Şimdi Ara

Ben normal miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız var aynı okuldayız ama hiç aynı ortamda bulunmadık.
    Yani birbirmizi tanımıyoruz.
    Dikkatimi çektiğinden beri instagram üzerinden sosyal hayatını, twitter'dan da iç dünyasını yakın bir takibe aldım
    Hoş güzel ve mütevazi bir yaşam sürüyor.
    Biraz önce bir fotoğraf attı , biraz açık giyinmiş asında biraz demek de ayıp olur Detaya inmek gerekirse göğüs dekoltesini o kadar fazla açmış ki yanındaki 2 arkadaşının ortasında ben buradayım ateş seni çağırıyor diye bağırıyor resmen ve daha önce hiç böyle bir fotoğraf atmamış hepsi inanılmaz mütevazi ve şirin kareler.
    Fotoğrafı görür görmez önce yüzümde bir sıcaklık ve garip bir şekilde sinirlendiğimi hissettim. Hatta haddim olmadan o fotoğraf nedir öyle kaldır şunu bile yazasım geldi
    2 3 dk sonra kendime geldim ve birden içinde bulunduğum bu duruma inanılmaz şaşırdım. Hiç tanımadığım birisi beni 1 fotoğrafıyla nasıl bu kadar sinirlendirebildi, bu duygu değişimini nasıl yaşayabildim diye.

Böyle bir şey başıma ilk defa geliyor.Normal mi çözemedim.
    Not:24 yaşındayım daha önce birçok kez dış görünüşünden etkilendiğim insan oldu.

• Bence sen normal degilsin

1 hafta boyunca sabah aksam mast. yapmanı tavsiye ederim o zaman normale dönersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platonik aşıksın yani normal bir durum büyük bir ihtimalle kıza hiçbir zaman duygularını açamayacaksın ya da red yiyeceksin.

Selam ve nizam ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Platonik aşıksın yani normal bir durum büyük bir ihtimalle kıza hiçbir zaman duygularını açamayacaksın ya da red yiyeceksin.

Selam ve nizam ile
    Kıza karşı herhangi bir duygu hissetmiyorum. -yada ben öyle sanıyorum
    Dediğim gibi henüz 2 kelime konuşmadık bile sadece 3 4 defa karşılaştık
    Kafamın içinde şirin mütevazi biri diye oturtmuşken o fotoğraf ile birlikte vücudunu açarak prim yapmaya yada dikkat çekmeye çalışan bir kız olabilme ihtimali yüzünden de bunu yaşamış olabilirim
    ahhh bilmiyorum kafayı yicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.