Şimdi Ara

bende babama gıcık oluyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 yaşındayım babam eğitimime filan hiç para harcamadı hiç bişey almadı her şeyimi hep annem karşıladı bidefa t-shirt alcaz 8-9 tl lik annemde nakit yokmuş kredi kartı vardı babama sen öde dedi ben mi dedi babamda o zamandan beri o t-shirt ü çok dikkatli giyiyiorum hatta hiç giymiyom annemle hiç dövüşmediler kardeşim filan yok zaten ama babam şimdi yeni ev aldı emekli oldu assubay annem hemşire maaşı 1.700 1000 tl si eve gidiyor bide benim dersanemi ödüyor başka hiçbişeyi ödemiyor istese evi tamamen alabilirdi ama sadece 70 ini ödemiş geri kalan para benim büyüyünce eğitimime gidecekmiş falan ...... yalan söylüyo herşeyi annem ödüyo 5-6 milyar borcu var annemi bi oaly oldu annemin 2 bileziğini sattık babam ödicem diodu sonra bi kavga ettiler ödicektim ama ödemicem şimdi dio ne belli o parayı alıp ileride annemden boşanıp gideceği bide bizden habersiz halamlar iflas etti ona 500 tl babnneme 500 tl göndermiş ikiside çok çirkef insanlar babannemin 7 senedir bi arazisi var ben çocukluğumdan beri satamadı babam şimdi takılıyo babnneme artık torununada bi ipad filan alırsın diye arazi parası gelince bende takılıom tabi o sırada :D kışın 6 ay bizde kalıyo bunları akşam konuşuoz babam sabah evde olmuyo annemde artık başıma çullanıyo bu benim oğlumun evi bilmem ne diye yok sana para mara dio la böyle yapacağını bilsem hiç demem herpazartesi bunları konuşup duruyo bağırıyo bana filan oturup sabrediyom bişey demeden girmesin die odayı kitliom bide ona kzızıo bana küfredio filan ağzına edesim var sonra bide babamdan para istio satamadım olum dio telefonda konuşuoz bana hiç sormuon babanen napıo die diyo onun dışında babmla aramız iyidir benim açımdan hergün şakalaşırız yaşım dolayısıyla tüm pc bilgisayar oyunlarımı filan kurar max payne 3 müş alan wake american nightmare sniper elite filan sağolsun ama gidi bi işte filanda çalışmıo emekli evi satın aldığımız mütatin yanında dolanıyo diğer komşularımız filan gitmiyo babam bildiğiniz adamın yardımcısı oldu adam ona para filanda vermiyo hergün adama özel şoförlük yapıo biyere gitcez götürmüyo doğumgünü pastamı aldım 10 kiloydu dağılmasın die sütunla bide normal de taşınmıyo zor taşınyo baba gelirmsiin dedim gelmedi taksici filan çağırdıkda eve zar zor geldi pasta bide benim pastanın artanını aşağıya götürüo mütahitle ymek için bide ayda bir nedensiz yere bana küfreder ana avrat saydırır halamda babannem onlara geleceği sırada lütfen size gitsin kocamla anlaşamazlar demiş annemde gel annecim filan demiş babanneme bize geldi 10 senedir 6 ay gelip gidio kavga çıkarıo bıktım yaa halamda çirkef bizim baba tarafının sülale gidik böle bide düğünde halam babanneme anne tespik yürütüyodun demi sen demiş babannemde sus kız demiş annem duymuş bu kadın büyücü filan mı ya bi arkadaşın babası ile ilgili konsuunu gördüm ve yazama gereği duydum annemi çok seviyorum hatta babam olmasa annemle her şeyi yapabilirz ama bize bildğiniz kısıtlama + borç getrio boşanma durumları şuan yok hatta 1 hafta sonra tatile gitcez ama sanki ben istiyomuşum gibi ama vazgeçiyorum çünkü ileride şunu düşünüom : annem veya babam başkası ile evlense malum şey olsa babamın evlendiği kadını annemin evlendiği adamı dıtttttttttttttt ............ ikincisi ise yarın birgün üniv. e filan gitcem evlencem kim everecek filan beni babam olmayacak ve arkadaşlarım arasında herkesin babası varken benim bi tuhaf oalcak iş de iş ama beni sever yani sadece bu konuları saymazsak evde yalnızdım ve bu konualrı düşünüodum yazma gereği duydum saygılar ..........

• 40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastörize

40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim.

troller başka konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğit26

quote:

troller başka konuya

trolüde biliyo kafaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

quote:

troller başka konuya

trolüde biliyo kafaya bak

Alıntıları Göster

küpe sağda

• quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

küpe sağda

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

küpe sağda

Alıntıları Göster
    ya kusura bakma ama baban sana küfrederken ananı diye mi saydırıyo eğer gerçekten böyleyse yanlış anlama ama bu küfür değil

• quote:

40 yıllık kafayım böyle tinerci görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

quote:

Alıntıları Göster
    13 yaşındayım
    13 yaşındayım
    13 yaşındayım
    13 yaşındayım
    13 yaşındayım
    13 yaşındayım
    13 yaşındayım
    sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

quote:

Alıntıları Göster
    Hiçbir şey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PENDRAG0N

Alıntıları Göster
    Nokta koymanın vergisi ne kadardı?

• olum öyle bir anlatmışsın ki anlayana helal

t shirt alıcaktı annem dedi babana de dedi o ödesin kartıyla dedide kavga etmemişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastırma

olum öyle bir anlatmışsın ki anlayana helal

t shirt alıcaktı annem dedi babana de dedi o ödesin kartıyla dedide kavga etmemişlerdi
    Biri özet geçsin.
  • Bi ergen de haline sukretsin arkadas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chat Noir

Nokta koymanın vergisi ne kadardı?

Alıntıları Göster
    Okurken yazıyı 2 yer buldum çok fena laf sokucak ama kesin banlanırdım.
  • OKUMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanafurkan0 -- 6 Temmuz 2012; 16:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanafurkan0

OKUMAYIN
  • quote:

quote:

troller başka konuya

• dunyanin en uzun cumlesi(?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

dunyanin en uzun cumlesi(?)
    baban o senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.