Şimdi Ara

Ben mi futboldan anlamıyorum yoksa Selçuk'ta abartıldığı kadar iyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şelçuk'u seyrediyorum, orta sahada topu alıp yanına vermekten, serbest vuruş kullanmaktan ve iyi orta açmaktan başka bişey yaptığını izlediğim maçlarda görmedim, arada sırada da araya iyi top atması var. Ne bir çalım, ne bir takımı komple atağa kaldırma, ne bir liderlik en önemlisi SORUMLULUK. Zamanında bu ülkede Alex bile tartışıldı ama Selçuk yere göğe sığdırılamıyor.

Neden bukadar yazıyorum ? Gs nin durumu umurumda değil, benim derdim Milli Takım. TR'nin en iyi orta sahası denilen Selçuk ne bir Fernandes nede bir Alex.

Milli Takım'a gelince, SEVMEMEME rağmen Emre gibi bir adam dururken, defansif anlamda sağlam Topal dururken, en önemlisi Nuri gibi dünya standartlarında, dünya futboluna yön verebilecek orta sahalardan biri dururken Selçuk kimdir ?

Abartmaktan başka bişey yaptığımız yok, neymiş dünyanın en değerli 5-6 liginden biriymiş, hadi canım. Bakın Ingiltere, Almanya, Ispanya, Ingiltere, Italya demiyorum, açın bir Rusya, Fransa, Portekiz ligi maç özetlerini izleyin ne kadar geride olduğumuzu anlayın.

Milli Takım sahadayken Selçuk Sekçuk diye bağırmaya devam edin çok doğru yoldayız çok, yazık..

• Sırf Fernandes'le karşılaştırmak için açtığını bu kadar belli etmeseydin keşke. Yav he he diyorum sadece sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

Sırf Fernandes'le karşılaştırmak için açtığını bu kadar belli etmeseydin keşke. Yav he he diyorum sadece sana
    Başlıkta bir yanlışlık mı var?
  • ilk golde onun hatası vardı izleyin gene sabredecem hayallerimi yıktın selçuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

Sırf Fernandes'le karşılaştırmak için açtığını bu kadar belli etmeseydin keşke. Yav he he diyorum sadece sana
    Selçuk ne bir Fernandes ne de bir Alex. Selçuk en kaliteli Türk oyuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

Ben Beşiktaş'lıyım önceden belirteyim.

Şelçuk'u seyrediyorum, orta sahada topu alıp yanına vermekten, serbest vuruş kullanmaktan ve iyi orta açmaktan başka bişey yaptığını izlediğim maçlarda görmedim, arada sırada da araya iyi top atması var. Ne bir çalım, ne bir takımı komple atağa kaldırma, ne bir liderlik en önemlisi SORUMLULUK. Zamanında bu ülkede Alex bile tartışıldı ama Selçuk yere göğe sığdırılamıyor.

Neden bukadar yazıyorum ? Gs nin durumu umurumda değil, benim derdim Milli Takım. TR'nin en iyi orta sahası denilen Selçuk ne bir Fernandes nede bir Alex.

Milli Takım'a gelince, SEVMEMEME rağmen Emre gibi bir adam dururken, defansif anlamda sağlam Topal dururken, en önemlisi Nuri gibi dünya standartlarında, dünya futboluna yön verebilecek orta sahalardan biri dururken Selçuk kimdir ?

Abartmaktan başka bişey yaptığımız yok, neymiş dünyanın en değerli 5-6 liginden biriymiş, hadi canım. Bakın Ingiltere, Almanya, Ispanya, Ingiltere, Italya demiyorum, açın bir Rusya, Fransa, Portekiz ligi maç özetlerini izleyin ne kadar geride olduğumuzu anlayın.

Milli Takım sahadayken Selçuk Sekçuk diye bağırmaya devam edin çok doğru yoldayız çok, yazık..

Şu maçı izliyorsun sonra sakin oluyorsun.
    Bak yanlara veriyor pasları.

• quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Başlıkta bir yanlışlık mı var?

