Şimdi Ara

Bench Press,Squat ve Deadlift Ağırlıklarınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
16.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayir isin komik yani ben hakikaten gucsuz biriyim kilolarim benim hacmimde birine gore dusuktur tam bilmiyorum ama gucle ilgili olan kas tipi bende daha az bulunuyor bu bariz belli vucudu tanimakta onemli daha az kiloyla kasa gayet iyi direnc uygulayabiliyorum

Neyse siz ise guc guc guc diye tutturmussunuz ama cogunuzla 1 rpmde kapisirim heralde

Barbell row 5x12 80 kg sabit tum setlerde

Bench press 85 kg 4x10 son set dusuyorum sadece

Omuzda dumbell pressim 30-30

Bunlar tabikide iyi yedigim donem icin gecerli az kalorili donemlerde mumkun degil. O kadar ygrasip 5x5 80 kg bench yapiyosunuz kasi yordugunuza degmez be vucudunuzu taniyin biraz belkide agir kaldirmaniz gerekmiyodur cahilligin luzmu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Sirf agziniz laf yapiyo sirffffffff neyin var sansurle yuzu at bakalim o medeni cesaretin varmi gorelim yoksa betamisin ?

Ben su yolu izliyorum vucudum boyle gelisti al bu da fotosu de bana hadi hodri meydan belli bi suredir burlardaysan beni biliyor olman lazim zaten

Bench Press,Squat ve Deadlift Ağırlıklarınız?

• Torneol kullanıcısına yanıt
    Eziksin sokakta biri sana tukurse sen ozur dilersin hahahahaha

• 12 haftadır 5x5 yapıyorum sonuçlar bariz belli, güncel formum:

Bench Press,Squat ve Deadlift Ağırlıklarınız?
  • Dostum kimseyle sidik yarıştırıcak değilim burda benden estetik bir fiziğin var ben daha diyete girmedim girmeyide uzunca bir dönem düşünmüyorum mini cutlar belki ilk mesajında kullandıgın dil yanlıs bari içi dolu olsun mesajın oda yok dediklerinden sen verim almıs olabilirsin zaten tek doğru oldugunu iddia eden yok bu kadar komplike bir sporda değil bu en sığır adamda demir plakaları indir kaldır bir şeyler yapıyor bizim amacımız optimum verim almak araştırmalarda ortada gücü bu bağlamda progressive overloadu yabana atamazsın doğal olarak yapıyorsan eğer insanlar bu işe ciddi emek veriyorlar bildiğin üzere ve en azından biraz saygıyı hakediyorlar diye düşünüyorum

Edit:Şöyle bir yanlıs anlasılma var galiba progressive overload illa agırlık artırmak olarak bakmamak lazım sen o 5/6 ayda formunu düzelttiysen 6/7 tekrarı aynı agırlıkla daha iyi formla 8/10 tekrar yaptıysan veya 1/2 ekstra set yapıyorsan bunlarda bir podur ayrıca izole hareketlerde bu yolu takip edin diyen yok saçma olur bench press sonrası flyda bende yüksek tekrarlara cıkıp pumplıyorum veya ohp sonrası lateral raisede kısaca her tekrar aralıgını çalışma stilini denemeye calısıyorum izole hareketleride tadında kullanıyorum sen bana gelip aylardır 15kg ile curl yapıyorum kaslarım gelişiyor dersen hiç anlamamışız birbirimizi demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE04D47E5 -- 22 Mayıs 2017; 14:54:52 >

• Dogallik tartismasina girmicem dogal oldugumu ben biliyorum o bana yeterde size bisey ogretmisler sizde sirf o dogru saniyosunuz pratikte kotusunuz gormuyomusun sonuclari kendi uzerinde burda sidik yaristirmiyoruz ben diyorumki sen bana ne zaman istersen gel optimum verimini goster 3 yil sonra bile gosterebilirsin ben burdayim progresiv overloadi çöpe atarim cunku ben faydasini gormedim 5-6 ay ayni kilolari kaldirdim ama yine gelistim nasil oluyor acaba ? Dunyanin en ilkel sporunu yapiyoruz bunun bi assa seviyesi powerlifter onunda assasi bilek guresi bunu bende biliyorum

