Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
2
Favori
16.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben hala laflarımın arkasındayım. Aziz Yıldırım ve ekibi bu takımın başından gitmediği sürece güzel gün göremeyeceğiz. Hala Aziz Yıldırım ve onu destekleyenlerin karşısındayım. Bunlara ek olarak Aykut Kocaman da benim gözümde bu takımın direktörü falan değildir. O meziyete sahip bir adam değildir.

Biz de senin yanındayız
  • Bu konuyu yeni gördüm.Konuyu açan arkadaşa çoğu konuda katılıyorum ama 2010-2011 sezonunun tamamen temiz ve helal olduğuna inanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinkoma

Bu konuyu yeni gördüm.Konuyu açan arkadaşa çoğu konuda katılıyorum ama 2010-2011 sezonunun tamamen temiz ve helal olduğuna inanıyorum...

Peki hocam şu olaylardan sonra senin benim bunu bilmemiz neyi değiştirecek?

Biz büyük bir kulübüz. Amacımız başarılı olmak. Hem ülke içinde hem ülke dışında. Peki ülke dışında bizi ne diye biliyorlar? hatta Türkiye Ligi hakkında ne düşünüyorlar?
    Olayın olup olmaması bir kenara bu lekenin sürülmesi ve bunda birilerinin ön ayak olması, hala sanki hiçbirşey olmamış gibi kendi egolarını tatmin etmek için bir yerlere çıkıp " anlatıcam. hepsinin zamanı gelecek. " " konuşursam ülke dağılır" gibi laflar edip birşeyleri yine de söyleyememesi, şunu bekleyin, bunu bekleyin, 14 şubat , 15 mart, 22 haziran diye diye bu zamana getirmiş, şimdi de yargıtay bitsin diyen bir başkanımız, 1.5 senedir de " 2 ay daha sabır " diye eveleyip geveleyen bir direktörümüz var. Kötü durumdayız ve bu gidişle düzeleceğimiz falan da yok.

• quote:

quote:

Bu konuyu yeni gördüm.Konuyu açan arkadaşa çoğu konuda katılıyorum ama 2010-2011 sezonunun tamamen temiz ve helal olduğuna inanıyorum...

Biz büyük bir kulübüz. Amacımız başarılı olmak. Hem ülke içinde hem ülke dışında. Peki ülke dışında bizi ne diye biliyorlar? hatta Türkiye Ligi hakkında ne düşünüyorlar?
    Olayın olup olmaması bir kenara bu lekenin sürülmesi ve bunda birilerinin ön ayak olması, hala sanki hiçbirşey olmamış gibi kendi egolarını tatmin etmek için bir yerlere çıkıp " anlatıcam. hepsinin zamanı gelecek. " " konuşursam ülke dağılır" gibi laflar edip birşeyleri yine de söyleyememesi, şunu bekleyin, bunu bekleyin, 14 şubat , 15 mart, 22 haziran diye diye bu zamana getirmiş, şimdi de yargıtay bitsin diyen bir başkanımız, 1.5 senedir de " 2 ay daha sabır " diye eveleyip geveleyen bir direktörümüz var. Kötü durumdayız ve bu gidişle düzeleceğimiz falan da yok.

Zaten bu konularda sana katılıyorum ben sadece şike yaptığına inanmıyorum Bunun nedeni de o sene hem bizim hem de Trabzon'un tüm maçlarını izledim, gerçeği gördüm...

• quote:

quote:

quote:

Zaten bu konularda sana katılıyorum ben sadece şike yaptığına inanmıyorum Bunun nedeni de o sene hem bizim hem de Trabzon'un tüm maçlarını izledim, gerçeği gördüm...

Askerde olmama rağmen ben de bütün maçları izledim. Antep maçında nasıl can çekiştiğimizi Karabük ün Belediyenin Buca nın bize nasıl bilendiğini , Trabzonun santradan alıp bütün takımı yere yatıra yatıra nasıl gol attığını da gördüm, belediyenin 8 dakikada 2 gol yemesini de. Bunları ben de gördüm.

Zaten şike yaptık da demiyorum.Es kaza Stoch un şutu direkten döndüğünde santos orda olmasa o sene şampiyon da olamıyorduk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Askerde olmama rağmen ben de bütün maçları izledim. Antep maçında nasıl can çekiştiğimizi Karabük ün Belediyenin Buca nın bize nasıl bilendiğini , Trabzonun santradan alıp bütün takımı yere yatıra yatıra nasıl gol attığını da gördüm, belediyenin 8 dakikada 2 gol yemesini de. Bunları ben de gördüm.

Zaten şike yaptık da demiyorum.Es kaza Stoch un şutu direkten döndüğünde santos orda olmasa o sene şampiyon da olamıyorduk.

helal.

• Tapeleri delilden saymazsak,evet Aziz Yıldırım ve çetesi temiz
  • Aziz Yıldırım gidene kadarda bu topiğin takipçisi olucam.
  • Bu söylediklerimin bir kısmı çıktı daha da çıkacak. O zaman görücem ben herkesi.
  • E bize ne yani. Bu millettede kafa yok hiç. Adam ister tutar ister bırakır bu kadar gündeme getirmeye ne gerek var
  • Ben bırakmıyorum Fenerbahçemi, çünkü Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman gidecek bu yıl ortasına kadar.

Tekrar güzel günler göreceğimize inanıyorum, ama şu anki yönetim, teknik kadro ve futbolculardan oluşan Fenerbahçe ile artık bir bağım kalmamıştır.
  • Fenerbahçe taraftarı kandırılıyor dediğimizde çoğunluğunuz üzerimize çullandınız.İşte olanlar ortada kendi egoları uğruna koskoca camiayı ne hale getirdi bulaştırdığı lekeler ortada Alex in gönderiliş biçimi gerçekten çok üzücü ben bile dün gece duygulandım, büyük camialar üzerlerine yapışmış kirli gömlekleri çıkartıp atmayı iyi bilirler Fb kongre üyeleri taraftarın sesine kulak vermeli aziz yıldırım unutmasınki onu yücelten bu zamana kadar o koltukta oturmasını sağlayan fb taraftarıdır. normal şartlarda fb deki bu kaos ortamına sevinmem lazım ama gerçekten içim acıdı dün gece bu düşmanlığı yaratan en birinci kişide aziz yıldırımdır. Ve artık fb tarftarı başkanlarının gerçek yüzünü görmeye başladı buna sevindim futbol adına ,Futboldaki eski kardeşliğin geri gelmesi için bu tip yöneticileri futboldan uzaklaştırmamız lazım. Burada kırdığımız fb li dostlarımız varsa hepsinden özür dilerim.. Umarım bu olay kötü günlerin sonu iyi günlerin başlangıcı olur.

• valla aziz yıldırıma şikeci vs diyen laf eden , nasıl desteklersiniz u adamı diyen gs lilere cok kızıyordumda şimdi hak veriyorum.Haklıymışsınız arkadaş bu adam cidden dengesiz.Ya eskiden de böyle idi gözümüze batmıyordu yada hapiste buna bişeyler oldu.Amatör lig klup baskanın yapmayacagı bir hata yaptı.Ve onu ölümüne destekleyen taraftarlar şu anda ona sırtını döndü... Bu taraftar aç susuz senin davan ugruna sokaklarda sabahladı.Sen ise karşılık olarak taraftarının en sediği şeyi elinden aldın.Ne olursa olsun sonucu böyle olmaması lazımdı.Aranızda ne geçerse geçsin alexi korumanız lazım idi.Oynatmasanız bile.Çünkü şu bir gerçekki alex aykuttan 100 kat daha fazla seviliyor taraftar tarafından.Ebu klubun sahibide taraftarlardır.. Çok yanlış yaptın başkan çok... Bence 01.10.12 senin baskanlıgı kaybettiğin tarih oldu yada yeni bir fenerbahçenin başlanıcı.. Hani öyle birşey yapman lazımki bu taraftar seni affetsin...

• quote:

Kimisi bu yazacaklarımdan sonra beni "Sen de Fenerlimisin?" diye yargılayacak ama varsın yargılasınlar. Çoluk çocukla sidik yarıştıracak, kendimi birilerine beğendirecek değilim. Şu foruma 8 seneden fazla süredir yazıyorum. Her bölümden onlarca kişiyle arkadaşlığım hatta dostluğum mevcut. Onlar benim nasıl birisi olduğumu biliyor, bu da benim için kâfi zaten.

Sen fenerlisin kardeş.Hemde gerçek Fenerli.Şu sözüne kesinlikle katılıyorum.Asla bireylere bağlı kalmayın.Türkün en çok yanlış yaptığı yer burası. Kimseyi ilahlaştırmayın gözünüzde. 3 Temmuzda Aziz Aziz diye ölenler bugün İstifa diye bağırırken hiç mi utanmıyorlar ? Hiçmi gurursuz hissetmiyolar kendilerini ? Hiçmi kendilerine sormuyolar ben bu adamı 3 temmuzda niye destekledim diye? Artık bireylere bağlı kalmaktan çıkarın şu kafanızı. Yazın için tebrik ederim. Tüm taraftar senin gibi olsa ne futbol terörü ne küfür ne cezalar ne kurallar kalır.Ama ne yazıkki senden binde 1 bulunuyor.

• Ben bu konuyu açarken Alex veya Aykut ile ilgili hiçbirşey demedim keza Alex ile ilgili olay da yoktu.

Ben bir futbol sever olarak Alex in oyun şeklini de beğenmediğimi daha önceleri de söyledim. Ama şöyle bir gerçek var, Alex ben sevmiyorum diye futbolundan birşey kaybetmez. Mükemmel bir futbolcudur. kendi tarzı kendi stili vardır. Oyunu bir anda çevirir. Herşeyden önce benim ve benden daha eskilerin bile ömürlerinde yakından bile göremediği bir başarının baş mimarı bir oyuncuyu, sisteminize oyuna bakışınıza uymasa bile böyle gönderemezsiniz. Bu futbola, taraftara, kulübe ihanettir. Asla Alex i savunmadım savunmam da. Yapılan hatalar var doğrular var bunlar kişiye göre değişir. Ama ortada değer verilen bir insan, verilen değer yüzünden heykeli dikilen bir insan var.

Stada giderken hiç mi utanmayacaksınız o adamın heykelini gördüğünüzde? Yüzünüz hiç mi kızarmayacak biz ne yaptık diye? O adamın yaptıklarını hatırladığınızda içinizden bir ses " ne adamdı " demeyecek mi? Yazık günah bunca emeğe böyle tükürmek.

• Adam elinde baltayla bekliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Adam elinde baltayla bekliyormuş

Kim la darking mi
  • Seeen kim olacak.
  • Valla ben baltalarımı 4-5 ay önce çıkarmıştım. Bu anı beklemiyordum. Açıkcası garip olaylar oldukça sırf beni afaroz edenler görsün diye konuyu gündeme taşıdım.

Ben bunca olayın olacağını göremeyenlere, bazılarının oyunlarını göremeyenlere anlam veremiyorum. Ama ben daha çok şey olacağını düşünüyorum. Aziz Yıldırım icraatlarına devam edecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.