Şimdi Ara

BEN KÖTÜ BİR İNSANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabayın arkadaşlar,ben dünyadaki en kötü insanlardan biriyim,annesini,eşini,çocugunu sevmeyen baskı uygulayan biriyim,bunu senelerdir yapıyorum ve bununla başa çıkamıyorum,psikologa bile gittim ama hava,aşırı sinirliyim,bu hayat böyle çekilmez oluyor,sizinde buna benzer durumlarınız varmı,bıktım etrafımı kırmaktan,artık hiç dostum yok

• Dostum sen fazla bunalmıssın bence ailenden ve herkesten uzak ciddi bi tatile git.Gidemeyeceksen bence bi sporla ugras falan yoksa sinir sorununu cozemessin...
  • Bence bir dövüş sanatıyla uğraş. Sana iyi gelir.
  • aılenden bır sure uzaklasmayı dene

ozlem ıyı gelır ama tekrar eskı halıne donersın

alınma ama sorun basıt aslında gucun onlara yetıyo sozun en cok onlara gecıyo dıye boylesın tahmınımce
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

DH'den de mi dostun yok?

burada daha yeniyimki,nasıl buradan dostum olsunki,bende aşırı dürüstlük ve düzenlilik hastalıgı var,bir şey 1mm oynasa hasta olurum ve bu halime kimse katlanamıyor,ben dahil,kafayı sıyırdım,çocukta bana çekecek diye çok korkuyorum,galibe en iyisi bir müddet evdende şehirdende uzaklaşmak,dag başına yada ıssız bir deniz kenarına gitmek yoksa yerim akıl hastahenesi gibi

*AXI*

gücüm ona,buna yetiyor meselesi degil,kavga etmedigim kimse yok 2 defa hapise girdim ve dayakda baya yedim,en son 8 kişi beni iyi benzetti,elimde degil,ama bunu ya bırakacagım yada başıma çok kötü şeyler gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kar delen -- 20 Mayıs 2008; 10:19:27 >

• keşke kötü olabilsem
  • Yaşasın kötülük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin sinirlenip bunaldığı durumlar olur, bu sorunu kendi başına çözmeye çalışman gerekir. Pskilokoüa da git tabii ama , ikinci kişilerin yardımıyla yada ilaç vb. alarak yapılan çözümler bana göre geçici çözümlerdir.

Sakin sakin düşünmeye çalış, kendine ilerisi için hedef belirle ve bu hedeflere ulaşırken etrafındakileri kırmamaya özen göster. ( Sınav stresi, arkadaşlarınla aranda yaşadığın birtakım sıkıntılar vb. bu sıkıntıları bir kere bile eve yansıtmaya başladıysan bunu durdurman bazen zor olabiliyor.)

Yaptığın hataların farkında olman da iyi bir durum fakat hatalarını bile bile tekrarlıyorsan işte bu pek iyi değil.

Ailenle durumu konuş;

"Size bağırıyorum ama bağırma sebebim bu, lütfen bu konuda biraz dikkatli olursanız bende sinirlerimi kontrol etmeye çalışırım" dersen bence bu durumu aşmanda sana çok yardımcı olur.

Ama bu durumu suistimal etmemeye dikkat et, onlar tekrardan bir hata yaptığında "Ben size söylemiştim diyip , kendinizi haklı gibi gösterme".. Herkesin hatası olur ama en azından bu yöntemle yavaş yavaş hatların önlenebileceğini umuyorum.

