Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
2
Favori
16.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zexial

Adam haklı çıktı

Böyle gsliler destekliyorsa seni dediklerinin hepsi boşmuş Pier.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Daha ilk günden delilleri yüzümüze vursalardı kimse kimsenin yanında olmazdı.
    Ama ne yaptılar kolayca çözecekleri bir işi dallandırıp sarpa sardılar, bu kadar çok çarpıklığın dönüğü bir davaya da benim inanmamı kimse beklemesin.
    Adam 3 temmuzdaki mütalayı aynı bugün geçmiş, 6222 kanunu değiştirme gereği bile duymadan copy paste haliyle hem de.

Bu arada sana tek sorum olacak 9 maç şike şüphesinden bahsediliyor, büyük Fenerbahçelisin, Kadıköyde açmışın ya gözlerini bütün maçları izlemişindir geçen sene.
    Kaçından şüphelendin?

+1907

• Konuyu hortlatana teşekkür etme gereği hissettim nedense,bu yazıyı okumamıştım daha önce.

@Piêr Dé Sans
    Söylenecek birşey yok birader,.
    Keşke bu düşüncelere sahip daha fazla kişi olabilseydik,keşke böyle düşünüyoruz diye GFB'den birileri olarak ilan edilmeseydik.
    Keşke söylediklerimiz yüzünden azizci veya gfbci ilan edilmemiş olsaydık. Söylediklerimiz Fenerbahçe'li bir kaç kişinin sözüydü gfbninde azizinde değildi.
    Keşke aziz yıldırımı şimdi eleştirenler,benim ve birçok insan gibi bu sözleri 3 temmuzdan öncede sarf edebiliyor olsaydı.
    Kendini beğenmiş,mafya gibi takılan bir başkanın zarar vereceğini keşke seneler önce görenleri dışlamasaydı insanlar.
    +
    @fluox
    Piêr Dé Sans'ın şüphelenip şüphelenmediğini bilemem ama ben o sezonun 2. devresi hiç bir maçı rahat izleyemedim.
    Ligin son maçı,sivas maçıydı. Ben o maç bitmeden aşşağı inmiş bir elimde bayrak arabanın kapısı açıkken korkuyordum yine mi son maç faciası olacak diye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Daha ilk günden delilleri yüzümüze vursalardı kimse kimsenin yanında olmazdı.
    Ama ne yaptılar kolayca çözecekleri bir işi dallandırıp sarpa sardılar, bu kadar çok çarpıklığın dönüğü bir davaya da benim inanmamı kimse beklemesin.
    Adam 3 temmuzdaki mütalayı aynı bugün geçmiş, 6222 kanunu değiştirme gereği bile duymadan copy paste haliyle hem de.

Bu arada sana tek sorum olacak 9 maç şike şüphesinden bahsediliyor, büyük Fenerbahçelisin, Kadıköyde açmışın ya gözlerini bütün maçları izlemişindir geçen sene.
    Kaçından şüphelendin?

+1907

+1907

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
     Ben Fenerli Değilim
  • milletin eline koz vermeye devam edin böyle olmazsan olma fenerbahçenin sana ihtiyacımı var sanıyosun dünyadaki hiçbir klüp çok taraftara sahip diye büyük sayılmaz klubüne ne kadar bağlı taraftar varsa o kadar güçlüdür o klüp en zor gününde yanında olmayacaksam olmaz olsun böyle taraftarlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastafaray

milletin eline koz vermeye devam edin böyle olmazsan olma fenerbahçenin sana ihtiyacımı var sanıyosun dünyadaki hiçbir klüp çok taraftara sahip diye büyük sayılmaz klubüne ne kadar bağlı taraftar varsa o kadar güçlüdür o klüp en zor gününde yanında olmayacaksam olmaz olsun böyle taraftarlık

Adam zor gününde yanında değilim diye bir şey demiyor.Bu kulübe bu lekeyi bulaştıranlar gitsin diyor.
  • bizde gitsin diyoruz artık.farklı bişey mi diyoruz.ama kinayeli kinayeli konuşmalar yapmış zatı muhterem.millet en ufak koz ararken tepemize çıkmak için milletin eline fırsat vermekten öte bişey değil bu yazdıkları..
  • Senin benim gibi dusunenler cok az Pier,
    Aziz'in suresi malesef istifa ettiginde dolmustu, geri gelmeyecekti,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

quote:

Adam haklı çıktı

bunu siz mi söylüyorsunuz? siz de Aziz'i desteklediniz, söylediklerinin hepsi boşmuş; onu nasıl yapsak?

Pier De Sans saygıyla eğiliyorum önünde
  • aziz gitti ya istediğinizi diyin sevinçliyim eskisinden güçlü bi fener olacak inşallah 2 sene sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: simple

Sen Fenerli olma zaten. Sen Gs li ol. Onlar iyi hasır altı ediyorlar herşeyi. Biz edemiyor.

Evet evet gsli ol;http://www.uludagsozluk.com/k/konu%C5%9Fursam-2006-%C5%9Fampiyonlu%C4%9Fu-el-de%C4%9Fi%C5%9Ftirir/

ben bu kadar salakça birşey görmedım ulan

Adam demişki konusursam 2006 sampıyonlugu el degıstırır. Ulan daha ne diyecen

• konu sahibine bak;

Sanki Fenerbahçe'nin suçsuz olduğunu düşünüp, savunan herkesi bi çırıpıda Aziz'ci ilan etti...

La konu sahibi, gözünü ilk açtığına KADIKÖY tabelasını okuyan zat, ebenin ellerinden öperim, seni doğurturken okuma yazma öğrettiği için...

Ben, senelerdir Aziz Yıldırım'ın gitmesi gerektiğini savunuyorum. O'nunla sadece kuru gürültülü olur, başarı gelmez diyorum. Şimdi de zaman Fenerbahçe'ye destek zamanıdır, kişilere değil, biz taraftar olarak üstümüze düşeni yapalım, zor zamanda köstek olmayalım, takımı yalnız bırakmayalım diyorrum. sana göre ben Aziz'ci oldum çıktım haa...

hay senin Fenerbahçe'li olmanı sağlayan soluduğun havaya biber gazı sıksınlar

hayy allah'ım yaaa, taraftarı hemen böldü 2'ye Aziz'ciler, desteklermiş, Aziz'ci olmayanlar desteklemezmiş... asittir lan, elini yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: FENERKOLİK_1907

konu sahibine bak;

Sanki Fenerbahçe'nin suçsuz olduğunu düşünüp, savunan herkesi bi çırıpıda Aziz'ci ilan etti...

La konu sahibi, gözünü ilk açtığına KADIKÖY tabelasını okuyan zat, ebenin ellerinden öperim, seni doğurturken okuma yazma öğrettiği için...

Ben, senelerdir Aziz Yıldırım'ın gitmesi gerektiğini savunuyorum. O'nunla sadece kuru gürültülü olur, başarı gelmez diyorum. Şimdi de zaman Fenerbahçe'ye destek zamanıdır, kişilere değil, biz taraftar olarak üstümüze düşeni yapalım, zor zamanda köstek olmayalım, takımı yalnız bırakmayalım diyorrum. sana göre ben Aziz'ci oldum çıktım haa...

hay senin Fenerbahçe'li olmanı sağlayan soluduğun havaya biber gazı sıksınlar

hayy allah'ım yaaa, taraftarı hemen böldü 2'ye Aziz'ciler, desteklermiş, Aziz'ci olmayanlar desteklemezmiş... asittir lan, elini yakar

Ben öyle birşey mi demişim? Saçma sapan konuşmuşsun. Zırvalayıp durmuşsun.

Demişim ki

Azizi desteklemiyorum diye Fenerli değilsin diyorsanız evet değilim o zaman. Siz Aziz i desteklemeye devam edin.

