Şimdi Ara

BEN BURADA OLSAYDIM, G.SARAY BURADA KUPA KALDIRAMAZDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Ben ve arkadaşlarım hala bu davada sanık olarak yargılanıyor. Yarın vereceğiniz karar ne olursa olsun, yarın mahkemede yine ben olacağım. Yine dar ağacında olsak bile son sözüm Fenerbahçe diyeceğim. Ali Koç, sen 12 Mayıs 2012'de şampiyonluk kaybedilirken sen burada değil miydin? Ben hapisteydim, ben burada olsaydım, Galatasaray burada kupa kaldıramazdı.

Doğrular acıdır. Neden Lugano, Emenike, Santos giderken müdahale etmediniz? O çocuklara aranızda 5 milyon toplayıp verseydiniz, Fenerbahçe ertesi sezon şampiyon olsaydı.

Unutuyorsun Ali yaptıklarını ve söylediklerini. Ben unutmam. Bende öyle bir zeka var ki ben unutmam."

• ulan ne güzel kaldırdık kupayı orada be, hey yavrum hey
  • BEN BURADA OLSAYDIM, G.SARAY BURADA KUPA KALDIRAMAZDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 2 Haziran 2018; 19:17:44 >
  • Haklı bir serzeniş ben mapustaydım diyor.
  • hapiste ne işin vardı diye sorarlar adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

Keşke şu Galatasaray'ın parasını Tarık Çamdal'lara, Selçuk İnan'lara gömen, Galatasaray'ın en büyük efsanesi Fatih Terim'e komplo düzenleyip, kuyusunu satan, ihanet eden. Gemiyi batırıp ilk kaçan kendisi olan içimizdeki İrlanda'lının resmini koymasaymışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Keşke şu Galatasaray'ın parasını Tarık Çamdal'lara, Selçuk İnan'lara gömen, Galatasaray'ın en büyük efsanesi Fatih Terim'e komplo düzenleyip, kuyusunu satan, ihanet eden. Gemiyi batırıp ilk kaçan kendisi olan içimizdeki İrlanda'lının resmini koymasaymışsın.

Hangı fılm bu guzel senaryo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray istediği heryerde KALDIRIR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yılmaz sen git Sabri’yi savun

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

quote:

Hangı fılm bu guzel senaryo

Alıntıları Göster
    Dalga mı geçiyorsun, aç Tarık Çamdal'ın sözleşme bilgilerine bak ondan sonra gel film senaryo de.

• Kaldırmanın suçlusunu buldular mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 2 Haziran 2018; 21:29:34 >
  • quote:

Alıntıları Göster

• BEN BURADA OLSAYDIM, G.SARAY BURADA KUPA KALDIRAMAZDI

• Kaldırdıysak ne olmuş yani. Yeri gelince kaldırmak lazım.

• asıl sen olmasan g.saray bu kadar başarılı bi takım olamayacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Dalga mı geçiyorsun, aç Tarık Çamdal'ın sözleşme bilgilerine bak ondan sonra gel film senaryo de.

Alıntıları Göster
    Tarık Çamdal'ın alındığı yıl yabancı sınırı 5+0+3

Elimizdeki yabancılar

Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder, Drogba, Eboue, Riera, Bruma,

Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder, Drogba zaten ilk 11, yedekte sıfır yabancı,

Tarık Çamdal 4,75 milyon euro peki ya rakiplerimizin önceki ve sonraki yıllarda aldıkları Türk oyuncalar bakalım,

İsmail Köybaşı 6,75 Milyon Euro

Alper Potuk 9 Milyon Euro

Ozan Tufan 8 Milyon Euro

Peki Fatih Terim döneminde alınan sıfır yarar ile kulübün parası hiç edilen oyuncularıda yazalım, üstelik hiç bir gereği yok iken

Sercan Yıldırım 3 Milyon Euro

Yiğit Gökoğlan 2,75 Milyon Euro

Aydın Yılmaz 3 Milyon Dolar (Bütün yaz boş gezip transferin son gününde 3 yıllık 1 Milyon Dolar sözleşme imzalandı, şu anda kulüpsüz olması lazım)

Dany 3,3 Milyon Euro

Tarık Çamdal dönemini unutmak salaklığın daniskasıdır. Ünal Aysal'ın 5+0+3 te Eskişehir'den bedava oyuncu alınca mı büyük başkan olacaktı, o zaman parayla şampiyon olan Fatih Terim'de imparator değil

Aklınızı boşa taşımayın, kafanızı kullanın.

