Son zmnlarda ndn bis bu oyunu oynuyorus lag, düpe, bug, koxp oyun hataları vs. diye topicler çok açılmaya ßaşlandı ßn kendi açımdan şöyle düşündüm bu oyuna giriyorus çünkü aylarca hatta yıllarca oynadıgımız ßir char war ortada onun için emek harcıyorus para harcıyorus çünkü onu kendimis gibi görüyorus yada ßisim ßebegimis gibi görüyorus 1 gün görmesek hemen özlüyorus ßu oyunu oynadıgımız sırada kendi kişiliğimizi oyundakilere gösteriyorus onlarda bise gösteriyor yani kendi emegimisle yaptıgımız yıllarca birlikte oldugumuz we sürekli onun daha iyi olması için para yatırdıgımız bu charları o kadar çok sewiyoruski yukarıda saydıgım bazı oyun hataları we programlar ßile ßunu engelleyemiyor ßnm düşüncem bu sizce?
Galiba herkes bunu biliyordu da ßn mi yeni farkettim.
ewt örneğin virüslü dosyalra ve koxplar..
Gerçekten de arkadaşımmış gibi dawranıyordum charıma fakat soyuldu lwl 65 de.
Charı o kadar çok sewiyormuşum ki oyunu bıraktım. (3-4 ay oldu)
Ben 3 yıldır oynuyorum bu oyunu ama 1 aydır hiç girmiyorum demek ki pekte alâkası yokmuş...
Ya da sadece bende öyle bir şey olmuyor...
Bu arada Türkçen harika...
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR
Ben 3 yıldır oynuyorum bu oyunu ama 1 aydır hiç girmiyorum demek ki pekte alâkası yokmuş...
benimde dikkatimi çekti.Topic'i açan arkadaşım istersen Türkçe'yi Türkçe gibi kullan.
quote:
Tabiki herkes için geçerli olmayabilir bu sadece ßnm düşüncem dedigim gibi. (Bu arada kusura bakma S harfine alışmışım Z ye basasım gelmiyor).
quote:
Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle
quote:
Tabiki herkes için geçerli olmayabilir bu sadece ßnm düşüncem dedigim gibi. (Bu arada kusura bakma S harfine alışmışım Z ye basasım gelmiyor).
Bi de ß war
Hocam güzel Türkçe'miz her geçen gün daha da yozlaşıyor...
Eğer şimdi forumda vs. dikkat etmezsek yakında bunu gerçek hayata da aktarırız...
Sadece özen gösterin yeter ha 10 dk. geç açılsın topic ne olacak ki?
quote:
Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle
quote:
Orjinalden alıntı: ***imp***
quote:
benimde dikkatimi çekti.Topic'i açan arkadaşım istersen Türkçe'yi Türkçe gibi kullan.
Istersen bana türkçeyi ögretmeye kalkma ßak yukarıda bi kusura bakmayın yazısı göndermişim TechnicaL_TR ye.
Yanlış anlaşıdlık heralde.Benim ne haddime birşeyler öğretmek ki bende v=w yazıyorum.Senin yaszını okuyunca bir garip oldum açıkcası.Sadece biraz daha dikkatli olman dileği ile.
saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme