Ligde oynayan en iyi yerli oyuncu ama işte maalesef milli takıma bakınca aslında toptan vasat oyunculara sahip olduğumuz ortaya çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Selçuk un sanırım sorunu kapanan takımlara karşı ne yapacağını tam kestiremiyor. Bu da bizim ligimize çok alışık olmasıyla alakalı herhalde. Zamanla toparlayacaktır. Melo nun da biraz düzelmesi gerekiyor daha etkin oynaması için. Ama dün akşam ne melo ne selçuk doğru düzgün birşey yapmadılar. Tek etkili adam olan Amrabadı da Fatih Terim çıkarttı yerine sanki daha iyi bir adammış gibi Aydın ı koydu. Açıkcası ben Burak ı çıkarıp Elmanderi almasını beklerdim ama tercihini farklı yönde kullandı Burak ı kanata çekti. Garip bir oyun vardı akşam. Daha 15. dakikada GS böyle oynarsa 2 tane yer dedim. Fatih Terim sürekli baskı kurucam diyip defansını zayıf bırakıyor. Zaten zayıf olan defans daha da zayıflıyor. Bu şekilde devam ederse puan alması çok zor.
Bunları yazmak için girmiştim. Sağol Piyerpare .
Utanmıyorsun dimi? Bari üç beş birşey karalasaydın
Sen karalarsın yerime .
Selçuk ilk golde içeriye doğru koşusunu sürdürseydi gol yemezdik arkasındaki adam içeri girdi golü yaptı. Birinci derece hatalı olmasa da Selçuk gibi bir oyuncunun o pozisyonu sezmesini beklerdim
Biz böyleyiz zaten arda kim ya o da oyuncumu diyorduk adam a.madridde direk oynuyor hemde falcao ve 1-2 oyuncuyla birlikte as oyuncu konumunda gereksiz maçlarda dinlendiriliyor o derece :)
Bence futbolu messi ve ronaldodan ibaret görmemek lazım sonuçta bu adamlar heryerde yok.
Selçuk herkesin hatta tvlerde deli gibi eleştirenlerinde itiraf ettiği üzere melo yüzüne bu sene pek birşey ortaya koyamıyor.Çünkü melo yetersiz kaldığından onuda toparlaması gerekiyor.Biz selçuktan deli gibi çalım atsın, şov yapsını beklemiyoruz zaten.Saydığın şeylere birde verdiği mükemmel ara pasları eklersek zaten daha ne yapsın deriz :) Hani illa kıyas etmeye getirdiysenizde evet fernandes ayak becerisi daha fazla olduğundan çok kritik bir noktadan peşpeşe çalımlarla geçebilir, bu selçukta olacak diye bir kaide yok.Selçuk daha bi alex tarzında, atletik çalımcı oyunculardan değil.
Günlük yaşadığımızdan dolayı senin yorumun şuan kabul görebilir ama selçuğun geçen sene attığı ve attırdıklarına bakarsak gerçekleri gösteriyor zaten.Nasıl fernandes için diyorsak bu adam portekizde oynamalı diye selçukta milli takımda oynamalı.Selçuk milli takımda daha iyi işlerde yapar sürekli oynarsa çünkü etrafındakiler daha istikrarlı oyuncular olacak.Nuri diye övdüğünüz adamı daha düne kadar yerden yere vuruyordunuz noldu liverpoolda toparlandı diye yine mi şahlandırdınız :) işte bunlar günlük yorumlar.Yanlışta anlaşılmasın ben nuriyi severim, beğenirim.Ama nuride etrafındakiler durgunsa destek olmazsa yok olur gider.Yoksa çoktan nuri milli takımda yıldızlaşmıştı.
Ve şunu kabul edin oyuncuyu daha iyi yapan etrafındakilerdir, eğer etrafındakiler düşerse o oyuncu nekadar iyi olursa olsun düşer.Bu yüzden sırf eleştirmek için futbolun dışına çıkmayalım ve bir maçı izlerken bakalım etrafındakiler ne halt ediyor diye :)
Futboldan anlamayanlar geliyo konuşuyo... adamın işi o.. 90dk boyunca sürekli haraket halinde.. zaten başlı başına süper bir şey... orta sahada her top ondan çıkıyor.. arada ileride çıkıyor geriye geliyor.. 90 dakika boyunca ne yapmasını bekliyorsunuz? deli danalar gibi koşşa dk 60'dan sonrası olmaz..
enerjini en güzel şekilde kullanıyor.. top dağıtıyor.. orta açıyor... 5-6 kişiyimi çalımlaması gerekiyor.. siz o koca göbeğinizle koş ulan koş.. gol at.. defansa gel demesi çok kolay.. düzenli beslenmesi gerekiyor sağlam antrenman yapması gerekiyor.. barca macına bak xavinin yaptıklarına aynısını selçuk yapıyor.. ne eksik ne fazla..
benim dediklerimi kavrayanlar hak vereceklerdir..
quote:
Orijinalden alıntı: semblance
quote:
Orijinalden alıntı: PossoPazzo
quote:
Orijinalden alıntı: semblance
quote:
Orijinalden alıntı: PossoPazzo
quote:
Orijinalden alıntı: donnaiolo
Ben Beşiktaş'lıyım önceden belirteyim.
Şelçuk'u seyrediyorum, orta sahada topu alıp yanına vermekten, serbest vuruş kullanmaktan ve iyi orta açmaktan başka bişey yaptığını izlediğim maçlarda görmedim, arada sırada da araya iyi top atması var. Ne bir çalım, ne bir takımı komple atağa kaldırma, ne bir liderlik en önemlisi SORUMLULUK. Zamanında bu ülkede Alex bile tartışıldı ama Selçuk yere göğe sığdırılamıyor.
Neden bukadar yazıyorum ? Gs nin durumu umurumda değil, benim derdim Milli Takım. TR'nin en iyi orta sahası denilen Selçuk ne bir Fernandes nede bir Alex.
Milli Takım'a gelince, SEVMEMEME rağmen Emre gibi bir adam dururken, defansif anlamda sağlam Topal dururken, en önemlisi Nuri gibi dünya standartlarında, dünya futboluna yön verebilecek orta sahalardan biri dururken Selçuk kimdir ?
Abartmaktan başka bişey yaptığımız yok, neymiş dünyanın en değerli 5-6 liginden biriymiş, hadi canım. Bakın Ingiltere, Almanya, Ispanya, Ingiltere, Italya demiyorum, açın bir Rusya, Fransa, Portekiz ligi maç özetlerini izleyin ne kadar geride olduğumuzu anlayın.
Milli Takım sahadayken Selçuk Sekçuk diye bağırmaya devam edin çok doğru yoldayız çok, yazık..
Şu maçı izliyorsun sonra sakin oluyorsun. Bak yanlara veriyor pasları.
Kardeş 1 kere adını duydum oda son gol ne burda? ne yapıyor sen bunu atarken ne düşündünde attın yani onu açıklasana..
2 asist yapan adamın 1 kere ismini duyduysan. İyimiş.
:) Tamam kardeşim yaşın küçükmüş fazla sorun olacağını sanmıyorum , senide anlıyorum..
Şu yazdıklarımdan yaşın küçük olduğunu çıkardın,sorun yok bu arada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme