Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
2
Favori
16.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Aziz Yıldırım'ın kulübü nasıl yönettiği bugün canlı yayında görüldü. Hala bu adamı savunup " büyük başkan" diyenler var. Nazi Almanya'sı gibi çökeceğimiz ve yıllarca patates yiyeceğimiz günler yakındır.
  • Konuyu az çok okudum. Fenerlilerin pek çoğunun piyer dö sansar'a özür borcu var. Ortaklaşa bir kutu çikolata ayarlayıp gönlünü alıverin.
  • Sen takıma 8 yıl hizmet etmiş efsaneyi 1 dk da kovarım de. Taraftarı Fenerbahçe düşmanı ilan et. Samet i korkutarak orda bu hallere sok. İstemiyor bu taraftar seni Aziz bey gücüne mi gitti? gitmiş demek ki bu günkü açıklamada gördük.

3 temmuz sürecinde mağdur olduğunu düşünen taraftar arkandaydı şimdi ise mağdur olduğunu düşündüğü Alex in arkasında. Aykut 3 kere istifasını verdiğinde ikna edip takımda kalmasını sağlıyorsan Aykuttan daha çok bu kulüpte kalmayı hak eden Alexi de ikna etmeliydin. Krizi yönetemedin. Bıraksın gitsin de başka birşey istediğimiz yok zaten. Alex in gidişi bu adamların gidişinde ön ayak olacaksa ne hayırlı gidişmiş öyle diyede düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

Konuyu az çok okudum. Fenerlilerin pek çoğunun piyer dö sansar'a özür borcu var. Ortaklaşa bir kutu çikolata ayarlayıp gönlünü alıverin.

Kimseden özür falan beklediğim yok. Zamanında " fırsattan istifade giydiriyosun " diyenler şimdi görebilsinler yeterli. Aziz Yıldırım ın nasıl bir diktatör olduğu, yakımı hangi egolarla yönettiği dün canlı yayında apaçık ortaya çıktı. Bugün Uğur Meleke nin yazısında da bu konu geçiyor. Adamın tek derdi var " en üstte olmak" . Başka birşey umrunda değil. Dikkat ederseniz bugüne kadar kulüpte kim çok sevildiyse postalandı. Yöneticiler, futbolcular, direktörler de dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Evet Aziz Yıldırım'ın kulübü nasıl yönettiği bugün canlı yayında görüldü. Hala bu adamı savunup " büyük başkan" diyenler var. Nazi Almanya'sı gibi çökeceğimiz ve yıllarca patates yiyeceğimiz günler yakındır.

Nazi mi ? patates yemek mi ?
    sen film mi izliyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Evet Aziz Yıldırım'ın kulübü nasıl yönettiği bugün canlı yayında görüldü. Hala bu adamı savunup " büyük başkan" diyenler var. Nazi Almanya'sı gibi çökeceğimiz ve yıllarca patates yiyeceğimiz günler yakındır.

Nazi mi ? patates yemek mi ?
    sen film mi izliyon

Evet film izliyorum.
  • quote:

Valla ben baltalarımı 4-5 ay önce çıkarmıştım. Bu anı beklemiyordum. Açıkcası garip olaylar oldukça sırf beni afaroz edenler görsün diye konuyu gündeme taşıdım.

Ben bunca olayın olacağını göremeyenlere, bazılarının oyunlarını göremeyenlere anlam veremiyorum. Ama ben daha çok şey olacağını düşünüyorum. Aziz Yıldırım icraatlarına devam edecektir.

