Şimdi Ara

Ben geçtimmi kaldımmı bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://p1309.hizliresim.com/1f/8/sgfm8.png
    arkadaşlar bu durumda kaldımmı sorumlumu geçtm

• malesef kaldin 3 ders olmasi gerekti sorumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXEFSANEXx

http://p1309.hizliresim.com/1f/8/sgfm8.png
    arkadaşlar bu durumda kaldımmı sorumlumu geçtm

Ah be hocam yanlış anlama ama neden çalışmıyorsun. Değdi mi şimdi
  • yıl sonu notu kısmında 45 yazıo
  • malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy54 -- 8 Eylül 2013; 21:48:10 >
  • Bu kadar dersten nasil kalabiliyonuz hayret ediyorum calismayip calismayip yil sonu kaldimmi kaldimmi diye dertleniyosunuz yanlis anlama bnm kardesimde 11de kaldiydi tekrar 11 e gitti yapamiyom herkes ustune gelio diye okulda okulu birakti simdi basini duvarlara vuruo ne isiniz varda butun yil calisamadiniz hayir sayisal olsa nwysede hep sozel ezberle gir sinava cokmu zor yaw

• aynen bende kaldm sonra baktım arkadaslar ust sınıfta ben altta kaldım okul bıraktm lise 1 de ama neyseki dışardn bitirdim şimdi ygs de ne yapacagım dıye dusunuyorum kara kara ilk defa girecem temel (sıfır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat400 -- 8 Eylül 2013; 22:01:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat400

aynen bende kaldm sonra baktım arkadaslar ust sınıfta ben altta kaldım okul bıraktm lise 1 de ama neyseki dışardn bitirdim şimdi ygs de ne yapacagım dıye dusunuyorum kara kara ilk defa girecem temel (sıfır)

Yaşlilar gibi konusmus gibi oluyorum ama bilincli oldugum icin belkide.. Hayat siinavlardan ibaret sinavi kazanan yeni mutlu bi hayat kazanio

• Aynen katılıyorum neyseki direkten döndüm 1-2 sene geç oldu güç olmasın Fem e yazldım bakalım hedef Okul öncs. Öğrt. bi 7 ay sıkcam kendımı Artık
  • Kalmışsınız malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyShift -- 8 Eylül 2013; 22:13:11 >
  • quote:

Aynen katılıyorum neyseki direkten döndüm 1-2 sene geç oldu güç olmasın Fem e yazldım bakalım hedef Okul öncs. Öğrt. bi 7 ay sıkcam kendımı Artık

Direkten donemeyenlerde var şanslisin.. hic bise icin gec degil herseyin hayirlisi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikprensesi -- 8 Eylül 2013; 22:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanlikprensesi

quote:

aynen bende kaldm sonra baktım arkadaslar ust sınıfta ben altta kaldım okul bıraktm lise 1 de ama neyseki dışardn bitirdim şimdi ygs de ne yapacagım dıye dusunuyorum kara kara ilk defa girecem temel (sıfır)

Yaşlilar gibi konusmus gibi oluyorum ama bilincli oldugum icin belkide.. Hayat siinavlardan ibaret sinavi kazanan yeni mutlu bi hayat kazanio

Aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.