Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
2
Favori
16.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef milletin "olmaz öle şey" dedikleri herşey bir bir oluyor. Şimdi de Tahkim tekrar yargılama yapamaz Türkiyede bitti iş falan deniyor. Sanırım bu konuyla ilgili olmaz denen herşey olacak.
  • Daha kötüsü olacak demiştim. Bu taraftar daha kötüsünü de görecek. Hel bu çapsızlıkla bir de avrupaya gidelim asıl film orada başlayacak. bütün maçlar 18+
  • kına yollayacağım,
    adresini özelden atarmısın?

iyi forumlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var hocam. Kınayı siz yakacaksınız, biz elimizde mumlarla etrafınızda dönücez.
  • Yazini okumadim ama sanirim azizden dolayi boyle dusunuyosun eger oyleyse sonuna kadar haklisin

• Aziz Yıldırım dan dolayı evet. en son 2013 de durum daha da kötü olacak. daha kötü günler görecez demiştim. Hala lafımın arkasındayım. Aziz Yıldırım gitmediği sürece de bu takımın yüzü aydınlık göremicek.
  • Yillardan beri yazdiklarini okurum Fener asigi bir insansin yorumlsra takma kafana hocam. Seni bilen biliyor

• Aziz yildirim yuzunden 2013 ten beri takimi takip etmez oldum. Birgun gidecek o zaman anlayacaksiniz bu kulubu aslinda ciftligine cevirdigini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yildirim gerçekten Fenerbahçe yi dusunuyor olsaydi istifa ederdi. O ne yapti. Fenerbahçe yi kkullanarak hapisten kurtulma yollarini denedi. Sizin gibi olmayan çoğunluk yüzünden de basarili oldu.

Bu aziz yildirimi destekleyen fenerbahce taraftarina en ufak sempati ve hoşgörü gösterilemez. Rum takimi ile oynasa rum takimini desteklerim. Çünkü ikiyüzlülük bu. Tayyip erdogani elestireveksin aziz yilfirimi destekldyeceksin. Spor kardesliktir diyeceksin aziz yildirimi destekleyeceksin. Sporda küfür kavga olmasin diyeceksin kaosla beslenen aziz yildirimi destekleyecek sin. Hadi ordan !

• vay arkadaş ya... fener ne ilk yenildi.. ne son olacak.. Alt tarafı ziraat tr kupasında finale çıkamadınız... Ha kulüpte 3 Temmuz süreci.. yapısal bozukluklar.. ay hegamonyası v.s....bunlar zaten yıllardır var.. Ama bu mağlubiyetle bir şeyler değişecekse bilemem.. bjk tek maçla lig dışında kaldı.. tık yok.. anlayın ne Kadar büyük kulüp olduğunuzu.. Siz olmazsanız bizim.. biz olmazsak sizin varlığınızın önemi tek başına inanın kalmıyor.. Zor durumda koca kulüp bırakılırmı yahu..?
    Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    KOnu dün mü açılmış veya mağlubiyetle alakası mı var ? ben galip geldiğimiz maçlardan sonra da konuya yazıyordum. Sadece artık o kadar kötü duruma geldik ki tekrar konuyu yukarı taşıma ihtiyacı duydum. Kaldı ki mağlup olmasaydık da bu konu aklıma geldiğinde hatırlatacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

KOnu dün mü açılmış veya mağlubiyetle alakası mı var ? ben galip geldiğimiz maçlardan sonra da konuya yazıyordum. Sadece artık o kadar kötü duruma geldik ki tekrar konuyu yukarı taşıma ihtiyacı duydum. Kaldı ki mağlup olmasaydık da bu konu aklıma geldiğinde hatırlatacaktım.

o zaman pardon kardeş... Özür dilerim haklısın..

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

kına yollayacağım,
    adresini özelden atarmısın?

iyi forumlar....

Hayatımda senin kadar biatçı bir insan görmedim.
  • F. Bahçelilere para dolu çantayı gösterdiler şikeye inanmadılar aslında inanmak istemediler.