Okuyun eşşek olmayın arkadaşlar, dalga geçilen olmayın...

• Bu kupayı kaldırtma/kaldırtmama meselesi Fenerbahçe'yi ne güzel özetliyor. Başkan adaylarından biri çıkıyor diyor ki, ''ben olsam o kupayı kaldırtmazdım, hapisteydim'', vizyoner olan da diyor ki ''kupa benim yüzümden mi kaldırıldı?''.

Vizyoner başkan orada diyemiyor ki ''adamlar hak etti kaldırdı, bize ne söylemek düşer?''.

Maçtan 1 gün önce, TFF internet sitesinde bir açıklama yaptı ve kazanan takıma şampiyonluk kupasının maçtan hemen sonra Demirören tarafından verileceğini ilan etti.

bknz.http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=15157

Bunun üzerine, Galatasaray şampiyonluğunu ilan edene kadar Fenerbahçe tarafından bu duruma hiçbir resmi itiraz gelmedi. Kendileri şampiyon olsaydı, paşa paşa kupalarını maç sonrasında alıp kutlama yapacaklardı. Galatasaray şampiyon olunca tüm plan bozuldu.

Kimse kusura bakmasın, ortada federasyon tarafından verilen bir söz varsa, o kupanın kaldırılmasını engellemek kimsenin haddine değil. Ama hadleriymiş gibi engellemeye kalktılar mı kalktılar?

İşin ilginci, hapiste olmasaydı Aziz Yıldırım kupanın kaldırılmasını nasıl engelleyecekti, onu da merak ettim. Kupa, Tayyip Erdoğan'ın araya girmesi sonucu verilmedi mi? Aziz Yıldırım, kupayı kaldırmamak adına çok sevdiği Tayyip Erdoğan'a mı karşı gelecekti?

Geçiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

Elimizdeki yabancılar

Tarık Çamdal 4,75 milyon euro peki ya rakiplerimizin önceki ve sonraki yıllarda aldıkları Türk oyuncalar bakalım,

Ozan Tufan 8 Milyon Euro

Peki Fatih Terim döneminde alınan sıfır yarar ile kulübün parası hiç edilen oyuncularıda yazalım, üstelik hiç bir gereği yok iken

Aydın Yılmaz 3 Milyon Dolar (Bütün yaz boş gezip transferin son gününde 3 yıllık 1 Milyon Dolar sözleşme imzalandı, şu anda kulüpsüz olması lazım)

Dany 3,3 Milyon Euro

Tarık Çamdal dönemini unutmak salaklığın daniskasıdır. Ünal Aysal'ın 5+0+3 te Eskişehir'den bedava oyuncu alınca mı büyük başkan olacaktı, o zaman parayla şampiyon olan Fatih Terim'de imparator değil

Alıntıları Göster
    taptıkları terimin tarık ı milli takıma alacak kadar beğenmesini unutmuşsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

Elimizdeki yabancılar

Ozan Tufan 8 Milyon Euro

Dany 3,3 Milyon Euro

Alıntıları Göster
    Üslubunu düzelt, karşında asker arkadaşın yok delikanlı.

Yabancı sınırının olması, o mevkide bir ihtiyacın olması ya da herhangi bir sebep hiçbir şekilde şu sözleşmenin şartlarını haklı gösteremez. Bu sözleşmeyi yapan da bu sözleşmeyi destekleyen de haindir.

Eskişehirspor Kulübü Derneği ("Eskişehirspor") profesyonel oyuncularından Osman Tarık Çamdal ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübü Eskişehirspor'a 4.750.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir. Oyuncuya ise, 5 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1.177.000 EUR, 1.284.000 EUR, 1.391.000 EUR, 1.498.000 EUR ve 1.605.000 EUR sabit transfer ücreti ve oyuncunun ilk 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 10.000 EUR değişken transfer ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun anlaşma süresi boyunca bir sezon içerisinde 30 resmi müsabakada ilk 11 kişilik kadroda oynaması durumunda Şirketimiz tarafından 100.000 EUR ödeme yapılacaktır.