Neyse uzun uzun yazmicam artik 5x5 çöptur bi kasi 25 tekrarda aktif bile edemessin

• quote:

Dogallik tartismasina girmicem dogal oldugumu ben biliyorum o bana yeterde size bisey ogretmisler sizde sirf o dogru saniyosunuz pratikte kotusunuz gormuyomusun sonuclari kendi uzerinde burda sidik yaristirmiyoruz ben diyorumki sen bana ne zaman istersen gel optimum verimini goster 3 yil sonra bile gosterebilirsin ben burdayim progresiv overloadi çöpe atarim cunku ben faydasini gormedim 5-6 ay ayni kilolari kaldirdim ama yine gelistim nasil oluyor acaba ? Dunyanin en ilkel sporunu yapiyoruz bunun bi assa seviyesi powerlifter onunda assasi bilek guresi bunu bende biliyorum

Neyse uzun uzun yazmicam artik 5x5 çöptur bi kasi 25 tekrarda aktif bile edemessin

Tamam.
  • quote:

Eziksin sokakta biri sana tukurse sen ozur dilersin hahahahaha

bak ya nasıl kinlenmiş :D

ilk mesajımda ki amaç mizahtı konuyu büyüttün de büyüttün yok benim vucudum iyi yok eziksin yok hodri meydan yok sizle kapışırım

ne oluyoruz la ?

gelelim ana konumuza hiç bir bilimsel veri makale paylaşmadan adam akıllı argüman sunmadan hiç bir dayanağın olmadan rastgele bi programlamaya çamur atamassın

kaldı ki kötülediğin program yıllarca insanların uygulayıp sonuç aldığı bir program, bu sektörün içinde ki en donanımlı adamlar bile tavsiye ederken sen hangi vasıfla bu programa çamur atabiliyorsun

powerlifter konusuna gelecek olursak

herkes senin gibi kendini pumplayım instagrama foto atarak ego kasmaktan hoşlanmayabilir kimisi.performansa daha çok önem verir bu yüzden performans odaklı çalışır

ilerleme fazla olur veya az olur ama sonuçta odak nokta performans odaklı çalışmaktır bu başka bi konu

• Torneol kullanıcısına yanıt
    Yav heeeeeeee tam cingen avuntusu hadi yallah

• quote:

Yav heeeeeeee tam cingen avuntusu hadi yallah

seviyorum seni :D

• 112 kg 8 tekrar

Bir de 122 kg 5 tekrar var. 1Rm 143 ediyor hesaplayicilara göre Biraz kilo verdim 85-86 arasindayim. 90-95 e çıksam cok daha artar ama cok kilolu gözükürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 11 Şubat 2018; 15:6:11 >

• Başlayalı 2.5 ay oldu.

Deadlift - 60x12 80x8 90x6 çok rahat çıkıyor ama daha fazlasına daha yeniyim diye bulaşmıyorum. (Bar dahil)

Bench press 60x5 çıktı (bar dahil)

Squat 60x1 (bar dahil) bugün ilk kez yaptım😂

• Bench press 5x93

Overhead press 5x58

Deadlift 5x145

Seneye gelip bakacağım durumlar ne olmuş diye.

• Güncel Max'lar:
    4 ay oldu.

Buraya yazıyoruz ama öneri olarak,herkes kendini kendiyle kıyas etmeli,insanların spor geçmişi,beslenme-antrenman disiplini,stresli ve yorucu bir hayatı olup olmadığı,hastalığı olup olmadığı,YALANCI OLUP OLMADIĞI kısacası bir çok etmen var o yüzden ne ben fazla kaldırıyorum diye sevinin nede şu benden fazla kaldırıyor diye üzülün kendinizle yarışın.Ben şu kadar kaldırıyorum diye kibir yapanları da taşlayın.