Ben hep bu yöntemi uyguluyorum ve oldukça da başarılı olduğunu sanıyorum

Edit:Yazdıktan sonra gördüm, titizlik hastalığı varmış sende de benim gibi...Bu sorunu artık aşmaya başladım ben Tamamen olmasa da yavaş yavaş kafaya takmamayı öğrendim.Eski halimle perdelerin yamuk durmasından tut, sehpanın çapraz durmasına, halı, televizyon vb. herşeyin yamuk ve dağınık durmasına sinirlenip bağırırdım Yine aynı şekilde bu durum için de evdekilerle konuşup bu durumu hallettik.Herşey derli toplu olsun canımı yiyin şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 20 Mayıs 2008; 10:29:37 >

• allah sabır versin
  • öncelikle kendinden güçsüz olanları ezmenin kötülüğünü bir düşün.

kendine uğraş bul.yazıktır günahtır senin eline bakan,yüzünde bir gülümseme bekleyen insanlara eziyet etmek.etrafına bir bakarsan bu tip insanlar yaşlanınca

eşinin etrafında pervane olur.ama iş işten geçmiştir kadıncağız çökmüştür.ve seni o kadından başkası çekemez.elindekilerin kıymetini bil ve kaybetmeden sahip çık.
  • Ailenin kırmanın üzüntülüğünü yaşayıp yine hala bile bile yapıyorsan İraden zayıf kendine hakim Olamıyorsun.Yaşın ufak mı dicem hapise girdim çıktım diyorsun.Valla geçmiş olsun kötü bişey.=(
    Bence en iyi ilaç Tatil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mxyzptlk -- 20 Mayıs 2008; 12:10:33 >
  • sana iyi bi sopa lazım ki akıllanasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kar delen

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

DH'den de mi dostun yok?

*AXI*

gücüm ona,buna yetiyor meselesi degil,kavga etmedigim kimse yok 2 defa hapise girdim ve dayakda baya yedim,en son 8 kişi beni iyi benzetti,elimde degil,ama bunu ya bırakacagım yada başıma çok kötü şeyler gelecek.

hmmm genelde boyle olur
    senın durum farklı o zaman

dostum bende cok sınırlıyım senın kadar olmasada sınırlenınce sevdıklerımı kırdıgım zamanlar olur

bu gıbı zamanlar dıyelım telefonda konusuyorsam musade ıstıyorum.kapatıp sakınlesmeyı beklıyorum.o kısının benım ıcın yaptıgı fedakarlıkları dusunyorum.

ıyı gelıyor,tavsıye ederım

• quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

sana iyi bi sopa lazım ki akıllanasın

zaten 8 kişi beni iyi benzetti diyor arkadaş.daha ne sopası olsun.
  • Aikidoya basla derim hem ruhunu rahatlatir hemde kendine hakim olmayi ogrenirsin aikido ne diyorsan
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Aikido bence dene denemekle birşey kaybetmezsin
  • Bunları yazdıktan sonra oturdum baya düşündüm,ve biraz hava almak için dışarı çıktım,bucadan,balçovaya kadar yürümüşüm,(baya hava aldım)oglanı düşündüm,kendi çocuklugumu düşündüm,babamda bize baya zulüm yapmıştı,bende onun gibimi olacagım diye ağladım,kendime zarar vermeyi bile düşündüm ama ya sonrası ya sonra oglum ne olacak,ona kim bakacak,daha lise 2 de önünde uzun bir okul yaşamı daha var ama benim gibi denyo baba bunla nasıl başa çıkacak diye kendi kendimi yedim,ama bugünde sokakta baya insanlarla konuştum,bazıları bana bir iki doktor tavsiye ettiler,bakacagım artık,artık kimseye zarar vermek istemiyorum(arada sopayı bende yesem)

• Kardelen nickinde bi yobaz vardı, onunla alakan yoktur umarım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yeraltından Notlar

Kardelen nickinde bi yobaz vardı, onunla alakan yoktur umarım ?

yobazdan ne kasteddiginize baglı,ama ne öyle nede böyle dinle minle,yobazlıkla alakam yok.
  • olm get kendini boğazdan at da hayırlı bi iş yap o zaman
  • Bence İntihar et eşin,Çocuğun,Ve bütün sevdiklerin kurtulsun

şAKa hee:
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.