Şimdi Ara

BEN YANDIM SİZ YANMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE BU FORUMDAN BİRİSİNİ ARKADAŞININ TELEFONUNU SATIYORDU. E TABİ BİZDE ALDIK. TELEFONDA SX1. 2 AY KULLANDIM, BU AY BAŞI Bİ GÜN TELEFONDA ŞEBEKE PROBLEMİ YAŞANDI. GARANTİSİ VARDI, HEMEN SERVİSE GÖTÜRDÜM, SERVİS TELEFONUN IMEI SİNİN BAŞKA TELEFONLARA KOPYALANDIĞINI VE BU YÜZDEN DİĞER TELEFONLARLA BİRLİKTE BENİM TELEFONUMUNDA KAPANDIĞINI SÖYLEDİ. NEYSE... AÇTIRABİLMEK İÇİN FATURAYI VE GARANTİ BELGESİNİ FAXLAMAMI İSTEDİ, FAXLADIM. ALLAHTAN FATURADA İSİM YAZMIYOR, EĞER İSİM YAZSAYDI FATURA SAHİBİNİN BU İŞLEMLERİ YAPMASI GEREKİYORMUŞ. SİEMENSİ ARADIM, BİZİM İŞLEMLERİ YAPMAMIZ 2-3 GÜN SÜRER DEDİ, SONRA TELEKOMA BİLDİRİLİYO ANLAR İŞLEMLERE BAŞLIYO DEDİ, O DA 10-15 GÜN SÜRÜYORMUŞ. ONDAN SONRA AÇILIYORMUŞ İŞİN AKSİ YANI BİDE SADECE 1 TEK NUMARA İLE ÇALIŞACAKMIŞ, YANİ TURKCELL TELSİM FALANDEĞİL HA SADECE 1 NUMARA. BU NE DEMEKTİR. TELEFONU SATAMAYACAKSIN.

VE BEN SON OLARAK ŞUNU SÖYLÜYORUM. BÖYLE DÜZENE VE BİLE BİLE BU İŞLERİ YAPANLARA AYRICA SİEMENS SX1 E LANET OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELGEÇ -- 25 Kasım 2006; 8:16:58 >

• uyarı için sağol
  • başına gelenlere üsüldüm. fakat bunda satanın suçu nedir anlamadım. satan mı kopyaladaı diyorsun
  • Telefonumabak a cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELGEÇ -- 25 Kasım 2006; 8:30:42 >
  • telefonu satanın, dh vasıtası ile aracı olan kişi benim..(size pm den değil aşikar cvp vermek istiyorum)

muduriyetinizi anlıyorum. zor bi duruma maruz kalmışsınız.öncelikle şunu söyleyim hiç bi şekilde alış veriş durumundan ticari bi kazıncım yoktur. sadece sizi buluşturdum.. ve bildiklerim telefonun faturalı olduğu garantili olduğudur. ikinci el bir ürün daha nasıl düzgün ve resmi olarak satılabilir. düzeltmek istediğim şudurki "telin sahibini bul bulabilirsen şerefsiz..." şeklindeki açıklamanız gerçekten üzücü olduğunu söylemek isterim. kaldıki satanın şahsi bilgileri (cep tel nosu, işyeri web adresi beraberinde tüm iş yeri adresi ve tel nosu)bilmektesiniz. siz böyle bi durum için satıcıya yardım talep ettinizmiki şerefsizi nasıl bulacam diyosunuz ,beddua ediyorsunuz. durumunu ben kendisine derhal bildircem yalnız şu anda şirkette yok. benimde mesayim bitmek üzere. lütfen kendisini arayın ve konuşun........

• herşeyi anladım da sx1 suçu ne ya
  • SX1 in suçu:

Bu 2. sx1 im. ilkini motor aldığım için satmak zorunda kalmıştım. ilkinin hoparlörü patladı, bordu değişti, devamlı donuyordu. 2. sininde hoparlörü patladı, ve o da donuyor. O yüzden. Sanırım Sx1 lerin %90ı böyle. Bidaha sx1 mi, Siemensten Allah uzat etsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ben güldüm sizde gülün :D
    12 yıl önce açıldı
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ümitlik arkadaşa;

Arkadaşım O kullandığım kötü kelimeden dolayı ÖZÜR DİLERİM. (zaten sildim) O anki psikolojim çok kötüydü, ve bir anda o sinirle yazdım. Çünkü siemens müşteri hiz. kavga etmiştim, vs. vs. Ama telefonu satan arkadaşın numarası da sx1 de kaldığı için ulaşamadım. Pm den gönderdiğin mesajlarıda silmiş olduğum için numarası da yok bende. Hem olsada sanki arkadaş ne diyecek. Ha al kardeşim paranı, ver telefonu mu mu diyecek. Yoooo.
  • boşver yananı görür allah allah allah alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalınayak

boşver yananı görür allah allah allah alla alla

Dikkat et seninde ayağına çivi batmasın o zamanda böyle dört nala koşarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: yalınayak

boşver yananı görür allah allah allah alla alla

Dikkat et seninde ayağına çivi batmasın o zamanda böyle dört nala koşarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.