Dumbell Bench Press Tek Kol 25kg x8
    Dumbell Fly Tek Kol 15kgx8
    Peck Deck 71kg x 8
    Squat 60kg x 6 (Taşlamayın :D Lanet Olası Squat,Leg Curl'de 74kg x 8 yapan biriyim ama yok arkadaş bu squat olmiyir)
    Seated Overhead Press 40kg x 6
    Chest Supported Dumbell Row 50kg x 10 (Diğer Row Hareketlerine Nazaran Kasları Daha Düzgün Formda Çalıştırmaya Zorlayan Bir Hareket Bence,Barbell Row Yaparken Nizamiliğinden Emin Olamadığımdan Bunu Yapıyorum)

Deadlift Yapmıyorum şu hareketi doğru formda öğretecek bir Allahın kulu yok sakat formda yapılmaması gereken bir hareket.

Squat haricinde artıştan memnunum.Program konusunda daha az tecrübeli arkadaşlara önerim aman deyim haftada 1 kas grubunu iki kez çalıştırdığınız antrenman hacmi dağlar gibi olan programlardan uzak durun.

• WonSander kullanıcısına yanıt
    izole hareketlerde kiloyu pressler gibi arttırmayı hedeflemene gerek yok
    fly da formu bozduktan sonra o artık presse döner
    25 kg press yanına 15 kg fly ya press çok az yada fly formu hatalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 13 Şubat 2018; 9:15:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

izole hareketlerde kiloyu pressler gibi arttırmayı hedeflemene gerek yok
    fly da formu bozduktan sonra o artık presse döner
    25 kg press yanına 15 kg fly ya press çok az yada fly formu hatalı :)

Hocam aslında bunu bende anlamıyorum 15kg Fly yapanlar genelde 30+30 ile çalışıyor,Fly'da hareketi düzgün çıkarttığımı düşünüyorum ki sorduğumda da sorun yok diyorlar.Göğüs'ün orantısızlığı mıdır nedir :D Peck Deck,Fly gibi açış yaptığımız hareketlerde nedendir bilmem yüksek girebiliyorum daha düşük ağırlıkta aynı tekrarda hafif geliyor.

Ağırlık seçimini misal 8 tekrar yapacak isem en fazla dokuzuncu tekrarı çıkarabileceğim ağırlığı seçiyorum yani limitte tutuyorum.

Squat için öneriniz var mı ?

Fly kilonda sıkıntı yok oranti normal ben 3x8 olarak dambell press 32, fly 22kg yapıyorum.

press i düşük yapıyorsun o zaman fly için 15 üstüne çıkmana gerek yok.ağır girip güç denemesi yapılacak bir hareket değil

Squat pek yaptığım bir hareket değil yapacağım zaman front sqaut girerim sadece.
  • 43,5kg x 6 Seated Overhead Press çıktı bugün.Arkadaşlar ek olarak ön omuz çalışmıyorum yeterince göğüs egzersizlerinde ve OHP'de çalıştığını düşünüyorum sizce ön omuz için ek harekete gerek var mı ? ( Daha Önce Hiç Spor Yapmamış 4 Ay Tecrübeli Biri İçin)

Arka omuz için Dumbbell Bent-Over Raise yapıyorum ama arka omzumu tam hissedemiyorum yani hareketin bir püf noktası falan mı var anlamadım,12 tekrar için 5kg(tek kol) kullanıyorum.
  • Nizami 10 Tekrar Dips Çıktı (Not:80 Kiloyum)

Şu kolları bir büyütemedim arkadaş :D Her bölgenin artışından memnunum ama şu kol büyümüyor

Cable Curl 3x8
    Hummer Curl 12-10-8-6

Başka bir gün:

Hummer Curl 12-10-8-6
    Preacher Curl 3x8

Yapıyorum yani haftada 2 defa çalışıyorum yok sonuç almıyorum,Triceps için Dips+Pushdown yapmaya başladım gene değişen bir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.