Klübün sahibi kongre üyeleridir istediğiniz kadar bağırın çağırın Aziz Yıldırım gelmiş geçmiş en büyük başkan olarak görülüyor

• mimleon kullanıcısına yanıt
    Kınayı kendine yakman lazım ardından bir tanede şiir patlatırsın.
  • Aziz yıldırıma desteğim hala sonsuz,bazıları gibi hakkımızı yedirmedi ama tek sevmediğim konu t.direktör muhabbeti,adam gibi t.direktör getirsin artık,yoksa başkanın kulübe yaptığı icraatleri göz ardı edecek kadar nankör değilim,desteğim sonsuz kendisine

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Aziz yıldırıma desteğim hala sonsuz,bazıları gibi hakkımızı yedirmedi ama tek sevmediğim konu t.direktör muhabbeti,adam gibi t.direktör getirsin artık,yoksa başkanın kulübe yaptığı icraatleri göz ardı edecek kadar nankör değilim,desteğim sonsuz kendisine

Seni Fenerbahçelilikten atıyorum.
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Yaptığı güzelliklere lafımız yok. Yine kurulda kalsın, tesis yapsın. ama artık başkanlık yapmasın. gitsin fm de uğraşsın takımla. Adamın elini çektiği yer tavan yapıyor.
  • 23 yaşımdayım aziz yıldırımdan basKa Başkan hatırlamıyorum gitsin artık zamanında bırakamayı bilseydi efsane olarak anılırdı artık çoğu kişi diktatör olarak anacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Kimisi bu yazacaklarımdan sonra beni "Sen de Fenerlimisin?" diye yargılayacak ama varsın yargılasınlar. Çoluk çocukla sidik yarıştıracak, kendimi birilerine beğendirecek değilim. Şu foruma 8 seneden fazla süredir yazıyorum. Her bölümden onlarca kişiyle arkadaşlığım hatta dostluğum mevcut. Onlar benim nasıl birisi olduğumu biliyor, bu da benim için kâfi zaten.

Söyleyeceklerime gelirsek;

Bazılarınız bunlara acaip sinirlenecek belki, hatta Fenerli'lerin çoğu sevmeyecek, küfredecek, sövecek, tersleyecek hatta dışlayacak ama umrumda değil. Ben fenerbahçeliliği televizyondan değil Kadıköy'ün suyundan aldım. Milletin imrenerek baktığı yerlere daha çocuk yaşımda girdim ben. Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm tabela Kadıköy dü. o yüzden kimseye dert anlatacak da değilim. Sadece aylardır süre gelen bazı şeyler ve düşündüklerimi söylemek istiyorum o kadar.

Öncelikle herkesin büyük dikkatle takip ettiği 3 Temmuz'dan beri süregelen şike sürecinde beni hep yanlış anlayan taraftarlardan tekrardan özür diliyorum çünkü bu yazdıklarımı da düzgün anlayacaklarını sanmıyorum. Ben kulübün renklerine gönül verdim arkadaş. Ben birine saldırırken Sarı-Lacivert aşkına saldırdım. Laflarımı söylerken çubukluya sarılıp söyledim. Ben uyurken bayrağıma sarıldım armama bakarak uyudum. Kimisi gibi sadece tribünde sağa sola küfredip, ağzımdan salyalar saçarak gönül vermedim. Sporun ahlak ve saygı çerçevesinde sevdim Feneri ve ona gönül verdim. Ben başarılı olduğu için gönül vermedim Fenere. Gökyüzüne baktığımda Sarı ile Laciverti bir arada gördüğüm için sevdim. Ben Kadıköy e her gittiğimde , o taraftan her geçtiğimde gördüğüm stadda sevdim Feneri. Sağa sola saldırmadan, millete iftira atmadan. Ben futbolunu sevdim, savaşını sevdim, herşeyden önce ben kendisini sevdim kulübün. Branşlarını ayırmadan, yöneticisine bakmadan. Sahip çıktım takımıma. Aykut demedim, Oğuz demedim, Rıdvan demedim. Uche, Hogh, Okocha demedim. Ben hiçbirini ismi yüzünden sevmedim. Ben sahaya koydukları futboldan gurur duyduğum için, Sarı- Lacivertime gönül verdikleri için sevdim. Ben isimlerin peşinden koşmadım bugüne kadar. Başarıyı isimlerin değil değerlerin getirdiğine inandım. Başarısızlığı ise ahmaklığın, egonun ve tatmin edilemeyen hırsın getirdiğine. Zarar çekmesin istedim kulübüm. En kötü zamanında yine giydim formamı taktım atkımı, yine bağırdım avazım çıktığı kadar Kanarya! diye.
    Peki sizler ne yaptınız? Bu şanlı şerefli kulübü hiç düşünmeden, hırsı, egosu ve düşünmeksizin söylediği sözleri yerine getirebilmek için katakulleye girmekten çekinmeyen kişilerin, Kulübün adını farklı yerlerde kullanmaya çalışan şahısların peşinden koştunuz. O ne derse onu yaptınız, O üzülürse üzüldünüz, sevinirse sevindiniz.
    En büyük başarısını aldığında kovduğu teknik direktöre sahip çıkmadınız, ama o başarılıydı demediniz yine o isimi savundunuz. Sonuç ne oldu? tam bir yıldır üstümüze atılan leke, karşımızda bir çete ve sizin hala akıllanmadan savunduğunuz hakkında 9 maçta teşvik ve şikeden yargılanan, yönetime soktuğu adamların ceza aldığı, verdiği sözleri kimi zaman tutmayan bir adamın peşindesiniz. Ve siz "kulübe gönül veriyoruz. o bizim başkanımız" diyip peşinde koşuyorsunuz. O kadar adam geçti kulüpten, o kadar transfer yapıldı. O kadar sevdiğiniz adamlar kovalanarak gönderildi bu takımdan. Onlara niye ses çıkarmadınız? Ben söyleyeyim. Siz renklere, kulübe gönül verdim diyip kandırıyorsunuz. Şuan Aziz Yıldırım " yürüyün " dese hepiniz çıkıp yürüyüş yapacaksınız. Ama ben Temmuz başına kadar Fenerbahçeye karşı yapılan haksızlıklarda çoğunuzu göremedim Caddelerde.
    Siz Aziz ci oldunuz çıktınız. Sizleri bu hale getiren, Türkiye'nin Dünya'nın gözünde şikeci yapan adamın peşinden koşuyorsunuz.

Siz tavsiyem biraz düşünün. 3 yöneticimiz şikeden suçlanıyor. 2 si yaptığı için cezalandırıldı bir tanesi için 39 yıl hapis isteniyor. Diğer takımlar beni gram ilgilendirmez. Sadece şunu düşünün. Küme düşürüldüğünde meydana çıkıp " Fenerliyim " mi diyeceksiniz yoksa " Başkanımızı götürüyorlar " mı? Sizin şuan bile aklınızdaki ilk düşünce "başkanı bitirme meselesi" iken ben " fenerbahçe içeriden çökertiliyor" oluyor. Sanırım farklı camdan bakıyoruz.

Düşündüklerime katılın veya katılmayın umrumda değil. Emre gittiğinde bir pislikten kurtulduk dedim. Sırada Aziz Yıldırım var. Ondan da kurtulursak eğer bu takım çok güzel günlere ulaşıp başarılı olacaktır.

Adam hapis yatsın ölsün gebersin demiyorum. Yönetimden düşürülsün benim için kâfidir.

Şimdi istediğiniz kadar çemkirin, dışlayın. Sizin duanızla doğmadım bedduanızla öleyim. Siz dediniz diye Fenerli olmadım ben. Anne sütünden sonra Kadıköyün suyunu içtim ben.

Maalesef Türkiye'de körü körüne sempatizanlığın, holiganlığın yada ne derseniz onun en fazla olduğu takım (taraftar) Fenerbahçe . Temel neden bence budur. Takımları ile ilgili hiçbir hususta ve düşünmeden laf ettirmediklerinden dolayı Aziz yıldırım destekleniyor. Benim düşüncem bu. Aklı başında bir insanın kolayca fark edebilmesi lazım olayları.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.