merhaba arkadaşlar ben notebook almaya karar verdim. yalnız büyük kararsızlık içerisindeyim. gerek marka gerek işlemci konusunda. forumda gezindim incelemeler yaptım. tanıdıklarıma ve bu işte iyi olduğunu düşündüklerime danıştım. yalnız kafam daha da karıştı. nedeni herkes başka bir marka öneriyor.birisi filan markanın filan modeli kesinlikle hata vriyor derken diğeri bana o modeli kesinlikle öneriyor. fazlasıyla tutarsızlık sözkonusu. forumdaki konuları inceliyorum. herkes kullandığı bilgisayarı övüyor. aslında buna diyecek birşeyim tabi ki. ama notebook u yeni aldığınızda onun süper bir alet olduğunu hemen anlayamayız herhalde. bir kaç kere şahit oldum. pc ilk alındığında sorunsuz olurken ileri ki zamanlarda ya fan problem yapıyor ya işte hard discten sesler filan gelmeye başlıyor vs. bu tür sorunları çok duyduğum için açıkçası tedirgin oluyorum. sizden ricam uzun zamandır kullanıp da memnun kaldığınız marka ve modelleri paylaşmanızdır. benim notebookta ardığım özellikler öncelikle hız. çok fazla bilmemekle beraber i7 işlemcinin çok iyi performansa sahip olduğunu duydum.gerçi fiyatlar bana göre bir hayli tuzlu ama. illaki i7 düşünmüyorum zaten iyi performans veren çif çekrdek işlemi de mümkündür. bilgisayardaki özellkleri yüksek istiyorum çünkü grafik programları kullanıcam. ekran kartı iyi olmalı. ses sistemine de önem veriyorum. bütçem en fazla 1700 dür. aşağı olursa daha iyi olur tabi. ben ilgilenecek olan arkadaşlara şimdiden teşkkür ederim. kolay gelsin..
Yukarıdaki pcyi önerebilirim. Ben bir benzerini kullanıyorum. İndirimde idi sanırım indirim sona ermiş.
exper nr81b
ben kullanıyorum ve gerçekten sorunsuz
quote:
Orijinalden alıntı: kizilelma exper nr81b
ben kullanıyorum ve gerçekten sorunsuz
Hadi yaaw gercekten mi..?
gerçekten
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. diğer kullanıcıların paylaşımlarını da bekliyorum müsait iseler ;)
ASUS N61j 5730 ekran kartı varken ve ısınma gibi problemleri olmadığından(ben yaşamadım) tavsiye ederim...Tek sorunu beyaz veya gri kasasını bulamamış olmam