sizsiniz işte.
    size kim müstehak ?
    tudor
    denizli
    mancini
    riek

bunlar müstehak.

diğer t.direktörlerin yaptığı transferleride yazsana ?
    zaten dört dörtülük transferler yapılsa
    terimin burada ne işi var ?
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben kazandığımın %30'luk kısmına forma, t-shirt alıp basketbol, futbol maçlarına gidip yani para harcayıp hemde nankör mü oluyoruz?
  • İbra edilmeyen bir ekipten yönetimi devralan Ünal Aysal Galatasaray için bir vizyon koydu. Takımı level atlattı. Terim ile güzel bir kadro kurdu. Başarılar geldi. Buraya kadar kimsenin bir itirazı yoktur sanırım.

Fakat sonra Demirören yönetimi Terim'i milli duyguları öne çıkararak uçuk rakamlar ile Galatasaray'in başından koparmak için elinden geleni yaptı. Terim Galatasaray'ı bırakmak istemedi fakat habersiz görüşmeler yaptığı için takımdan gönderildi.

Sonrasında dünyaca ünlü teknik adam Mancini Galatasaray'a geldi. Bu transfere hangimiz sevinmedik!!!

Bir de unutmadan gelmiş geçmiş en saçma yabancı sınırını uyguladılar bir anda ve bizi en çok sıkıntıya sokan da bu konu oldu. Zar zor yerden kağıtları toplayıp eli düzeltmişken kağıtlar baştan dağıtıldı.

Sonra Aysal vizyonuna göre takımın gençleşmesi ve Mancini ile bir sistem kurulması düşünüldü. Az çok işleyen bir takım vardı ve genç takviyelerle iyi olabilirdi.

Bunlar denendi ama olmadı. Eboue' den sonra sağ beke yabancı alamayacaktık. Sabri yerine Tr de en iyi beklerden biri Tarık'tı. Ama tutmadı. Zaten her yapılan transfer tutsa, hangi takımın önceden şampiyon olacağını bilirdik.

Ünal Aysal'a çok acımasız davranılıyor. Eğer hiç gelmeseydi ve Adnan Polat devam etseydi, kendisini geçmiş hizmetlerinden ve Galatasaraylı duruşundan dolayı sevmeme rağmen, takım bugün daha zoe bir noktada olabilirdi.

Takımı bu hale getirenler, Uefa Şampiyonluğu'ndan sonra gelen üç başkandır. Ondan sonrakiler zaten çok zor görevler üstlendiler.

Umarım bundan sonra düzelir fakar açıkça ifade edeyim. Mali açıdan toparlanmak bugünkü şartlarda kısma ile olacak gibi değil. Ünal Aysal gibi vizyoner bir başkanın stratejileri tutarsa ŞL ve pazarlama ile gelen farklı gelirler bizi yukarı taşıyabilir. Yıllarca Riva dedik, kullanım yetkisi Aysal'a verilmedi. Geldi bir dangalak Riva'yı da rezil etti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.