sen o zamanda doğruları söylüyordun, şimdi de doğruları söylüyorsun. tabi o zamanlarda çoğunluk seni taşladı, ama bugün onların birçoğu sana hak veriyordur. hala gerçekleri göremeyenlerin olmasını görmek üzücü ama yapıcak bişi yok. adam rolünü çok iyi oynuyor.
  • Yahu sen kimsin millet seni afaroz edecek isi gucu birakip seninle ugrasacak. İzledigimiz maclari biliyoruz biz. Neden su sike muhabbeti icin lig bitimi beklendide aninda mudahale edilmedi ? Aninda hukum verilecek bir olay neden bu kadar buyutuldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım futboldan anlamayan, futbolcudan anlamayan, yıllardır bir tek genç futbolcu çıkartamayan-çıkartmayan, Fenerbahçe gibi güzide bir kulübe şike lekesi bulaştıran (üstelik bu alanda ilk ! ) b,r başkandır. yıllardır FB yi oyuncak gibi kullanıyor. Vallahi bu adam yüzünden Football Manager bağımlısı oldum !
    Gitse de kurtulsak ...
    Aykut Kocaman' ı hala severim , ama içine agresif bir adam yerleştirmek lazım !
  • Aziz bu kulüpten Alexin gidişinden beter gidecek göreceksiniz. Hep son maçlarda giden şampiyonluklar 3 Temmuz süreci en son geçen sene yine son maçta verdiğimiz şampiyonluk. Geçen sene gs maçından sonra yediğim biber gazından sonra artık dedim Allah ta bizi sevmiyor kardeşim hiç mi güldürmez adamı. Nasıl bir hayır olabilir bu kadar kötü gidişin içinde. Birde üstüne Alexin hiç gibi gönderilişi. Meğer varmış işte herşeyde bir hayır. Aziz' in sonunu hazırlayan olaylar bunlar işte. Adam yöneticileri, sporcuları kısaca kendisine padişahım çok yaşa demeyen herkesi tek tek ihrac etti kulüpten şimdi sıra kendisini içerden çıkartan taraftara geldi. Artık nasıl kötü bir son yazmış Allah bilmiyorum ama adam en dehşet verici sonu resmen kendisi hazırlıyor

• yahu arkadaş tff ve uefa akladı bizi bunlar hala neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum ki hadi tff ye güvenmiyorsunuz uefa uefa diye ağladınız o da suçsuz buldu daha ne konuşuyosunuz siz ? 17 de 16 yapmışız bjk.gs.ts hepsini yenmişiz evet bu maçlarda da şike yaptık o zaman satın aldık sizi doğru mu ? yada bu takımları yenecek güce sahibiz ama sivasa şike yapıyoruz öyle mi biraz mantık kullanın ama nerdeee bu takım şike yapmış olsaydı son 2 maçta 2 şampiyonluk vermezdi bu takım şike yapıyor olsa onca sene türkiye kupasına hasret kalmazdı boş boş konuşmayın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

yahu arkadaş tff ve uefa akladı bizi bunlar hala neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum ki hadi tff ye güvenmiyorsunuz uefa uefa diye ağladınız o da suçsuz buldu daha ne konuşuyosunuz siz ? 17 de 16 yapmışız bjk.gs.ts hepsini yenmişiz evet bu maçlarda da şike yaptık o zaman satın aldık sizi doğru mu ? yada bu takımları yenecek güce sahibiz ama sivasa şike yapıyoruz öyle mi biraz mantık kullanın ama nerdeee bu takım şike yapmış olsaydı son 2 maçta 2 şampiyonluk vermezdi bu takım şike yapıyor olsa onca sene türkiye kupasına hasret kalmazdı boş boş konuşmayın artık.

Adam şike yaptık dememiş ki. Aksine üstümüze sürülen leke demiş. Sen konuyu iyi okudun mu? Konu şike mike konusu değil. aziz in yönetim biçimi konusu. Senelerdir uyguladığı sindirme politikasının konusu. 50, 60 70 80 li yılların filmlerine bak hep Fenerbahçeyi halkın tkımı olarak görürsün. Aziz in takımı olduk çıktık. Bilmiyorum yaşın varmı o kadarda Aziz gelene kadar anadoluda Fenerbahçe her gittiği yerde yerel halkı tarafından davulla zurnayla karşılanırdı. Şimdi deplasmana giden taraftar karşılıyor. Konuyu yanlış anlamışsın bir daha oku bence.