Aynen öyle. Selçuk'ta ekini fazladan yazmışım, değiştirilemiyor dalgınlık işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

ilk golde onun hatası vardı izleyin gene sabredecem hayallerimi yıktın selçuk

İlk golde Selçuk'un hatası mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

quote:

ilk golü izle ve o golü atan adamı kim takip ediyo bi bak sonra gel bana cevap ver

• Cevap baslikta

• quote:

quote:

quote:

ilk golü izle ve o golü atan adamı kim takip ediyo bi bak sonra gel bana cevap ver

İyi de zaten o adamı Selçuk'un takip etmemesi gerekiyor .
    Topun sektiği bölge Semih'in bölgesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Oraya SOL BEK Riera'nın gelmesi gerekiyor.2 golde de hatası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

.

Ben sana Holosko'nun Messi gibi gözüktüğü videolarda bulurum, önemli olan 2 pas atması değil, fark yaratması. Kimse bana o 2 pası Emre B. veremez diyemez.

Bu adam Trabzon'dayken de böyle paslar atardı, ne olduda size geldikten sonra patladı ? Selçuk aynı Sekçuk, düz düz düz. Sadece takım arkadaşlarıyla kimyası iyi, pas becerisi var, abartmaya devam.

• Bugün takımın hepsi kötüydü Selçuk napsın.

• Biraz önce farklı bir konuda dile getirmiştim, burada da paylaşmak istiyorum:

Bunu tersten okuyalım mı?
    Fatih TERİM, bu gece Selçuk'u kesmiş olsaydı ve maç yine bu skorla bitmiş olsaydı neler konuşuyor olacaktık?
    Buna ek olarak velev ki Selçuk bu maçta kesildi yerine kimi oynatmayı düşünebilirdik?
  • quote:

quote:

quote:

.

Ben sana Holosko'nun Messi gibi gözüktüğü videolarda bulurum, önemli olan 2 pas atması değil, fark yaratması. Kimse bana o 2 pası Emre B. veremez diyemez.

Bu adam Trabzon'dayken de böyle paslar atardı, ne olduda size geldikten sonra patladı ? Selçuk aynı Sekçuk, düz düz düz. Sadece takım arkadaşlarıyla kimyası iyi, pas becerisi var, abartmaya devam.

Evet biz abartıyoruz. Geçen sene 12 gol atan 15 asist yapan adam yetersiz.
    Fernandes dünyanın en iyi oyuncusu.
    Bana görede fernandes abartılıyor onu ne yapıcaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Imperatore

quote:

quote:

quote:

.

Evet biz abartıyoruz. Geçen sene 12 gol atan 15 asist yapan adam yetersiz.
    Fernandes dünyanın en iyi oyuncusu.
    Bana görede fernandes abartılıyor onu ne yapıcaz.

Alıntıları Göster
    Çok içten bir şekilde söylüyorum Türkiye'de bazı oyuncular bir anda inanılmaz abartılıyor. Selçuk kaliteli oyuncudur ayağını iyi kullanır eyvallah ama kimse Emre belezoğluyla falan kıyaslamasın. Bir kere orta sahanın göbeğinde oynayan oyuncu topu sürebilmeli mutlaka, malesef takımımızda ne melo ne de selçuk bunu yapamıyor. Bu yüzden sürekli yan pas yan pas sürekli kanatlara sıkışmış bir oyun izliyoruz. Topu alıp gidecek oyuncu bulamıyoruz. Biraz emre çolak bazen de aydın yılmaz topu alıp gitmeyi deniyorlar ama yetmiyor. Selçuk önü boşken araya kaçan adamlara mükemmel pas atabilir ancak topu oyuna sokarken veya ufak bir baskıda dikkat edin hemen yan pas yada geri pas yapıyor malesef.

• Galatasaraylı orta sahaların takım savunmasını iyi yapan takımlara karşı yaptığı tek şey topu biraz dolaştırıp beklere (çoğunlukla Eboue) şişirmek. Aradan atılan paslar da sadece Türkiye'de olur, yermi la Avrupa Çocuğu?

Amrabat çıkmamalıydı...

• quote:

kaka'nın sağ bek olduğu bir ülkede selçuk'un stoper yapılmasını anlayışla karşılıyorum.

• quote:

Futboldan anlamadığını bu kadar belli etmeseydin. Orada hatalı olan Semih'tir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.