Hocam benim kastım kendini geliştirme meselesinin abartılması. Milleti kitap kurdu, bilim aşığı, yazılım öğrenci yapmaya çalışmayı bunun baskısını uygulamayı doğru bulmuyorum. Yoksa bunları yapanlar beni ilgilendirmez. Başlıktaki kendimi geliştirmek istemiyorum olayından kastım buydu. Bahsettiğim hayat felsefesi vs kısmını "ben sizin dev dünyanızla ilgilenmiyorum. Kendi çapımdaki küçük-orta seviyedeki kendimi geliştirmelerim bana yeter" vs. demek için yazdım |
Ben kendimi geliştirmek istemiyorum! (2. sayfa)
-
-
Hocam bunu biraz gelistirip konu seklinde ac cok guzel yazi burada araya kaynamasin ZOOOOOAAAARTTTHHH
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nihilizm en bencil en hayatta kendinden baska hicbir seyi dusunemeyen miskin insanlarin siginagidir
Çoğu ateist bu yuzden nihilist olamaz bile adam ateisttir ama ahlaka inanir halbuki ateizm ve nihilizm aynı pakette gelir insan yaşamına ama hiccilik o kadar bos bir sey ki dayanamayip temelsizce ahlak uydurur insanlar
Ve bu forumdaki insanlarin yuzde 90i gizli yada acik nihilist reel hayatta bu oran daha fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet nihilistliğe heves ederim ama bir türlü beceremem. Keşke olabilsem keşke boşverebilsem. Senelerdir uğraştığım ama anıların ve saplantılarım yüzünden tekrar başka şeylere tutuklu kaldığım için pekte beceremiyorum. Burada başkalarına "bencil olun" diye tavsiye vermem bu açıdan ikiyüzlülük olarak algılanabilir ama maalesef insanlarımızı kurtarmanın tek yolu bu.
Çünkü bu ülkede herkes bencil. Bencil olan bir toplumda fedakar olursan, genç yaşta ruhunu öldürürler. Beni öldürdükleri gibi. Benim yaptığım hataları yapmaması lazım bu küçük çocuğun.
Alıntı
metni:İstekler ve hedefler büyüyünce etik egoizmde bir takım çelişkiler meydana gelebiliyor Öyleyse istek ve hedefleri büyütmemek lazım. Hayattan beklentisi olmayan nihilizme zaten ters bir durum beklenti içinde olmak. Böyle bir çözüm geliştirilebilir.
-
Başkan yoruluyom, şöyle enerjik bir günüme denk gelmesi lazım kafamın rahat olduğu yazmak istediğim bir güne. Kırmızı tuborgun da etkisi geçti şimdi hele hiç yazmamam. Yazıları zor anlıyorum bazen cümleyi kaç kez okuyorum şuan. Son zamanlarda rutin olmaya başladı.
-
Yazılım öğrenmezsen aç kalırsın bunu bil. Yazılım öğrenmek çağımızın gerekliliği.
Hayatın boyunca türkiyeye bağımlı kalmak istemiyorsan ve iyi bir maaşa çalışmak istiyorsan yazılımı iyi şekilde öğren.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
emperyalizm sistemi kurduktan sonra sana roller biçer eğer beğenmezsen çeşitli yollarla kurbanlaştırıp seni metalaştırır. hepimiz birer piliz. ya beraber kazanacağız ya da köleleştirilerek ruhsuz öleceğiz. hepimize cyber bullying yapılması için geliştirilen lugatlardan biriydi kendini geliştir zırvası. 10 dalda 10 marifet beklemek şeytan işiydi. sistem de şeytanın sistemiydi hatta. uzun süre göremedik. umarım birlik olmayı bir gün başarabiliriz.
-
Mutlak kaderinde değişim olan biri eğer seve seve buna yönelmezse, zorlu ya da ağır deneyimler gelip onu bulur.
-
günde şu kadar kitap oku, şu kadar su iç gibi saçma sapan gereksiz motivasyon videolarını izlemeyi bırakıp hayatı kendi isteğiniz gibi yaşayın. günde 3 litre su derler, adamın midesi patlayacak seviyeye gelir daha 1 litre içmeden. demekki size 1 litre yetiyor. kitap okumayıverin, artık kitap mı kaldı, herşey teknolojiye döndü, daha kolay yollardan edinmek var. birisi de ansiklopedi kullanın demiş. oldu paşam yazarken de çivi kullanalım mı?
-
Başkan yaş kaç çok merak ettim. Yanlış anlama yazdıkların çok anlamlı ve doğru. Bunu hangi yaştaki bir insan elde etti onu merak ediyorum ben ve bu fikirleri sana aşılayan bilinç altındaki kişi kim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
33 hocam. Kimse aşılamadı kendi birikimlerim. Tecrübe en iyi birikim maalesef.
Bende oyun oynamak istiyorum uzun koşular yapmak istiyorum koşarken yorulmamak istiyorum bordo bereli olmak istiyorum sevişmek istiyorum kitap okmak istiyorum film izlemek istiyorum 31i bırakmak istiyorum bunlardan hangisi mümkün bilin bakalım
Sizin sorununuz tembel olmaniz bunun sjwlikle alakasi yok.
Tembelsin
kısaca sen çalışmayım boyuna yan gelip yatıyım tembellik edeyim diyorsun heva ve hevesle yaşam geçiriyim diyorsun çalışmadan bu deviri bırak hiçbir devirde geçimini sağlayamazsın
Tembellik edeyim demedim sadece bunun baskısı hoşuma gitmiyor ve bu işin aşırısını sevmiyorum.
Ben kendi araştırmalarımı bilgi öğrenmelerimi yapıyorum. Elimden geldiğince spor yapıyor ve düşüncesel aktivitie gerçekleştiriyorum.
Tabi yazılım öğrenip robot yapmıyorum günde 1 kitap bitirmiyorum diye tembel oluyorsam eyvallah senin fikrin saygı duyuyorum.
Evet tembel olabilirim aslında haklısın. Ama bu çıkarımı yapmak için gittiğin yol yanlış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 14 Aralık 2021; 12:26:30 > -
Olabilir.
NorfairPrinceyoutubeHow many times Mikami Teru used the word «sakujo»? VIEWS ARE OVER NINE THOUSAAAND!!https://www.youtube.com/watch?v=aPoQmytWvIQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 14 Aralık 2021; 12:27:6 > -
Hocam rekabet çok üst düzeyde şu zamanda. Biraz limitleri zorlamak gerek bir de pratikte kısa sürede faydası olacak şeyler üzerine çalışmak daha mantıklı sizin açınızdan.
-
Hocam maalesef orası öyle zaten. Sadece bir yakınma gerçekleştirdim.
-
Ben bu çocuğun babasıyım. Ben bu çocuğu beslemek, barındırmak istemiyorum. Keyfime bakmak istiyorum. Başkası için yaşamak istemiyorum. Gitsin dışarıda ne istiyorsa yapsın.
İronidir...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X