Şimdi Ara

Ben kimim? Ben neyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese ilk olarak merhaba ben 18 yaşında bir erkeğim. Lütfen yazımı sonuna kadar okuyun. Benim sorunum ben hiç dışarı çıkmak istemiyorum aslında istiyorum dışarı çıkıp gezmek eğlenmek ama bir yandanda istemiyorum. çok konuşkan bir insan degilim. Bazı insanlar bana çok yapmacık geliyor hal ve hareketleri her zaman ilginç gelmiştir o tür insanlar ben onlar gibi yalandan mutsuz olduğumda mutluymuş gibi yapamıyorum. Anı yaşayamıyorum. Ne yaparım bilmiyorum bu hayattaki amacım ne? Açık Öğretim den okula devam ediyorum. Hayatta Bir şeyi istiyorum ama yapamıyorum. Cesaretim yok. Bir insanın karakteri onun geleceğini çok etkiliyor onu öğrendim. Arkadaşlar kısaca benim ne yapmam gerekiyor herhangi bir iştede çalışmıyorum. Bilmiyorum belkide çalışmak işe yarar ama ben emir almaktan hayatım boyunca nefret ettim. Bugün Cristiano Ronaldo nun belgeselini izledim ve çok etkilendim. Bir Sözü var ronaldo nun. 'Acı çekmeden bir şey elde edemezsin' gerçekten çok etkilendim filmden. Ama bana göre Messi ronaldo dan herzaman daha iyi bir futbolcudur. Önerilerinizi yazarmısınız şimdiden herkese teşekkür ederim.

Biraz karışık gelebilir yazılarım umarım anlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Ben kimim?  Ben neyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZippoCH

Ben kimim?  Ben neyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Audi®

git bi gusul abdesti al guzel bi tevbe istigfar et iki rekat sukur namazi kil saglikli oldugun icin karnin tok oldugu icin sicakta oturdugun icin bilgisayarin internetin oldugu icin sonra gunluk namazlarini kilmaya basla manevi boslugunu doldur cunku sen manevi olarak kalbini ve ruhunu tatmin etmezsen ne yaparsan yap bi sure sonra o yaptigin sey de sana bos gelmeye baslar cunku Allah(c.c.) insanoglunu bir sonsuzluk uzere yaratti bizim kalbimiz ancak onu anmak onu bolca zikretmekle tatmin olur bu dunya nimetleri ne kadar kazanirsan kazan ne kadar mevki sahibi olursan ol hep daha ustunu daha iyisini istiyorsun bkz.firavun. cunku biz bura ile tatmin olsa idik cennetin ne degeri kalirdi Allah i hasa ve kella kimse anmazdi eger biz gercek manada tahkiki bir iman ile ona yonelirsek o zaman yaptiklarimiz bir anlam kazanir ha ben cok mu yapiyorum bu dediklerimi en azindan bunun bilincindeyim ve cabaliyorum bunlar uzun konular sozun ozu once sukrederek basla

Yazınız için teşekkür ederim tabiki namaz kılmak vb. şeyler insanı tatmin, huzur gibi etkenler sağlar ama karakterimde değişimler olurmu bilmiyorum.

• Hangi şehirde yaşıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edıfıce

Hangi şehirde yaşıyorsun ?

Istanbul

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazıyı ben yazdım zannettim. Aman hocam çok dikkat et. Bir süre sonra bu durum giderek kritik bir hal aliyor, sosyal fobiye kadar yolu var yani.

Şimdi kendime bakıyorum mutsuz olacak hiçbir durumum yok. Çok iyi bir ailem var, maddi gelir iyi. Sakat falan değilim sağlıklıyım elim ayağım tutuyor. Bence bu biraz kişilikle alakalı bir durum. Kimisi yasitlarına göre çok daha olgun olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.