Euro cinsiden ödenecek bedeller, aşağıda belirtilen tarihlerdeki döviz kuru üzerinden Türk Lirası'na çevrilerek, Türk Lirası olarak ödenecektir:

- 08.09.2014 - 31.05.2015 dönemindeki ödemeler için 08.09.2014 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru:

2.8054

- 01.06.2015 - 31.05.2016 dönemindeki ödemeler için 01.06.2015 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru:

2.9222

- 01.06.2016 - 31.05.2017 dönemindeki ödemeler için 01.06.2016 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru:

3.2894

- 01.06.2017 - 31.05.2018 dönemindeki ödemeler için 01.06.2017 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru:

3.9731

- 01.06.2018 - 31.05.2019 dönemindeki ödemeler için 01.06.2018 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru:

5,4993

Tarık Çamdal'ın dönemin döviz kurlarına göre TL kazancı:

2014: 3.3019558 TL

2015: 3.7521048 TL

2016: 4.5755554 TL

2017: 5.9517038 TL

2018: 8,825.8951 TL

Tarık Çamdal'ın 4 yıllık euro kazancı toplam: 6.955.000 Euro

Tarık Çamdal geldiği günkü kura göre bu paranın tamamının TL karşılığını alsaydı: 19.51155. 7 TL

Tarık Çamdal her sene değişen kurlara göre aldığı toplam para: 26.407210. 8 TL

İkisi arasındaki fark: 6.895660 TL

Bonusları saymıyorum. Bonuslar da eklendiğinde rakam gittikçe artıyor. Bonservis bedeli olarak da 4.750.000(13.500.000 TL) ödenmiş.

Yani Tarık'ın 5 senelik maliyeti 13.5+26.5=40.000.000 Türk Lirası. İnsanın dudağı uçukluyor. Bugün tam teşekküllü bir şehir hastanesinin maliyeti 40.000.000 TL. Ulan şu anlaşmada emeği, imzası olan her birey vatan hainliğinden yargılanmalı. Allah belanızı versin.

"Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından Haziran 2016'da yayınlanan “Özel hastane Ön Fizibilite Raporu”na göre 150 yataklı tam donanımlı bir özel hastanenin sabit yatırım tutarı 40.498.587 TL olarak hesaplanmıştır."

Bunu buraya süs olarak koymadım, Tarık parasına bir tane tam teşekküllü şehir hastanesi yapılıyormuş.

Adam gibi konuşsaydın cümlelerimi dikkatli seçerdim ama sana senin üslubunla konuşayım. Şu sözleşmeyi okurken beynini kullan, hiçbir gerekçe şu sözleşmeyi açıklayamaz. AÇIKLAYAMAZ. A-ÇIK-LA-YA-MAZ. Diğer kulüplerin ne yaptığı umrumda değil. Ben kendi takımıma bakarım.

Aklın sıra Fatih Terim'e gömmüşsün bir de. Komik adamsın. Yabancı sınırının geleceği açık açık belli olan dönemde takıma Ontiveroları, Hajrovicleri, Endoğan Adilileri dolduran senin über zekalı Ünal başkanındı. O sene 24MN avro zarar ettik. Sonra bir de yerli sınırı gelince Tarık gibilerine paramızı çar çur ettik. Baktı iş kötüye gidiyor kaçtı gitti. Bunların hepsi Terimden sonra oldu. Beynini kullan beynini. Şu yazıdan sonra hala aksini iddia eden gerizekalının daniskasıdır. Böyle öküzün trene baktığı gibi baktırırlar adama işte.

Ocak 2014 Transferleri:

Izet Hajrovic (22), Umut Gündoğan (23), Salih Dursun (22), Alex Telles (21), Koray Günter (19), Oğuzhan Kayar (18), Lucas Ontivero (19) ve Veysel Sarı'ya (25) 4,5'ar yıl mukavele imzaladı. Guillermo Burdiso'yla da (25) ile kiralık olarak anlaştı.
    Galatasaray, yaptığı sözleşmelerle bu 9 oyuncu için 18 milyon 625 bin avro ile 26 milyon 269 bin lira da garanti ücret ödeme taahhüdünde bulundu.
    Sarı-kırmızılı ekip Veysel Sarı için Eskişehirspor'a 400 bin avro tutarında bonservis ücreti ödeneceği ve kulübün halihazırda Eskişehirspor'dan Necati Ateş'in transferinden kaynaklanan 300 bin avro tutarındaki alacaklarından vazgeçileceğini bildirdi.
    Galatasaray, Guillermo Enio Burdisso'yu 2013-2014 futbol sezonunun ikinci yarısı için Club Atletico Boca Juniors takımından kiraladı. Buna göre, oyuncunun kulübüne 250 bin dolar geçici transfer ücreti ve oyuncunun kendisine de 300 bin avro sabit transferi ücreti ödeyeceğini belirten Galatasaray, 30 Haziran 2014 tarihine kadar 3 milyon avro ödeyerek oyuncuyu kulübünden satın alma opsiyonu olduğunu da ifade etti.
    Öte yandan oyuncuların maç başı ücretleri ile performans primleri hariç tutulduğunda sarı-kırmızılı ekip bu futbolculara mukaveleleri boyunca yaklaşık 141 milyon lira ödeme yapacak. Ortaya çıkan bu rakamlara, oyuncuların maç başı ücretleri ile sözleşmeyle kayıt altına alınmış performans primlerinin de eklenmesiyle maliyetler daha da yükselecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 4 Haziran 2018; 1:27:11 >

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    Seni kaale almadığım için ne dediğin pek problem değil, forum ortamında konuşuyorsak, düşüncelerimi pek dahil söyleyebilirim, ben yine de sana argumanlarla o dönem ile ilgili haklı yorurumu yapayım. Bilgi paylaştıkça çoğalır, tabi anlayanına.

Ben sana yabancı sınırı dahilinde rakiplerinde yaptığı transfeleri gösterdim.

Geçmiş zaman ve güncel zaman tranfer piyasasında Ozan Tufan 8 Milyon Euro, Alper Potuk 9 Milyon Euro, İsmail Köybaşı, 6,5 Milyon Euro gibi anormal fiyatlara transferleri yapıldı...

Ki aynı zaman lig içerisinde bizde Amrabat 8,6 Milyon Euro, Dany 3,3 Milyon Euro, Yiğit Gökoğlan 2,75 Milyon Euro, Sercan Yıldırım 3,0 Milyon Euro, Umut Bulut 2,7 Milyon Euro, Hamit Altıntop 3,5 Milyon Euro gibi değerinde faydalanamadığımız futbolcular transfer ettik.

5+0+3 sisteminde sağ ve sol bek sıkıntımız olduğundan o dönemde pek çok taraftar dahil herkes Tarık Çamdal'ın alınmasından yanaydı, Eboue ve Riera'yı zaten Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder, ve Drogba 5'li si nedeniyle kullanamıyorduk, bunların yanında bir sezon önce 13 Milyon Euro'ya transfer ettiğimiz Bruma'yı da kullanmıyorduk. Bakın tarihimizin en pahalı transferlerinden olan Bruma!

Tarık Çamdal, tıpkı diğer takımların yaptığı gibi haklı bir transferdir, zamanın şartlarında kadronda ki bekler Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta, ezeli rakibinde Gökhan Gönül ve Caner Erkin, ayrıca Tarık Çamdal'ın transfer edildiği sezon Galatasaray şampiyonda olmuştur.

Hiçbir transfer %100 başarıya ulaşacak diye bir kaide yoktur.

Ontivero 2 milyon euro- Yiğit Gökoğlan 2,75 Milyon Euro
    Hajrovic-3,5 Milyon Euro-Sercan Yıldırım 3,0 Milyon Euro
    Endoğan-500 bin euro-Aydın Yılmaz 1 Milyon Dolar
    Umut Gündoğan 550 bin euro-Furkan Özçal 600 bin euro
    Salih Dursun 2,2 Milyon Euro-Danny 3,3 Milyon Euro

Aralarında bir fark var mı? Cevap hayır.

Ayrıca Oğuzhan Kayar, Veysel Sarı, Koray Günter ederinde alınmış oyunculardır, Koray Günter Dortmund'da Klopp yönetiminde a takımına yükselmiştir, ki sözleşmede adamdan umutları olmasa 7,5 Milyon Euro'ya geri alınır maddesi koymazlardı,

Ayrıca Alex Telles harici o liste 11 milyon euro yapıyor. Alex Telles'i başarısız transfer listesine koymaya ben utanırdım şahsen

Sanırım yeterince anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry Kewell -- 4 Haziran 2018; 2:7:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.