Şimdi Ara

Ben Kapalıyken ADSL i komşular kullanamıyor :S ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar, 3 komşu adsl kullanıoruz.. ana bilgisayara modemi yeni tanıttım.. ancak anabilgisayar kapanınca komşulara internet ulaşmıyor.. yani ben hep açık mı kalacam böyle.. ayarlara baktım, bişeyler denedim gene olmadı.. nerden kaynaklanıyor... bi yardım :S =?

• modemin markası ne
    nasıl paylaştırdınız interneti hublamı yoksa
    modem uzerindenmi?
    bunları yazmassan nasıl yardımcı olabiliriz biz kahinmiyiz?
  • 1 Modem 4 portlumu,
    2 Usb denmi bağladın,
    3 Dağıtımı switch mi yapıyo.
  • ana bilgisayara usb bağlantısı var.. diğer komşulara gitmesi içinde 8 lik ek hap var..
  • USB modem mi? Yoksa router mi?
  • hem usb den , hem enternetten kullanılabilen modemlerden işte..
  • E tabii ki, o durumda sen hep açık kalman gerekiyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer usb ise sen kapalı iken bağlanamazlar.
  • Sen modemin ethernetinden huba çıkman lazım, modemi de sürekli açık bıraktığın zaman sorun olmaz. Usb yi çıkar at. Kendine de hubdan al. Bizim o şekilde 6 kişi kullanıyoz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mostarman

hem usb den , hem enternetten kullanılabilen modemlerden işte..

o zaman sorun olmaması lazım

ayarlarını kontrol et... marka model nedir?
  • routerlı modem almanız şart.bizde 4 kişiyiz routerlı modem kullanıyoruz..sadece modem çalışıyor.ana bilgisayarın açık kalması gerekmiyor..bu sıcaklarda çok ısındığı için bozuk bir power supply in fanını çıkardık onla soğutuyoruz modemi.çok işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdci -- 6 Ağustos 2006; 22:57:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulalı

Sen modemin ethernetinden huba çıkman lazım, modemi de sürekli açık bıraktığın zaman sorun olmaz. Usb yi çıkar at. Kendine de hubdan al. Bizim o şekilde 6 kişi kullanıyoz.

Modemi tanıtmadan önce anabilgisayarda adsli hubadan alıordu, badana boya olaylarında kaybolduydu bende usb yi takmıştım, demek sorun ondanmıŞş.. saolun arkadaşlar...

• rica ederim, modemi tanıtmana da gerek yok usb kullanmadığında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.