Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
2
Favori
16.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skor Taraftarı

Peki çözumu nedir aga bunun ?

Herkesin hatasını görüp çözüm üretmesi. " Evet hatalıyız" diyip aynı şeyleri yapmaya devam edildiğinde birşey düzelmiyor.
    Yönetim hatalıysa telafi edecek.
    Teknik heyet hatalıysa bulup düzeltecek.
    Futbolcular hatalıysa hatasını giderecek.
    Gerekirse kelleler uçurulacak ama düzeltilecek.
    Bugün performansı kötü diye kadro dışı bıraktığın adamlar, eğer dünkü maçtan sonra birilerini kesmezsen isyan eder. Bunlara engel olacaksın.
    Kadronu daha iyi kuracak, kondisyon olarak daha iyi hazırlanacaksın. 60 da kesilen takım top oynamasın daha iyi.
  • Ben bu adamı alnından öperim.Olayı özetlemiş ve bu halen devam ediyor.
    Neyse bu fenerin azizi falan koruması zaten bize yarar.Puan farkı açılır gider.
  • Ah be Aziz Yıldırım, bir bekleseydin, 24 saat geçseydi bari de sonra atsaydın çamuru başkasına. Şimdi de futbolcuları satmaya başladı. Hey gidi heey :)
  • Konunun tarihine dikkat çekerim ,konuyu okuyup sanki bügün açılmış gibi görerek yorum yapmasın mümkünse kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ah be Aziz Yıldırım, bir bekleseydin, 24 saat geçseydi bari de sonra atsaydın çamuru başkasına. Şimdi de futbolcuları satmaya başladı. Hey gidi heey :)

Aziz Başkan "O golü ben mi yedim" demiş, o golü tüm Fenerbahçe taraftarı yemiştir, bizim oynanan futbola lafımız yok, iyi top oynadık ancak, bizim maçlarda sürekli ilk gol yiyen taraf olmamız, şöle bir ağız tadıyla Fenerin maçlarını izlemeyez olduk, günahkar olduk, ah vah demekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Konunun tarihine dikkat çekerim ,konuyu okuyup sanki bügün açılmış gibi görerek yorum yapmasın mümkünse kimse

hatırlıyorum da aziz imzaları, aziz avatarları doluydu her yer
  • Sırf şu şike süreci yüzünden aziz yıldırımı suçlayan takıma sırt çeviren ben fenerli değilim diyen 20 25 bin taraftarımız var onlarda yargıtay kararından sonra fenerliyim demesin ağır küfür ederim
  • konuyu açan kişiye gsliler haklısın bravo sana falan diyorlarsa anlayın ki orda boş şeyler yazıyordur. bu operasyon şike davası falan değildi ben bundan çok eminim uefa uefa diye ağlıyordunuz ne oldu neden men etmediler bizi ? neden yaptırım uygulamadı tff ye ? geçiniz bunları neler neler dönüyor hiç birinden haberimiz yok. aziz yıldırımın hep arkasındayım ve duracağım. giderse de üzülmem ama bu adam türk sporuna çağ atlattı. her branşta şampiyonluğa oynuyoruz. gs iki sene önce ligde 11. sıraya düştüğünde kimse geseliyim demeye yüz bulamıyordu. varsın şampiyon olamayalım sonuç olarak her sene biz varız o yarışın içinde
  • Adam haklı çıktı o değil de.Yorumlari gördüm nereden nereye....

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Adam haklı çıktı o değil de.Yorumlari gördüm nereden nereye....

Konuyu açan arkadaş, hem bu forumda, hem de reel hayatta tanıdığım en delikanlı Fenerbahçelilerden biridir. 8 sayfalık ibretler dizisi olmuş resmen bu konu..
  • Tebrik ederim. Olay düşmanlık değil,bunu anlamayan fenerliler var hala
  • kimi alıntılayıp faillesem bilemedim ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

konuyu açan kişiye gsliler haklısın bravo sana falan diyorlarsa anlayın ki orda boş şeyler yazıyordur. bu operasyon şike davası falan değildi ben bundan çok eminim uefa uefa diye ağlıyordunuz ne oldu neden men etmediler bizi ? neden yaptırım uygulamadı tff ye ? geçiniz bunları neler neler dönüyor hiç birinden haberimiz yok. aziz yıldırımın hep arkasındayım ve duracağım. giderse de üzülmem ama bu adam türk sporuna çağ atlattı. her branşta şampiyonluğa oynuyoruz. gs iki sene önce ligde 11. sıraya düştüğünde kimse geseliyim demeye yüz bulamıyordu. varsın şampiyon olamayalım sonuç olarak her sene biz varız o yarışın içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

konuyu açan kişiye gsliler haklısın bravo sana falan diyorlarsa anlayın ki orda boş şeyler yazıyordur. bu operasyon şike davası falan değildi ben bundan çok eminim uefa uefa diye ağlıyordunuz ne oldu neden men etmediler bizi ? neden yaptırım uygulamadı tff ye ? geçiniz bunları neler neler dönüyor hiç birinden haberimiz yok. aziz yıldırımın hep arkasındayım ve duracağım. giderse de üzülmem ama bu adam türk sporuna çağ atlattı. her branşta şampiyonluğa oynuyoruz. gs iki sene önce ligde 11. sıraya düştüğünde kimse geseliyim demeye yüz bulamıyordu. varsın şampiyon olamayalım sonuç olarak her sene biz varız o yarışın içinde

işte bilmişlik yapanlarin hazin sonu.ama bunun gibilere sorsan hala lobi yaptilar müslümaniz diye bize ceza verdiler hatta hatta gezi parkina girdik diye uefa men etti bizi yeaaa derler

• Dediklerinize katiliyorum, keske cemkirmek kelimesini kullanmasaydiniz, bu hos olmamis.
    Konunun ozunde Aziz' in hatalarini aktarmissiniz evet de bu kadar uzun yazmaniza gerek yokmus veya nasil bir fenerbahceli oldugunuzu yazmaniz gereksiz.

Dogrusu ben, kisilerin kendilerini anlatan yazilardan, ovmelerden hoslanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Milyonlarca Fenerli salak, sen akıllısın. Oldu o zaman biz kalkalım.

+1907
  • quote:

Cag mi atlatmis, nasil, geri geri mi?
    aziz fb nin basina gelmis en buyuk beladir. Stadyuma bile alinmamali..

• Adam haklı çıktı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.