Şimdi Ara

ben w810 i kullanıyorum 1 gb kart alıcam ama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ama bizimkilere uyanlar pahalı.Ben 1 gb micro olanlardan alsam adaptörle falan yararlanabilir miyim ve sağlıklı olur mu

• Nasıl olcak ya o iş
  • Olur... ama adaptör sarj...
  • Sandisk 1 GB Memory Stick Pro Duo Hafıza Kartı fiyatı Genpa da 60 YTL, daha ucuzada piyasada da bulabilirsin.

Adaptör olayına yorum bile yapmak istemiyorum. Kolay gelsin
  • Kutu İçeriği 512 MB Memory card,kulaklık, pil, data kablosu, memory card adaptörü

bu alet ufak kartı büyütmüyo mu veya küçültmüyo mu?Ben onun için sordum ama.İstanbulda en ucuz 1 ve 2 gb kart nerde bulabilirim
  •  ben w810 i kullanıyorum 1 gb kart alıcam ama!
    yada şöyle bişey
    bakın demekki adaptör oluyomuş 35 ytl fiyatı
  • ya bende alcam 1gb 50 ye buldum bi yerden ama eski 512 nolcak takas olur mu acep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gittigidiyorda 50ytl'ye 2gb kart var
  • Sandisk kutusundan da memory stick adaptörü çıkıyor. ama senin değidiğn micro dan normale falan cevirmiyor. Ayrı seylerden bahsediyoruz, alırken bakabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: toldo21

Kutu İçeriği 512 MB Memory card,kulaklık, pil, data kablosu, memory card adaptörü

bu alet ufak kartı büyütmüyo mu veya küçültmüyo mu?Ben onun için sordum ama.İstanbulda en ucuz 1 ve 2 gb kart nerde bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 29 Aralık 2006; 13:37:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: toldo21

yada şöyle bişey
    bakın demekki adaptör oluyomuş 35 ytl fiyatı

bu uyarmıki bence uymaz
  • W810i ''Memorystick PRO Duo'' desteği sunuyor. Adaptör yoluyla miniSD kartlar telefonla kesinlikle uyum sağlamayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

W810i ''Memorystick PRO Duo'' desteği sunuyor. Adaptör yoluyla miniSD kartlar telefonla kesinlikle uyum sağlamayacaktır.

olay bitmiştir o zman en ucuz nerden bulabilirim bi de soracağım yere ''Memorystick PRO Duo'' mu demem lazım cahalim bu işlerde arkadaşlar
  • quote:

olay bitmiştir o zman en ucuz nerden bulabilirim bi de soracağım yere ''Memorystick PRO Duo'' mu demem lazım cahalim bu işlerde arkadaşlar

Telefon Memorystick PRO Duo desteğine sahip olduğuna göre bu tip hafıza kartlarını araştırmalısınız. Kartı KVK ve Genpa bayilerinde bulmak mümkündür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.