• quote:

yahu arkadaş tff ve uefa akladı bizi bunlar hala neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum ki hadi tff ye güvenmiyorsunuz uefa uefa diye ağladınız o da suçsuz buldu daha ne konuşuyosunuz siz ? 17 de 16 yapmışız bjk.gs.ts hepsini yenmişiz evet bu maçlarda da şike yaptık o zaman satın aldık sizi doğru mu ? yada bu takımları yenecek güce sahibiz ama sivasa şike yapıyoruz öyle mi biraz mantık kullanın ama nerdeee bu takım şike yapmış olsaydı son 2 maçta 2 şampiyonluk vermezdi bu takım şike yapıyor olsa onca sene türkiye kupasına hasret kalmazdı boş boş konuşmayın artık.

En ufak bir puan kaybında resmi şampiyon kim olacaktı farkındasın değil mi ?

• quote:

Şampiyonlar liginden kovularak aklandınız he mi?Allah akıl,fikir,irfan güzel huy versin bu güzel kardeşime.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayacaptain

quote:

Şampiyonlar liginden kovularak aklandınız he mi?Allah akıl,fikir,irfan güzel huy versin bu güzel kardeşime.

Elleşme... Bu arkadaş Dr Who ile beraber alternatif bir evrenden geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

quote:

size laf anlatmaya çalışmıcam ki zaten anlıyacak kapasitede insanlar olsanız böyle yorumlar yapmazsız herşey ortada uefanın şike yapanları kaç yıl men ettiğini iyi biliyoruz o yüzden siz aklınızı böyle şeylere yormayın işinize bakın bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

quote:

size laf anlatmaya çalışmıcam ki zaten anlıyacak kapasitede insanlar olsanız böyle yorumlar yapmazsız herşey ortada uefanın şike yapanları kaç yıl men ettiğini iyi biliyoruz o yüzden siz aklınızı böyle şeylere yormayın işinize bakın bence

/>

• Yine felaket tellalı gibi sadece kötü durumlarda söylüyorsun diyeceksiniz belki.
    Belki " sen cidden fenerli değilsin" diyeceksin..
    Ama gerçek şu ki her gün haklı olduğumu tekrar tekrar görüyorum.
    Bunun en açık örneği ise dün akşam ki maçtı.
    Oynanan oyun değil. Futbol değil. Sonuçta değil.
    Bundan 1 hafta önce Elazığ maçında Maraton üst "Yönetim İstifa" " Alex De Souza" diye bağırdığında yuhlayan, ıslıklayan Telekom dün akşam birleşip yönetimi ve Aykut hocayı istifaya topluca çağırdı.
    Verilen sözlerin, söylenen sözlerin hepsinin yalan olduğu gerçeği, takımın kimler tarafından nasıl yönetilmeye çalışıldığı dün apaçık görüldü ki taraftarlar yine hep bir ağızdan " Biz Fenerbahçeliyiz" diye bağırıyordu.

Açık sanırım herşey. Artık ne yönetime ne oyunculara güven kalmadı. Bunun sebebi medya mı? Büyük güçler mi?
    Hayır. Verdiği sözü tutmayan, dün akşam ki o muazzam desteğe karşı beklenileni veremeyen teknik heyet ve futbolcular.
    Taraftar Bursa maçında bir pankart açtı. Onun da fotoğrafını eklerim eve gittiğimde. " Beklediğimiz futbolu oynayın, Gerisini bize bırakın" diye. Dün akşam bir bakıma onun bir örneğini yaşadık. O futbolu göremesekde 90 dakika takıma desteğimizi esirgemedik. Var gücümüzle, tüm nefesimizle destekledik. Bağırdık. Hakemin verdiği kararlara, Sivaslı oyuncuların yere yatışlarına tepkimizi ağır şekilde verdik.Tek istediğimiz düzgün futboldu ötesi değil.

• Sen Fenerli değilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Sen Fenerli değilsin

Amin cümlemiz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.