Şimdi Ara

Ben mi anormalim arkadaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bu konuyu niye açtım açıklayayım.ben sıradan bir üni. öğrencisiyim ama hala tam olarak oturmuş bir arkadaş çevresi oluşturamadım malesef.bu benim asosyal yapımdan kaynaklanmıyor,bu konuda çok titizim sadece.karşılaştığım çoğu kişi hayatı umursamaz ve tembel tipler ve ben bu kişilerle cidden arkadaş olursam hedeflediğim noktadan uzaklaşacağımdan korkuyorum.tek başıma takılmak da sıkıyor insanı,yaklaşık 1 yıldır sevgilim de yok ve bu gidişle olmayacak.şu an gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum:S gitarım var,alıp bir kursa mı yazılsam? bir yerde part-time mı çalışsam? veya alternatif kafamı dağıtabileceğim kurslar var mı? arkadaşlar bir el atın şu yardıma muhtaç arkadaşınıza

• Bence ingilizce kursuna başlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Bence ingilizce kursuna başlayabilirsin.

bölümüm dersleri ingilizce zaten 2. bir dil nasıl olur ki acaba?
  • İzmir ekonomidemisin yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

İzmir ekonomidemisin yoksa

izmirli olduğum doğru da eskişehirde okuyorum.bir tanıdığa mı benzettin?
  • ben ekonomideyim .Yazildigim gune lanet olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: biktimokuldan

ben ekonomideyim .Yazildigim gune lanet olsun....

nick-post uyumu diye buna derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

valla benim bir arkadaş okuyor orda,fotoğraflarında gayet mutlu görünüyordu yabancı bayan öğrencilerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

+1

• Ya izmir sonucta maksat guzel kızsa kamyon kamyon var ama orasi insanligin öldugu yer... duvara yaslayip koridorlarda cogalma istegi olaylari donuyor yaz yaklastikça ahlak yok yazik yazik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

okuldan bikmamin sebebi ingilizceye karsi duyarsizligim biri bi tarafima bellek takip atsin kursun su dili yav

• quote:

Tercih dönemi reklam yapıyordu bir üye,süper vs. diyerek

Neyse,bence durumun normal.Şu noktada senle ortak ilgileri olan kişilere yöneliceksin.Mesela basketbol oynuyorsan boş gününde hazırla eşyaları,okulda salonda takıl,illa ki kafana göre birisi gelir.

Öğrencilerin düzenlediği gezilere gidebilirsin,fotoğraf makinesi alıp kulübe girebilirsin.

• quote:

Ya izmir sonucta maksat guzel kızsa kamyon kamyon var ama orasi insanligin öldugu yer... duvara yaslayip koridorlarda cogalma istegi olaylari donuyor yaz yaklastikça ahlak yok yazik yazik

sakin ol şampiyon biz de o tür şeyleri sevseydik şu an o ortamlarda yapardık dediklerini.ben de nereye ait olduğumu arıyorum şu anda
  • quote:

Ya izmir sonucta maksat guzel kızsa kamyon kamyon var ama orasi insanligin öldugu yer... duvara yaslayip koridorlarda cogalma istegi olaylari donuyor yaz yaklastikça ahlak yok yazik yazik

Bu mu yani bıkma sebebin?Ahlak yok,okul kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Neyse,bence durumun normal.Şu noktada senle ortak ilgileri olan kişilere yöneliceksin.Mesela basketbol oynuyorsan boş gününde hazırla eşyaları,okulda salonda takıl,illa ki kafana göre birisi gelir.

Öğrencilerin düzenlediği gezilere gidebilirsin,fotoğraf makinesi alıp kulübe girebilirsin.

Olgunca bir yorum ama arkadasa ihtiyacim yok cevrem var dogma buyume buraliyim ayrica bole entel isler hosuma gitmez arabaya atlayip kız arkadasimla gezmeyi yeglerim tek sorun okul her sabah o lanet turnikeden gecerken fbı ajani gibi duran guvenlikci amcanin yuzunu gormemde olabilir tam bi fikrim yok acikçasi okulu sevmememin

• quote:

quote:

Bu mu yani bıkma sebebin?Ahlak yok,okul kötü

Ahlak sadece bir bolumu soylesene boyle bir ortam guzel olur mu sence kız ve ya erkek dedigin arkadaslarin koridorlarda neler yapiyorlar?
    İnsanlik yok afedersin ama herkez p**lik pesinde mutevazilik yok yardimseverlik yok dostluk yok onun yerine entrika dedikodu arkadan iş cevirme duyarsizlik saygisizlik alay etme . daha sayiyim mi? Ve benim basima bir olay gecti onu anlatiyim ; otoparkta sira vardi kız arabasinin camini acip kafasini cikardi su otoparki 5 tl yapsinlar ya her sabah sira bekliyoruz dedi Allah askina bole insanlardan ne olur ki??? Alayi hayatin zorlugundan habersiz insanlar

• quote:

quote:

ne yalan söyleyeyim basketbol,futbol,tenis,masa tenisi,yüzme,karate... bu güne kadar uğraşıp yarım bıraktığım spor dalları bazılarını fiziksel yetersizliğim yüzünden bırakmak zorunda kaldım,bazıları da sıktı.yine de eyw,umarım gideceğim herhangi bir kursta kafa insan bulurum.

• quote:

quote:

quote:

Olgunca bir yorum ama arkadasa ihtiyacim yok cevrem var dogma buyume buraliyim ayrica bole entel isler hosuma gitmez arabaya atlayip kız arkadasimla gezmeyi yeglerim tek sorun okul her sabah o lanet turnikeden gecerken fbı ajani gibi duran guvenlikci amcanin yuzunu gormemde olabilir tam bi fikrim yok acikçasi okulu sevmememin

Yanlış oldu galiba alttaki paragraf konu sahibine hitaben yazılmıştı

Sağlık olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.