Benim fikrime ortak olmayan azizcidir demiyorum ki. Lafım sana ona buna değil. Aziz i körü körüne savunup, ona karşı olanları afaroz edenlereydi sen niye celallendin ki?

Laflarına da dikkat et. Adam diye seni muhattap alıp cevap veriyorsam bu yine sana olan saygımdandır.

Maçları izledin mi diye soranlara, şikeye inandığımı iddia edenlere yorumları tekrar okumalarını tavsiye ederim. Zira ben hiçbir yerde " şike yaptık " demedim. Bu leke alnımıza bir kere sürüldü dedim. Buna ön ayak olan adam da yıllardır bu kulübü egosu ile yönetmeye çalışan, takımı herkesin gözünde antipatik hale getiren adam Aziz Yıldırım dır dedim. Artık söyledikleri ve yaptıkları takıma zarar veriyor dedim. Ve bu konuyu açtığımda ortada herhangi bir olay yoktu. ortalık karışık falan değildi. Ben bu konuyu açtıktan sonra da gittim kombine aldım takımı destekledim. Maçlarda bulundum. Sesim çıktığı kadar bağırdım. Sorun takımı desteklemekse takımı hala destekliyorum.

Alın size bugün alınan bir karar,

Aziz Yıldırım ve ekibi hakkında tedbir kararı alınmasını sağlayan Recep Özcan takımdan ihrac edilmiş. Sebep?

Diktanın daha büyük örneği var mı?

• Tebrikler güzel yazı. @Piêr Dé Sans
  • +1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

ben senin fenerbahçe formanı giyip saraçoğlunda takımını avrupa maçında bas bas bağırarak desteklerim,çünkü sen renklere aşıksın,armaya,spora,rekabete..diğerleri gibi başkanımız gidiyo diğe ağlamıyosun takımını şu hale düşmesine yanıyosun ve keşke bütün takımlardaki şu başarı için her yol mubahtır mantığı yok olsa,her sene bi takım şampiyon olsun ama avrupada türkiye olarak herkesi inletelim.fenerbahçesi,beşiktaşı,trabzonu,galatasarayı,bursası kısaca her takım bu ligin parçasıdır yeni yetmeler bilmezler metin oktayları,lefterleri,baba hakkıları onların mücadelesi sahada kalırdı şimdi ise nerelerdeyiz..neyse seni anlamayan anlamasın dostum aynı şey bizim başımıza da gelse bunca yıllık klübü şu hale sokan adamın anası ağlasa umrumda olmazdı sana aynen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

quote:

Adam haklı çıktı

Hocam o anlamda demedim amacım şey yapmak değildi sadece adam tutturmuş olanları bir şekilde yoksa fenerbahçe ha gitmiş gitmemiş benim takımım değil sonuçta
  • Mesajım kıvrılsın. Daha kötüsü gelecek demiştim zamanında. Ersun Yanal da geldi. Zaten ruhsuz bir takımımız vardı artık hem ruhsuz hem de oynamak istemeyen bir takımımız var. Bugün bakalım CAS kararı ne olacak.

Ah Aziz Yıldırım ah. sırf inatların egon yüzünden yılların takımı ne hale geldi. Taraftarın takıma inancı kalmadı. Taraftarı geçtim futbolcuların bile artık çıkıp " kötüyüz. belki düzeliriz " diye açıklama yapabilecek kadar inançsız hale gelmiş. Takıma puan getiren mucizeler dışında hiçbirşey kalmadı elimizde. Allah seni bildiği gibi yapsın.
  • Daha kötüsü var mı diye düşünüyorum. Var sanırım. UEFA olurda sıkıştırırsa bizim TFF ne yapar diye düşünüyorum. Muhtemelen - puan cezası falan verirler geçiştirirler. Hala Aziz Yıldırım'ı ve ekibini savunan " ama tesis yaptı" diyen var mıdır çok merak ediyorum.

Ama pardon. Yaptıysa Fenerbahçe için yaptı. Fenerbahçe'nin başarısı için yaptı. Maşaallah. Çok başarılı olduk.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.