Şimdi Ara

Ben niye böyleyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar baştan söyliyim ciddi bi konudur.
    artık intiharın eşiğine geldim.çünkü hiçbişeyim yok.tip desen sıfır beni gören yolunu deiştiriyor,para desen o hiç yok,zeka var ama işe yaramıyor.bunun üstünede hayatımda uğraşmak zorunda olduğum onlarca salak insan var.ailemden ,arkadaşlarıma kadar herkes bana düşman olmuş.nereye gitsem dalga konusuyum.eziğin tekiyim.ama öyle böyle değil resmen pazar eziğiyim.bakmayın burda böyle kendimi ifade edebilmeme,gerçek hayatta konuşmayı bile beceremem.sesim çıkmaz.off offf ne zaman bitecek bu çile....

• tek takıl çok arkadaşım olsun diye uğraşma hatta erkek arkadaşın olmasın bile kız arkadaş ortamı yapmaya çalış diğer seni düşman görenleride ipleme
    tabi tip önemli ama konuşma tarzın daha önemli onu geliştirmen lazım tipini ss olarak atabilirsen yorumlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreRts -- 17 Haziran 2014; 11:48:29 >
  • Belki şans , belki seçimlerin , belki ailenin etkisi seni bu hale getirdi.Artık geçmişine ve yaptıklarına takılırsan daha da batacaksın , belki de oluruna bırakıp kabulleneceksin ya da bi kenara oturup yeni bir insan yaratacaksın.İşte seçim senin her zamanki gibi seçimlerimiz yaşamlarımızı belirliyor şimdi bi seçim yapman gerek.

sözlerimi geri alıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: ElektroGod

neyse bi cevap vereyim.
    kardeş bende senin gibiydim.ortaokulda sınıfın en ezik çocuğuydum.az çekmedim.ama yaşadıklarımdan ders aldım.liseye geçince ilk gün nerdeyse hiç kimseyle konuşmadım diyebilirim.diğer gün ise yanıma bi çocuk oturdu.pek samimi olmadım.olursam başına çıkarlar.daha sonraları aynı şekilde devam ettim.laf söyleyene azını payını verdim.çocugun biriyle kavga ettim.sonra okulun kıralı oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFC -- 17 Haziran 2014; 11:50:36 >

• Turbo sen mi geldin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben aptalım aptallll
    2 yıl önce açıldı
    İşte ben buyum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.