Şimdi Ara

Ben mi futboldan anlamıyorum yoksa Selçuk'ta abartıldığı kadar iyi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selçuk da bu sene ciddi bir performans düşüklüğü var.
  • Futboldan anlamıyorsun .
  • Aynı fikirdeyim. İkili mücadelelerde en ufak müdahelede kendini yere bırakan, çalım atamayan bir orta saha oyuncusu ne kadra iyi pas atarsa atsın (ki Avrupa maçlarında o pasları da atamıyor) yeterli değildir. Selçuk şu anki özellikleriyle Avrupa standartlarında ancak ve ancak defansif ön libero olabilir bir de bu adamı Xavi ile kıyaslayanlar var..
  • Selçuk normalde iyi oyuncu, en iyi Türk oyunculardan bir tanesi de bugün O da çok kötüydü.
  • selçuk iyi oynayamıyorsa bunun nedeni melonun formsuzluğudur. melo formunu kazansın selçuk arkayı meloya teslim edip yardırmaya başlayacaktır.
  • Selçuk melodan dolayı kötü oynuyor diyorlar ama gerçek var selçuk formsuz. Toparlanacaktır hamit gibi
  • kendi bölgesi için biraz fazla yumuşak bir oyuncu, daha fazla ayakta kalması fizik gücünü geliştirip ikili mücadelelerde daha diri olması lazım.aslında şöyle bir fergusonun eline geçecek ki selçuk, adam sportingteki kız gibi ronaldodan bir tank yarattı resmen
  • Tamam iyi oyuncuda cok fazla abartıyorlar. Türkiye ligi şartlarında gayet iyi, ama braga karşısında pek bir varlık gösteremedi. Yani seni alıp taşıyacak bir oyuncu değil Selçuk. İyi bir takım oyunusu sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam milimetrik ağzına pas atıyor forvetler kaçırıyor, araya havadan top salıyor ofsayt yok ofsayt veriyorlar, serbest vuruş olacak Burak gelip vuruyor, korneri en mükemmel yere kullanıyor zahmet edip kafaya çıkan yok, pres yapıp top kazanayım diyor Melo zahmet edip adamını kapamıyor verkaç yaptırıyor vs vs...
  • bu maçla fln alakası yok ben gep söyledim, en son milli maçlarda da söyledim, selçuk kesildi diye millet canını yırttı, kusra bakmasınlar emre 35 yaşında da olsa keser selçuğu. iyi oyuncu buna kimse laf edemez ama ekstra müthiş oyunun akışını değiştirebilcek bi oyuncu değil bence, pas yeteneği çok iyi orta sahada işe yarıyo.

oyunun akışını türkiyede değiştirebilir zaman zaman, ama ligimizde bunu yapmak çok marifet değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Selçuk normalde iyi oyuncu, en iyi Türk oyunculardan bir tanesi de bugün O da çok kötüydü.

Bitmiştir. Ayrıca şuan ligimizde oynayan en iyi türk oyuncu desek yanlış olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

ilk golde onun hatası vardı izleyin gene sabredecem hayallerimi yıktın selçuk

bence o golde selçukun hatasi yoktu. ilk hatayı semih yaptı sonra dany... o bölgede olması gereken kişi meloydu. selçuka o golde hatası var demeyin bence. dün gerçekten iyi oynamadı ama selçuk bence çok iyi futbolcu. zannediyorum bu ikinci şl maçı. çokta normal.
  • O Emre B. messl gibi oynasa bile sevmem.Adamdan iticilik akıyor.

• Selçuk un sanırım sorunu kapanan takımlara karşı ne yapacağını tam kestiremiyor. Bu da bizim ligimize çok alışık olmasıyla alakalı herhalde. Zamanla toparlayacaktır. Melo nun da biraz düzelmesi gerekiyor daha etkin oynaması için. Ama dün akşam ne melo ne selçuk doğru düzgün birşey yapmadılar. Tek etkili adam olan Amrabadı da Fatih Terim çıkarttı yerine sanki daha iyi bir adammış gibi Aydın ı koydu. Açıkcası ben Burak ı çıkarıp Elmanderi almasını beklerdim ama tercihini farklı yönde kullandı Burak ı kanata çekti. Garip bir oyun vardı akşam. Daha 15. dakikada GS böyle oynarsa 2 tane yer dedim. Fatih Terim sürekli baskı kurucam diyip defansını zayıf bırakıyor. Zaten zayıf olan defans daha da zayıflıyor. Bu şekilde devam ederse puan alması çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

ilk golde onun hatası vardı izleyin gene sabredecem hayallerimi yıktın selçuk

İlk topa vuran adam o pozisyoonu bulmadan önce karşı karşıya Semih'ten calım yiyor...Sonra karşısına Dany gelıyor ve hem Semih hem de Dany adamın karsısındayken rakip cok saglam bir vuruş cıkarıyor...Dönen topta boş kaleye gol oluyor...Burada en sucsuz olan Selcuk...

Maalesef Semih cok kötü oynuyor...Ama kimse farkında değil bunun...
  • Melo ve Selçuk 5 para etmez bu maç ta herkes gördü , şimdi gitsinler liglerindeki cartcurt spora assist yapsınlar gol atsınlar.

EĞER SELÇUK 10MİLYON-15MİLYON EDİYORSA BİZE İLK GOLÜ ATAN ADAM RUBEN MICAEL EN AZ 40 MİLYON YAPAR
  • balonu fazla şişirirsen patlar
  • Selcuk iyi pas cikaran bir on libero.ondan hagi alex gibi yildiz olmasini calimlar atmasini dikine gitmesini beklememek lazim.2on libero oynuyoruz yinede gelen giden gol atiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

balonu fazla şişirirsen patlar

Evet balon kardeş, alt tarafı 12 gol 15 asist yaptı geçen sezon. Alt tarafı takımı sırtladı, şampiyonlukta çok önemli rol oynadı. Trivela yok işte trivela yok o kötü.
    __
    Selçuktaki form düşüklüğünün sebebi Melo'dur. Melo geçen seneki Melo olsa Selçuk yürürdü, şimdi neredeyse tek kaldı. Eğer diğer maçlarda 3'lü orta sahaya geçersek Selçuk'un verimi kat kat artar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.