Şimdi Ara

Ben yandım siz yanmayın Platoon PuXing PX-225LED USB/SD/MP3 Şarlı Fenerli Radyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayı anlatarak gerekli bilgileri vereceğim.
    Konu dışı olması sebebi herhangi bir suçlama yok , birilerini şikayet etme yok.Sadece bilgilendirme amaçlıdır.

10 gündür maaş yatınca usbli bir radyo alma planım vardı.Gece dinlerim bazen takarım USB Neşat ERTAŞ dinlerim diyordum.Radyo işte bilinen belki ya radyo mu alınır denilebilirde yinede böyle nostaljik falan yiyi olur diye düşünüyordum.Maaş yattı.
    05.02.2017 tarihinde haldır haldır büyükçe bir AVM ye gittim. Teknosa ya Mediamarkt a baktım istediğim fiyat aralığında birşey bulamadım.Dedim eve gider internetten alırım diye düşünüyorumda sıkıntı olmasın falan diye de önce görmek istiyorum falan.
    Neyse çıkışa yönelmiştim ki aşağıda resmi olan kırmızı renkli zamazingoyu dükkanın birinin camında görünce dedim bu işimi görür alayım.Neyse girdik içeriye hoş beş on beş derken bu zamazingoya benzeyen aynı marka radyolu birşey aldım.Şarjı yok falan filan dediler.Dedim çalışıyorsa sıkıntı yok ben evde şarj ederim kullanırım.Eve geldim.Şarja taktım bekliyorum 6 saat şarj ettim.
    Dedim deniyim ama anca mod seçimi yapılıyor başka bir cacık yok.Sesi iyi çıkıyor ama radyo çok güçlü cızırdıyor.Memlekette 150 tane radyo varsa bir tanemi çekmez yok arkadaş.Neyse dedim usb takar kullanırım.USB tak yok okumaz , 2. tak onuda okumaz , 3. tak onuda okumaz.
    Gece gece illet oldum mu bu işe.Neyse sabah bir daha deneyecem falan.Sabah oldu.Yine aynı cızır cızır ama ne cızırdıyor süper.Ben yandım siz yanmayın Platoon PuXing PX-225LED USB/SD/MP3 Şarlı Fenerli Radyo

Aldım malı geri gittim dükkana dedim bunu değiştirip başka bişi alcam. Abi şu var abi bu var böyle kaliteli söyle bilmem ne? Beyse sonuçta daha pahalı aşağıdaki resmi olan ve ismi başlıkta gecen zamazingoyu daha yüksek fiyata aldım.Tabi yine şarjı yok evde şarj edeceğim.

Eve geldim.Şarja taktım saat 14:00 da. Neyse saat 7 de bir deneyeyim dedim.Aç açılmaz , feneri var yanıyor ama. Radyo desen yine yok zaten seste çıkmıyor.Sağında mı sıkıntı var solunda mı sıkıntı var falan yok baba bir türlü açılmıyor.Işıklar güzel mavi kırmızı falan ses yok.USB takıyorum yine yok , orasını tıkla burasını çevir zart zurt yine yok. Saat olmuş 00:10 yine yok yok.Cızırtıya da razıyım yani.
    Tabi ben dayanamadım en sonunda kırılmazlık testi yaptım. Kesici bir aleti radyonun ön yüzünden soktum. Tabi halen ses yok.Ben yandım siz yanmayın Platoon PuXing PX-225LED USB/SD/MP3 Şarlı Fenerli Radyo
    Demem o ki bu iki ürünüde aynı firma Türkiye ye getiriyor.Boğaz Bilgisayar diye bir yer. Zaten markayı görüyorsunuz Platoon mudur nedir.

Abi bu platoon görürseniz kaçın , kaçmıyorsanız yavaş yavaş uzaklaşın bunlardan.Aklınızın ucuna bile getirmeyin almayı bence.Çaktırmadan uzaklaşın.

Türkiye ye bu malları çinden ithalat edip benim gibi adamları kekleyen bu adamlara para kaptırmayın.Benim para gitti.Geçmiş olsun ama siz kaptırmayın.
    Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral32 -- 6 Şubat 2017; 0:43:0 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.